Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar iyi geceler
Dış gebelik geçirdim meto iğnesi oldum beta hcg 0 landı 20 gün sonrasında regl oldum.
En son 28 şubatta regl oldum 6 gün sürdü 2. Reglimi hala olamadım benim gibi olan var mı
Selamlar iyi geceler
Dış gebelik geçirdim meto iğnesi oldum beta hcg 0 landı 20 gün sonrasında regl oldum.
En son 28 şubatta regl oldum 6 gün sürdü 2. Reglimi hala olamadım benim gibi olan var mı
Merhaba bende geçirdim ilk reglimi oldum 1 hafta sonra tekrar regli oldum anlamsızcaaaa doktor baktı normal devam ederse gel dedi sonra 28.günde oldum şükür yani dış gebelikten sonra 3 adet gördüm ama sonuncusu düzenliydi sadece
Aklınızda kalmasın bi doktora gidin normaldir diye düşünüyoruö
Ben dış gebelik geçirmedim ama 6 haftalıkken düşük yapmıştım. 30 gün olan döndüm 36-37 gün olarak değişmişti. düşüklerden sonra bu tür değişimler normal karşılanıyor. yumurtlama günümde değişmişti hatta ovülasyon yaparken görmüştüm