Neden erken dedi be kadardır tedavi görüyorsun kiNormalde gonalf verecekti aşılama İÇİN ama benım doktorum aşılama İÇİN erken dedi bende evde doktordan habersiz femara ile büyüttüm yumurtacıklarımı doktor da mecbur yaptı yani aşılamayı ben özel kliniğine gittim normal alttan muayene edilen masa varya orda ultrason ile baktı yumurtalar çatlamış cok güzel dedi sonra ince bir aletle hareketli spermleri içeri bıraktı bu kadar
6 defa klomen femara ovitrelle geçmişim var 2 sene olacak doktorum biraz daha denemeye devam et demişti rahim filmi cektirdim 3 ay oldu veya olacak olmadı bende aşılamaya geçme kararı aldımNeden erken dedi be kadardır tedavi görüyorsun ki
Baya erken almışlar şaşırdım gerçekten 7. Günde iğne etkisi daha olur genellikle yanıltıcı olabilir. Nasıl gidiyor hamilelikHayır bilerek vermedim o ayda tutmayacağını düşündüğüm için doktorumu değiştirdim ve aşılama tedavisine başlayacağız diyip benden tahlil için kan aldılar orada çıktı
Hamile değilim aşılama tedavisi olacağımBaya erken almışlar şaşırdım gerçekten 7. Günde iğne etkisi daha olur genellikle yanıltıcı olabilir. Nasıl gidiyor hamilelik
Benimde öyle 6 defa oldu doktor devam edelim diyince başka doktora geçtim direkt aşılama dedi6 defa klomen femara ovitrelle geçmişim var 2 sene olacak doktorum biraz daha denemeye devam et demişti rahim filmi cektirdim 3 ay oldu veya olacak olmadı bende aşılamaya geçme kararı aldım
Eee ne zaman başlıyorsun aşılamaya hadi hayırlısı olsun bakalmBenimde öyle 6 defa oldu doktor devam edelim diyince başka doktora geçtim direkt aşılama dedi
Hayirlisi olsunHamile değilim aşılama tedavisi olacağım
Sağolun sizin içinde öyle olsunHayirlisi olsun
İşte doktor adetin 2. Günü gel dedi adet olmayı bekliyorumEee ne zaman başlıyorsun aşılamaya hadi hayırlısı olsun bakalm
İnsallah olmazsın hamişsindirİşte doktor adetin 2. Günü gel dedi adet olmayı bekliyorum
Yok ya o kadar 6 ayda olmadım bu ay tedavisiz şekilde hiç olmam bu ay ilaçsız adet olmayı bekliyorum çünküİnsallah olmazsın hamişsindir
AminSağolun sizin içinde öyle olsun