BETA bakarmısınız acil

kubraaa92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
136
47
98
Merhaba kızlar benim gbi betası olup dahada yükselen oldumu ? Ne zaman kese gözüktü sizlerde ?
16.01.20 / 821
18.01.20 / 1166

Son düzenleme:
Normal gozukuyor. Benım ilk 1445.6 cıktı ben hıc kontrol ettırmedım surekli dr bır kı hafta sonra gel dedı gıttım hep kontrol ettı o kadar. 6 haftada kese gozuktu ve kalp atışı duyduk şükür.

2 gun icinde vajinal gozukur 3 4 gundede karindan

Normal gozukuyor. Benım ilk 1445.6 cıktı ben hıc kontrol ettırmedım surekli dr bır kı hafta sonra gel dedı gıttım hep kontrol ettı o kadar. 6 haftada kese gozuktu ve kalp atışı duyduk şükür.
Hımm benden 2 gün sonra tekrar kan vercemde değer normal gbi geldi bnada 2 kat dediler artması lazım 1600-1700 lerde olması lazım ama beklemek lazım dedi bende korkuyorum

Benim değerim 900 küsürdü. Vajinal muayenede kese ve yolk sac görünmüştü. Düşük yaptım ben maalesef. Önce hcg az artmaya başladı, sonrası hüsran. Rabbim yardımcın olsun, inşallah bebeğin tutunur sana.

Merhaba kızlar benim gbi betası olup dahada yükselen oldumu ? Ne zaman kese gözüktü sizlerde ?
16.01.20 / 821
18.01.20 / 1166
Ben tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım. Transfer sonrası 13. Gün 2090 ile keseyi göremedi. Tek kese olsa görürdük dedi. Çiftti çünkü 1 hafta sonra iki keseyi de gördük. Tam beş haftalıken görmüş oldum.

Ben temmuzda kürtaj oldum ilk adetim 40 gün geçti öle oldum ikinci adetimde 40 güne yaklaşınca doktora gittim bi küçük kistim olduğu söyledi adet olursun bi kaç güne dedi ki oldumda ama böle damla şeklinde ve ilk iki gün kahve şeklinde iki günde siyah damla şeklinde oldu sonrasında biraz zaman geçince özel doktora gittim evet dedi kistin var polikistikover dedi o dedi adetini engellemiştir dedi ve bize hani bi kimyasal bi düşüğüm olduğu için eşim ve benden tıbbı genetik testi istedi ve çok şükür sıkıntı çıkmadı bakalım bi engel varmı die.Sonrasında ilaçla tedaviye başlayalım dedi önce adet söktürücü ile adet olmanı sağlaylım sonra yumurtalıkların gelişmesi için ilaç verdi ve günlük folik asit ve coraspirin kullancaksın dedi.bizde tam ilaçları aldık karnımda ağrı vardı regl sancısı gbiydi ki regl oldum kendiliğinden ama 50 küsür gün sonra oldum bu regl ve normal kan gelip bir hafta sürdü reglin 5. Günü klomene başladım bir haftada onu kullandım ve bittikten 2 gün sonra 1 hafta boyunca birgün ilişki bir gün boş şeklinde devam etti . Şimdi demem o ki 23 aralık ve 29 aralıkta olan ilişki için ben kaç haftalığım yani hesaplıyorum 29 undan sonra daha yeni 3 haftalık olmuyomu ? Çok uzun oldu ama kusura bakmayın

Üzüldüm senin adına hepimiz için herşeyin hayırlısı inşallah tutunur Dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…