• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri..?

Insallah canim Rabbim seni de kolayca kurtarsin bebisini kucagina aliver :)
Amin canim insallah

Peki canım hamileligini bat kaç gün geçince ögrenmistin?
Adetin geciktikten 2 gün sonra idrar yaptim cikmadi. Sonra tatile felan gittik. Adet gecikmemden 13 gün sonra yaptim kan testini beta 2700 lu cikti.

Darisi inşallah tüm isteyenlerin basina

Normali nasıl olmalı? Bi de böyle sık sık kan ölçümüne mi gidiyosun o_O
ben 2 günde bir kan veriyodum düşük tehlikem var diye... bana iyi bir ders oldu... düşük yaptırdılar bana. yani kürtaj...değerlerimde anormallikler var diye... İNŞAALLAH bidahai hamileleliğimde 2 ay bekleyip öyle doktora gidicem... yok değer az artıyo... yok değer düşüyo... yok kese ne zaman oluşacak diye kaygılanıyosun... streste stres...

ben 2 günde bir kan veriyodum düşük tehlikem var diye... bana iyi bir ders oldu... düşük yaptırdılar bana. yani kürtaj...değerlerimde anormallikler var diye... İNŞAALLAH bidahai hamileleliğimde 2 ay bekleyip öyle doktora gidicem... yok değer az artıyo... yok değer düşüyo... yok kese ne zaman oluşacak diye kaygılanıyosun... streste stres...

hehh aynen ben de öyle düşünüyorum. dün kan verdim bugün öğrendim 531 miş beta. doktorda gebelik gözüktü ama dış mı belli değil. bi daha kan ölçtürüp öyle gidecekmişim bilmem ne... daha ilk günden canım sıkıldı. Ben de artık 1 ay kadar gitmemeyi düşünüyorum. Sonra zaten her şey kesinleşir Allahın izniyle. Tamam biliyorum gebeyim, dış ve iç artık o zaten belli eder kendini.

Amaan takilmayin ben de streslere girdim girdim çıktım bu doktorlar yüzünden şimdi 4ayi geçti bile..

hehh aynen ben de öyle düşünüyorum. dün kan verdim bugün öğrendim 531 miş beta. doktorda gebelik gözüktü ama dış mı belli değil. bi daha kan ölçtürüp öyle gidecekmişim bilmem ne... daha ilk günden canım sıkıldı. Ben de artık 1 ay kadar gitmemeyi düşünüyorum. Sonra zaten her şey kesinleşir Allahın izniyle. Tamam biliyorum gebeyim, dış ve iç artık o zaten belli eder kendini.
aynen canım benim... hiç kafayı takma... 1 ay bekle öyle git... yoksa işin yoksa 2 günde bir kan ver bide stres küpüne dön... zaten hiçbişeyden kaybetmesen stresten kaybedersin bebişini... hamileliğinin tadını çıkar

aynen canım benim... hiç kafayı takma... 1 ay bekle öyle git... yoksa işin yoksa 2 günde bir kan ver bide stres küpüne dön... zaten hiçbişeyden kaybetmesen stresten kaybedersin bebişini... hamileliğinin tadını çıkar

Çıkaramıyorum :( Benim hep bi uyku problemim vardı. Ara ara düzenim bozulur ve ne gece uyuyabilirim ne gündüz. Uyursam da kesik kesik, hiçbişe anlamam. Bu daha çok yorgun düşürür beni.
Şimdi yine öyleyim. 4-5 gündür düzenim bozuldu. Kolu kaldıracak halim yok. Ne yapsam uyuyamıyorum. :(

:KK51:Stres yapmayın konu sahibi herşey olagına varır de geç olmuşla ölmüşe çare yok benim ilk gwbeliğimide dış gebelik dediler ama netten çook aradtrdım dış gebelikte bebek rahime değil baska yerlere tutunuyomuş çoğunlıkla tüplere yapışıyomuş ve çaresi ameliyatla alınmasıymış bebeğin yoksa bebe büuür tüp patlayıp iç kanama geçirme oluyomuş dr bana dış gebesin kürtaja yatmalısın dedi yok dedim düşüyosa kendi düşsün didim ve bi bıçık aylık bebe düştü sağlık olsun dedim çok üzüldüm ağladım bebemin parçasını suya koydum şişeyle yatım kalktım:mad::KK61:Sona ben napıyom dedim eşimin desteğiyle düzeldim dört ay sona minik oğlıma gebeydim şükürler olsun rabbim kimsenin kucanı boş bırakmasın sıpam kolumda emerek uyudu şimdi :KK24::KK68::KK68:

Çıkaramıyorum :KK43: Benim hep bi uyku problemim vardı. Ara ara düzenim bozulur ve ne gece uyuyabilirim ne gündüz. Uyursam da kesik kesik, hiçbişe anlamam. Bu daha çok yorgun düşürür beni.
Şimdi yine öyleyim. 4-5 gündür düzenim bozuldu. Kolu kaldıracak halim yok. Ne yapsam uyuyamıyorum. :KK43:
'' ve cealna nevmeküm sübeta'' ayetini yatağa girince devamlı oku uyursun canım benim...

Back