Kimyasal Gebelik denildi ama sanırım normal düşük yaptım.

çok çok geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım kimyasal sanıyordum ve gitmedim doktora adetle birlikte atılır diye ama parça gelince patolojiye gönderdim sonuca göre de doktorum kimyasal değil sağlıksız gebelik dedi kimyasal gebelikte şiddetli ağrı olmaz dedi

çok çok geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım kimyasal sanıyordum ve gitmedim doktora adetle birlikte atılır diye ama parça gelince patolojiye gönderdim sonuca göre de doktorum kimyasal değil sağlıksız gebelik dedi kimyasal gebelikte şiddetli ağrı olmaz dedi

Benden 2 oaeca dusmesine ragmen hic agrim sancim olmadi cok ilginc bir durum normalde regl de bile arada agrisi olan bir insanim. Ben parcalari saklamadim. Aklima gelmedi saklamak. Acemiligimden sanirim. Ama sorun olmasa rahim oni kabul ederdi diye dusunuyorum demekki bir sorun varki rahim kabul etmedi. O yuzden uzulmeye hic gerek yok allahin vardir bir bildigi. Benim cevremde cok insan var yasayan ilk gebeligi olsun ikinci gebeliginde olaun yasayan. Ilk hamileligi normal olup ikinci hamileligi kimyasal olan cok insan var etrafimda bize koyan ilk gebeligimiz olmasi ikinci olsaydi belki bu kadar uzulmezdik. Ama herkesin basina geliyor inan. Umitsizligede kapilma hamile kalabilmek bile bu zamanda inan buyuk basari kadinlar icin. Hersey hormonlu hersey stres hayat sartlari vs. Allah saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize

Merhaba, konuyu hortlatmis gibi olacağım fakat ben de bir sorun yaşıyorum. Geçen hafta perşembe doktora gittim kahverengi lekelenme şikayeti ile ve lekeden örnek aldı ultrasonda hamilesin sanırım ama düşük tehlikesi var dedi. Kesmeyi gördük 5 mm. Cuma sabahı kan ver test yapalım pti sonucu alırsın, bekleyemem dersen cuma sabahı eczaneden test alıp onu da yapabilirsin dedi. Dedigini yaptım test pozitif çıktı. Fakat cti den itibaren kanamam var ve iki parça geldi ne olduğunu anlamadım. İlki solucan gibi jelimsi yumuşak sonu kuyruk kısmi bi tık daha sert, diğer parça ise baya sert jelimsi balık yemleri olur ya onun gibi. Deneyimleyen bilgisi olan varsa nolur beni aydınlatın. Doktora yarın gidebileceğim. Sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum. Fotoları attım şimdiden kusura bakmayın.

Eklentiler

• IMG_20180805_225912.jpg
    IMG_20180805_225912.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 1.740
  • IMG_20180804_232753.jpg
    IMG_20180804_232753.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 1.465
  • IMG_20180802_171058.jpg
    IMG_20180802_171058.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 615
Merhaba gittinizmi dr acaba konuyu okudum ama dr a gittiniz sanirim o yuzden pek birsey yazmak istemedim

Merhaba, konuyu hortlatmis gibi olacağım fakat ben de bir sorun yaşıyorum. Geçen hafta perşembe doktora gittim kahverengi lekelenme şikayeti ile ve lekeden örnek aldı ultrasonda hamilesin sanırım ama düşük tehlikesi var dedi. Kesmeyi gördük 5 mm. Cuma sabahı kan ver test yapalım pti sonucu alırsın, bekleyemem dersen cuma sabahı eczaneden test alıp onu da yapabilirsin dedi. Dedigini yaptım test pozitif çıktı. Fakat cti den itibaren kanamam var ve iki parça geldi ne olduğunu anlamadım. İlki solucan gibi jelimsi yumuşak sonu kuyruk kısmi bi tık daha sert, diğer parça ise baya sert jelimsi balık yemleri olur ya onun gibi. Deneyimleyen bilgisi olan varsa nolur beni aydınlatın. Doktora yarın gidebileceğim. Sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum. Fotoları attım şimdiden kusura bakmayın.

Evet ben resimde gorunce soyleyecektim ama uzmek istemedim. Bende kimyasal yasadim cunku bendede o sekil parcalar geldi. Allahin izniyle tekrar hamileyim icini ferah tut. Rahim sagliksiz gordugu bebegi rahimde tutmazmis her iste hayir vardir. Allah sanada en kisa zamanda hayirli evlat nasip eder insallah

Evet ben resimde gorunce soyleyecektim ama uzmek istemedim. Bende kimyasal yasadim cunku bendede o sekil parcalar geldi. Allahin izniyle tekrar hamileyim icini ferah tut. Rahim sagliksiz gordugu bebegi rahimde tutmazmis her iste hayir vardir. Allah sanada en kisa zamanda hayirli evlat nasip eder insallah

Amin canım inşallah.. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Benimki kimyasal değildi 5mm kese vardı ilk ultrasonda sonra düştü. Kısmet. İnş birdahakinde sağlıklı bir hamilelik elde ederim, Rabbim den tek dileğim bu..

Dusukten sonra daha rahat hamile kaliyorsun demislerdi banada rahim kendini temizlermis cunku. O yuzden icini ferah tut. Hamile kalabiliyormussun onu ogrenmis oluyorsun en azindan. Cogu kadinin basina gelen seyler bunlar. Benimde basim gelince gordumki etrafimda cok kisi yasamis megerse kime desem banada oldu demisti. Allah gonlune gore versin iyi aksamlar

Dusukten sonra daha rahat hamile kaliyorsun demislerdi banada rahim kendini temizlermis cunku. O yuzden icini ferah tut. Hamile kalabiliyormussun onu ogrenmis oluyorsun en azindan. Cogu kadinin basina gelen seyler bunlar. Benimde basim gelince gordumki etrafimda cok kisi yasamis megerse kime desem banada oldu demisti. Allah gonlune gore versin iyi aksamlar

Çok sağol canım inş Allah hepimizin gönlüne göre versin

O kese değildir canım. 5-6 haftalıkken bile kese mm'lerde oluyor küçücük bir çekirdek kadar falan.

Oncelikle. Cok gecmis olsun. Bende bugun hamileligimim kimyasal gebelik oldugunu ogrendim. 2 kasimda dr a gittigimde adetim 4 gun gecikmisti ilk once evde test yapmistim pozitif cikti sonra kan tahlili yaptirdim 255 cikti. Dr 1 aylik hamilesin cok cok yeni haftaya gel keseye bakalim.dedi. ama 10 kasimda pembe lekem oldu 11 kasim.sabahi kirmiziya donustu. Dr a gittim ulturosona girdim.kese yoktu. Tahlil istedi tekrar 20 cikti. Kimyasal gebelik dedi. Eve geldigimde kanamam cok artti. Ve dedifin gibi bende pedin uzerinde bir parca gordum. Kagitla tuttum inceledim bebek kesesimi icinde.birsey varmi diye ici bos bir deri parcasi gibi birseydi yumusak dokulu. Isin ilginci ayni anda wc den sildigim andada ayni parcadan bir tane daha gorsim onada baktim.oda ayni parcadandi boyutlari bile ayniydi nerdeyse. Bende kese sandim.ama kese olusmuyormus bu gebelikte. Haftaya tahlil icin gittigimde sorucam ne oldugunu. Bizimde ilk bebegimizdi ben kaderci bir insanim allahin bir bildigi vardir. Her serdede bir hayir vardir. Esim benden daha cok uzuldu. Ben onu teselli ettim o beni edecegine. Umudunu kaybetme. Allah ol der ve olur. Varsa kaderimizide evlat sahibi olmak dag bile ciksa onune engel olamaz. Hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin. Sevgiler
Merhaba sonrasinda neler yasadiniz acaba? bizimde ilk bebegimizdi adetim bi hafta kadar gecikmisti test sonucum net bi sekilde pozitifti ve adet oldum. Cok cok uzuldum. Endiseleniyorum sonrasinda saglikli gebelik oluyormu diye. Hamilelik oldumu sonrasinda

Merhaba tüp bebek denemesi
24 mart beta hcg 40
26 mart beta hcg 79
30 mart beta hcg 20

dr ilaçları bırak adet olarak atıcaksın dedi. Ptesi sabahtan beri ilaç kullanmıyorum. Ağrı sancım yok hala göğüslerim şiş ağır ve ağrısı var. Basına gelenler ne kadar sürede kanama gerçekleşiyor acaba ?
Transfer tarihi 12 mart

Kızlar benimde başıma şöyle bir olay geldi.22 eylülde embriyo transferi yapıldı bana.3 ekimde beta hcg 0,65 çıktı. doktorumda gebe değilsin ilaçları kullanma dedi. Çok üzüldüm beynim durdu. İlaçları bıraktım ve 8 ekimde adet oldum.O akşam adetimle beraber doku parçası gördüm pedde ve üst resimdekilere çok benziyor du.. Şİmdi aklıma dehşet bir soru takıldı. Acaba embriyo tutunmuştu da kan testi yanlış ölçüldü ve ben progestan ve estrofem ilaçlarını bıraktığım için mi düşük mü yaşadım.:mad:Aklımdan çıkmıyor bu soru.

X