Beta 60 .. iki gün sonra 30....

Üzme ama kendini. Ben ağustos ayında gebe kaldım 7 aydır falan istiyorduk. İşler yolunda gitmedi ve kürtaj oldum. Üzüldüm tabi ama o belirsiz süreç beni çok yormuştu alınınca rahatladım ve en azından gebe kalabiliyorum diye düşündüm. Son 2 aydır da yumurtlama takibi yaptırıyorum, ikimiz de çalıştığımız için ilişki çok sık olmuyor. 2. ayımızda kimyasal gebelik geçiriyorum şu an. Evet insan üzülüyor çok kolay gebe kalanlar var bu durumları hiç yaşamayanlar var ama bizden daha çok zorlananlar da var.
En nihayetinde dünyaya bir can gelecek, alacak nefesi ne kadar bilemiyoruz. O yüzden sabırlı olalım, yine de şanslıyız çünkü 🩷
Eğer imkanınız varsa özelden yumurtlama takibi yaptırmanızı da öneririm. Ben de devam edeceğim.
Çok haklısın canım bende bunların bilincindeyim fakat işte ister istemez beklenmedik şeyler olunca insan uzulebiliyor senin içinde zor bir sürec olmuş geçmiş olsun 😓 ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlamayi o şekilde kendim takip ettim bu ay. Bilemiyorum nasip kısmet demekki gebe kalabiliyormusum evet ama neden tutunamadı benden kaynaklı mi bu durum yenilerse diye korkular oluştu birden. İlk kez böyle bir durumla karşı karşıyayim 10 aydır

Çok haklısın canım bende bunların bilincindeyim fakat işte ister istemez beklenmedik şeyler olunca insan uzulebiliyor senin içinde zor bir sürec olmuş geçmiş olsun 😓 ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlamayi o şekilde kendim takip ettim bu ay. Bilemiyorum nasip kısmet demekki gebe kalabiliyormusum evet ama neden tutunamadı benden kaynaklı mi bu durum yenilerse diye korkular oluştu birden. İlk kez böyle bir durumla karşı karşıyayim 10 aydır
Teşekkür ederimm. Çok normal kendini iyi hissetmemen, belirsizlikler insanı çok yoruyor. Umarım her şey yolunda gider. Gitmezse de en kısa sürede sağlıklı bir bebeğin olur

Teşekkür ederimm. Çok normal kendini iyi hissetmemen, belirsizlikler insanı çok yoruyor. Umarım her şey yolunda gider. Gitmezse de en kısa sürede sağlıklı bir bebeğin olur
İnşallah çok teşekkür ederim seninde en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah 🤲🏻🌸

İnşallah çok teşekkür ederim seninde en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah 🤲🏻🌸
Naptın canım üzülme lütfen inşallah hamilesindir belki diyeceksin sen ne anlarsın ama düşük yapmış biri olarak söylüyorum herşey nasip rabbim ne zaman nasip etmişse o zaman olur inşallah en kısa zamanda güzel haberler alacaz ben inanıyorum

Naptın canım üzülme lütfen inşallah hamilesindir belki diyeceksin sen ne anlarsın ama düşük yapmış biri olarak söylüyorum herşey nasip rabbim ne zaman nasip etmişse o zaman olur inşallah en kısa zamanda güzel haberler alacaz ben inanıyorum
Yok canım niye soylicem hepiniz burda benimle ayrı ayrı ilgilendiniz çok sağolun hep bunu soyledim 😓 daha iyiyim düne göre.beta bugün 19 du En azından biraz daha düştüğünü gördüm sıfırlanır inşallah iyice. Çünkü sifirlanmasi gerekiyormjs duyduğum kadarıyla dış gebelik olmsinda Allah korusun. Sen düşük mü yaptın aslında evet sen hamileydin yeni mi düştü 😓

Back
X