Ya gece boyu mail kutumu kontrol ettim cevap vermiş misin diye bi türlü gelmedi sonra ben de uyudum senin de uyumuş olacağını düşünerek. Canım aslında çok fazlam yok ama acaba doktorlar standart bi kiloya inmemi mi bekliyolar diye düşündüm. Özellikle şu anki doktorum yaşam kaliteni arttır filan demişti. Bu arada Allahtan pasif birisi değilim güzel sanatlar atölyesinde resim bölümüne gidiyorum aynı zamanda küçük öğrencilerim var onlara yabancı dil eğitimi veriyorum. Sinemayla ilgileniyorum yani aklım sürekli çocuk meselesinde değil ama sanırım yine de bilinçaltında bi yerlerde takılmış.
Zumbayı da evlenmeden önce devamlı gittiğim spor salonunda haftanın 3 günü yapıyordum gerçekten çok keyifli ama şu an yaşadığım yerde maalesef bu imkan yok.

kardio olabilir ve hiç böyle olumlu etki edeceğini düşünmemiştim çok sağol. :) bu soruyu sormamın bi sebebi de şuydu; bi akrabamız var benden daha kilolu boy olarakta kısa, 6 yıla yakın evli ama doktora ilk gittiğinde hemen klomen vermişti ona. Hatta ben de şaşırdım yani kilo vermeden nasıl tedaviye başlar diye, doktoru buna demiş ki önce hamile kal sonra bütün kilolarını toptan verirsin. Anlayamadım gitti işte. Neyse, diğer tavsiyelerinle birlikte spor ve sağlıklı beslenmeyi de dikkate almak lazım demek ki.
Bi de unutuyodum ben de aşırı derecede kansızlık ve B12 eksikliği var. Şu sıralar (yani üniversiteden beri) bu değerlerimi yükseltmeye çalışıyorum. Bu da hamile kalma konusunda ayrı bi sorun dimi?