çok üzgünüm ancak pek olası gözükmüyor...Son adet tarihim 6 Ocakbugün test yaptım beta hcg 0.25 hala bi ihtimal var mı? Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı?
yanlış anlamazsanız, sizinki kaçtı o bahsettiğiniz zamanlarda? çünkü 0.25 hcg ile gebelik imkansız gibi bir şey deBenimkide seninkisi gibiydi 2 hafta sonra kese oluştu betam çok düşük ilerliyordu 2 hafta sonra düşük
Canım kaçtı bende yaptırdım bugün 2.41 cıktıBenimkide seninkisi gibiydi 2 hafta sonra kese oluştu betam çok düşük ilerliyordu 2 hafta sonra düşük
Kaç haftalık seninki ?Canım kaçtı bende yaptırdım bugün 2.41 cıktı
Canım bilmiyorum herkes bu değerle yoktur diyoKaç haftalık seninki ?
En son adet tarihin ?Canım bilmiyorum herkes bu değerle yoktur diyo
3 şubat yumurtlama günümde 20-23 şubattı 24 te catlamıstıEn son adet tarihin ?
Normalde 2.41 negatif ama sat tarihi önemli tabi adete daha varsa belki yükselir bende çok baktırdım zamanında çok sınırda rakamlarda gördüm 4.99-4.41 gibi hamile olduğum ay adete 4 gün kala 1.20 idi adet günü test yaptım silik çıkmıştıCanım bilmiyorum herkes bu değerle yoktur diyo
3 şubat yumurtlama günümde 20-23 şubattı 24 te catlamıstı
Şimdi tekrar yaptım ama baya hayalet çizgi bellemekten baska care yok24 çatlama ise daha 6-7 gün var snrm adete pozitif görürsünüz insAllah adetin gelmezse insAllah testi yenilersin
Atar mısın testi cnm merak ettimŞimdi tekrar yaptım ama baya hayalet çizgi bellemekten baska care yok
Atar mısın testi cnm merak ettim
Beklemesi zor ama biraz bekle3 şubat yumurtlama günümde 20-23 şubattı 24 te catlamıstı