Acil bakın lütfen beta hcg değerime

Pcos olmaniz onemli degil, catlatma ignesinden sonra eger dollenme olmadiysa 14.gun regl olursunuz, nadir de olsa 20.gune kadar regl sureci uzayan oluyormus ama geneli 14 gundur. Catlatma ignesinde beta hcg hormonu da var o yuzden belirtiler hamilelik belirtileri gibi, ayirt etmesi zor, ignenin etkisi vurulduktan 10 gun sonra gecmeye basliyor. 8 kasimda igne olduysaniz 18-20 kasim gibi yaptiginiz testler 5in uzerindeyse gebelik var demektir. Ancak kimyasal midir degil midir su an bilemezsiniz, doktor da ultrasonla goremez, beta hcgnin vajinal goruntude 3000 ustu karindan goruntude 5000-6000 ustu olmasi lazim ki kese gorunebilsin. Beta hcg genelde 2 gunde 1, yaklasik 2 kat artis gosterir.
Evet söylediklerinize katılıyorum. Şuan beklemedeyim regli olursam yapmam test olmazsam eğer cumartesi günü tekrar veririm kan hepimiz hakkında hayırlısı 🩷

İnşallah saglikla kucağınıza alırsınız Allah korusun sizi inşallah bizede bu ay olur amin amin çok istiyorum rabbim yokluğu ile terbiye etmesin
Amin canim benim
Ben 5 senelik evliyim 2 sene once dusugum oldu cok ugrastim tedaviler falan cok yiprandim artık istemiyorum cok bunaldim dedim biraktim kafami mesgul ettim supriz olarak geldi
Rabbimin mucizesi bitmez 🤲🏼

Çatlatma iğnesi yaptım 8 Kasım Cuma günü bugün kan verdim 7.07 çıktı değerim. Çok düşük geldi dünden beri karnım ağrıyor ara ara gelip gidiyor. Regli de olmadım ama her an olucakmışım gibi moralim bozuk. Doktor çok düşük dedi iki gün sonra tekrarla dedi. Sonuçları benim gibi olup yükselen varmı bilgi verirmisiniz rica etsem
Benim kızıma hamile kaldığım zaman çok erken baktırdığım 8 çıkmıştı daha sonra yükseldi birden olabilir yani

X