İnşallah güzel haberler gelir bugün, sonucunuzu merak ediyorum dönüş yapabilir misiniz acabaYani bu detaylı ultrosonla bakan doktor hiç bişey göremiyorum bi belirti vermiyor dedi ne iç ne dış acaba düşürmüş olabilirmisin dedi. Emin olamadılar. Rahim kalınlığım da inceydi. Neyse artık bugün çıkan sonuca göre az çok belli olur herhlde. Çok teşekkürler bu aradaUmarım bundan sonra sağlıkla kolaylıkla güzel gebelikler elde ederiz.
77 çıktı sonucum bilemedim açıkçasıİnşallah güzel haberler gelir bugün, sonucunuzu merak ediyorum dönüş yapabilir misiniz acaba
düşüşe geçmiş gibi inşallah devam eder düşüş :)77 çıktı sonucum bilemedim açıkçası
bende yarın sabah beta için kan vereceğim, inşallah güzel haberler alırız bian önceİnşallah ya artık pazartesi tekrar yaptırıp salı günü doktor randevum var zaten
tabiki yazarım :)İnşallah buraya da yazarmısınız sonucunuzu
Merhaba beta sonucum 1,13 çıktı bugün :) artık negatifleşti, inşallah sizinde güzel haberinizi bekliyorumİnşallah buraya da yazarmısınız sonucunuzu
süper darısı başıma o zamanMerhaba beta sonucum 1,13 çıktı bugün :) artık negatifleşti, inşallah sizinde güzel haberinizi bekliyorum
Merhaba son durumunuz nedirsüper darısı başıma o zaman
Merhaba 77den 40 a sonra 21 e düştü ve regl oldum. Bugün doktora gittim sıfırlanmıştır ama yine beta bakalım dedi. Bir ay korunma sonra yumurtlama takibi yaptırıcam. Umarım artık sağlıklı olurMerhaba son durumunuz nedir