Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar kolay soyleyebiliyorlar.boyle yavas yavas artip birden yukselenler var.sag yada sol tarafinda agri varmiArkadaşlar değerlerimde anormallik başladı, sırasıyla: 9-20-60-309-394-419- ... 4 haftalık görünüyor şimdi ama kese yok görünmesini beklemiyoruz bu değelerlr ancak bu düzensizliği yaşayan oldu mu? Doktorum %90 dış gebelik diyor!!!
şu anda benim değerlerdede anormallik var... 424ten 442 ye yükselmiş 2 günde... ama ben yinede umutluyum... sende umudunu kaybetmeArkadaşlar değerlerimde anormallik başladı, sırasıyla: 9-20-60-309-394-419- ... 4 haftalık görünüyor şimdi ama kese yok görünmesini beklemiyoruz bu değelerlr ancak bu düzensizliği yaşayan oldu mu? Doktorum %90 dış gebelik diyor!!!
doktor sizin için bişey dedi mı peki yani benim gibi ümitsizce konuşuyor mu?şu anda benim değerlerdede anormallik var... 424ten 442 ye yükselmiş 2 günde... ama ben yinede umutluyum... sende umudunu kaybetme
Sol kasığımda oluyo ara sıra ağrı yanı sıra bide kahverengi akıntım oluyor
benimde hep solumda ağrı vardı... 2 gündür sağımdada ağrı başladı... hem sağ hemde sol kasığımda ağrı var... zaten kese görünmedikçe herkese dış gebelik diyolar. ne iş anlamadım... sadece bizi strese sokuyolar o kadarSol kasığımda oluyo ara sıra ağrı yanı sıra bide kahverengi akıntım oluyor
moralim bozulmasın diye doktorla bile konuşmadımDoktor sizin içi
doktor sizin için bişey dedi mı peki yani benim gibi ümitsizce konuşuyor mu?
Bence daha cok küçük ondan görünmüyor doktorlar hemen moral bozuyor benimde kese var bebek yok demişlerdi boş gebelik kesin dedi 4 gün sonra hem bebeği hem kalp atışını gördük düşün bak yani doktordan doktora da farkediyor ve bukadar umursamazca moral bozmalarına çok sinir oluyorumArkadaşlar değerlerimde anormallik başladı, sırasıyla: 9-20-60-309-394-419- ... 4 haftalık görünüyor şimdi ama kese yok görünmesini beklemiyoruz bu değelerlr ancak bu düzensizliği yaşayan oldu mu? Doktorum %90 dış gebelik diyor!!!
benim değer artık düşmeye başladı kimyasal gebelik gibi görünüyor diyor doktor şimdiBence daha cok küçük ondan görünmüyor doktorlar hemen moral bozuyor benimde kese var bebek yok demişlerdi boş gebelik kesin dedi 4 gün sonra hem bebeği hem kalp atışını gördük düşün bak yani doktordan doktora da farkediyor ve bukadar umursamazca moral bozmalarına çok sinir oluyorum
Çok üzüldüm canım düşük olcak mı yoksa kürtaj mı yapacaklarBeniö
benim değer artık düşmeye başladı kimyasal gebelik gibi görünüyor diyor doktor şimdi
Canim bise sorcam adet bi gun gecince b hcg yaptirdim 117 cikti sonra 3. Gun tekrarladim 323 cikti doktor binin uzerine cikinca kese gozukur dedi haftaya cagirdi bu konuyla bilgin var miÇok üzüldüm canım düşük olcak mı yoksa kürtaj mı yapacaklar
Bende de bi korku endise var ama dktr gebelik var dediCanim bise sorcam adet bi gun gecince b hcg yaptirdim 117 cikti sonra 3. Gun tekrarladim 323 cikti doktor binin uzerine cikinca kese gozukur dedi haftaya cagirdi bu konuyla bilgin var mi
Aynen canım daha cok küçük Görünmez daha kese bile Görünmez sen neden TedirginsinBende de bi korku endise var ama dktr gebelik var dedi
şu anda benim değerlerdede anormallik var... 424ten 442 ye yükselmiş 2 günde... ama ben yinede umutluyum... sende umudunu kaybetme
Canim bos gebelik kimyasal filan okuyunca nette bu tarz seyler allah kimseye vermesin uzuldum bide ilk gebeligim olacak o yuzden tedorginim rabbim hayirlisini versin isteyen herkese insAynen canım daha cok küçük Görünmez daha kese bile Görünmez sen neden Tedirginsin
Insallah canim Rabbim seni de kolayca kurtarsin bebisini kucagina aliver :)6 haftalıkken degerim 2700 su
Kese ise 9. Haftada göründü
Su anda 2 hafta geç döllenme olarak seyiriyor ondan 7. Haftada kese görünmemişti
İnşallah normal hamileaindir
Peki canım hamileligini bat kaç gün geçince ögrenmistin?6 haftalıkken degerim 2700 su
Kese ise 9. Haftada göründü
Su anda 2 hafta geç döllenme olarak seyiriyor ondan 7. Haftada kese görünmemişti
İnşallah normal hamileaindir
Arkadaşlar değerlerimde anormallik başladı, sırasıyla: 9-20-60-309-394-419- ... 4 haftalık görünüyor şimdi ama kese yok görünmesini beklemiyoruz bu değelerlr ancak bu düzensizliği yaşayan oldu mu? Doktorum %90 dış gebelik diyor!!!