Beta 60 .. iki gün sonra 30....

Kimyasal gibi duruyor ama hiç moralinizi bozmayın, kese görünüp bir de kürtaj olmak zorunda kalmak var o daha kötü. Ben yaşadım 5 kez kimyasal, ümidinizi kaybetmeyin, bir dahaki ay gene denersiniz. Bir de en azından hamile kalabiliyorsunuz. Hiç kalamasaydınız 😘
Evet sağlık ocağındaki hemşire de bana bunu söyledi dua etki keseyi görmedin kalp atışını duymadın dedi. Çok şükür diyorum hayırlısı diyorum canım ilk kez başıma geldi ne yapacağımı bilemedim. İlk gebeliğim olacaktı zaten 🥹 kısmet her şey demekki bu durumu yasacakmisim. Senin nedeni neymiş o kadar fazla kimyasal olmasının ve sonrası sağlıklı bir gebelik oldu mu?

Yaa siz niye aynı yerde vermediniz ki bana hap yazıldığı için guvenemedim de başka doktora gittim. Onda. Bu duruma düştüm yoksa yarın ilk verdigim yerde vericektim. 16 yi bugün mü gördünüz
22 salı 16 Çarşamba. Biri sağlık ocağında . Aynı yerde vermem gerektiğini bilmiyordum yaAynı yerde vermem gerektiğini bilmiyordum ya

Yarın baktırırken progesteron da baktırın isterseniz. Gebeliğin sağlıklı devam edip etmeyeceğini gösterebiliyormuş

İlk sağlık ocağında vermiştim 60 di.. salı günü sizlerle de paylaşmıştım fakat bugün hastaneye gittik kadın doğuma 30 çıktı... Canım çok skildi.. saglik ocağındaki hemşire. Hastanenin cihazlarıyla bizimki farklı olabiliyor ya da çalışma sistemleri mi ne öyle bişey söyledi..mesela iki gün önce orda betan 15 çıkabilirdi dedi az çok umut verdi gibi bana ama küçük bir ihtimal sanırım 😓 böyle başına gelip ardından betasi düzenli artan var mı acaba? Ya da ne diyorsunuz bu konuda...adetimle belki atadabilirmisim şuan gebesin ya da değilsin diyemeyiz dediler arada kaldım inanın sevincim yarı kaldı 🥹
kimyasal gebelik fark olsa bile bu kadar olmaz. bende şubat ayında yaşadım canım ama şükürler olsun şuan 6+0 hamileyim. bir ay sonra tekrar nasip etti rabbim hiç sıkma canını kimyasal ertesi hemen hamile kalınabiliyor ben hiç regl olmadan kaldım mesela

Hafta sonu giriyor araya canım sonrasinzaten bayram 🤦🏻‍♀️ hayırlısı olsun beklicem adet olacakmiyim ya da ne zaman atılacak
yazılarını hep görüyordum senin çok istiyordun allahım gönlüne göre versin sakın üzülme bende geçen ay kimyasal yaşadım bu ay tekrar hamile kaldım inşallah senin de öyle olur

yazılarını hep görüyordum senin çok istiyordun allahım gönlüne göre versin sakın üzülme bende geçen ay kimyasal yaşadım bu ay tekrar hamile kaldım inşallah senin de öyle olur
Maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben kimyasal gebelikten 6 ay sonra hamile kalabildim. Daha çok yeni ama. Siz ekstra bir şey yaptınız mı o süreçte?

Ben dış gebelik yaşadığım da özele gidiyordum doktoruma sonlara gelince beta gelmene gerek yok artık aile hekimine takip ettir bir iki baktırmaya düşer demişti aradan günler geçmesine rağmen 25 de takılı kaldı düşmemiş yada bilmiyorum farklı yer olduğuna mı doktoruma söyledim oda iki gün sonra gel dedi gittim değerim düşmüş anlamadım yani o kadar zaman düşmeyen değer iki güne düşmüş belki farklı yerlerden kaynaklı da olabilir olabiliyor yani bilmiyorum tabi hakkınız da hayırlısı olsun

Maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben kimyasal gebelikten 6 ay sonra hamile kalabildim. Daha çok yeni ama. Siz ekstra bir şey yaptınız mı o süreçte?
aminn sizinki de güzel ilerler inşallah, hiç bişey yapmadım açıkçası tam tersine umutsuzluğa kapılmıştım doktor bana rahim duvarın çok incelmiş 2-3 adete anca toparlar demişti yani ihtimal vermiyordum. benim de henüz yeni yarın keseyi görmek için gideceğim hala stresli ve tedirginim açıkçası

Çok üzüldüm inan ki hayırlısı neyse o olsun ❤️ en azından doğal hamile kalabiliyormuşsun bunu öğrenmiş oldun ne diyeceğimi bilemiyorum

Çok üzüldüm muhtemelen kimyasal. Bu durumu yaşamak çok üzücü o yüzden adet gecikmeden hiç umutlanmamak beta işlerine girmemek gerekiyor o zaman farkında bile olmuyorsun çünkü bu şekilde insan önce hamilelik duygusuna girip sonra kayıp yaşıyor gibi hissediyor. Geçmiş olsun
Hafta sonuna denk geliyor 🤦🏻‍♀️ adetim olsun bakalım eğer olacaksam
Gecmiş olsun üzüldüm benim de adet gecıkıyor 3 gun oldu testlerde sureklı negatif görüyorum kan vermeye de korkuyorum açıkçası olsa görünürdü dıyorum çok yıpratıcı bir süreç Allah hepımıze yardım etsin

kimyasal gebelik fark olsa bile bu kadar olmaz. bende şubat ayında yaşadım canım ama şükürler olsun şuan 6+0 hamileyim. bir ay sonra tekrar nasip etti rabbim hiç sıkma canını kimyasal ertesi hemen hamile kalınabiliyor ben hiç regl olmadan kaldım mesela
Kimyasal gebelik fark olsa bu kadar olmaz derken anlamdım canım kimyasal değil gibi mi geldi sana 🥹 genelde herkes kimyasal sonrasında gebe kaliyomus evet rabbim hayırlısını versin ne diyebilirim verende rabbim alanda

Maşallah canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻💜 inşallah benimde öyle olur rabbim büyük verir yine inşallah 10.ayimdi sağlık olsun ne diyelim

Gecmiş olsun üzüldüm benim de adet gecıkıyor 3 gun oldu testlerde sureklı negatif görüyorum kan vermeye de korkuyorum açıkçası olsa görünürdü dıyorum çok yıpratıcı bir süreç Allah hepımıze yardım etsin
Ben çok pişmanım erkenden kan verdiğim için bidaha belirtim yüksek bile olsa iyice gecikmeyi beklicem. Sanada tavsiyem o yönde bekle hayırlısı neyse o olsun 😓

Ben çok pişmanım erkenden kan verdiğim için bidaha belirtim yüksek bile olsa iyice gecikmeyi beklicem. Sanada tavsiyem o yönde bekle hayırlısı neyse o olsun 😓
Evet testte bile görmemek üzüyor kanda var sanıp sonra olmaması sizin yaşadığınız durum ne bilim Allah hepımızın yardımcısı olsun en yakın zamanda sevınırız inşallah 🙏 doktorlar zaten adet tam gecıksın hatta üstünden gecsin yapın dıyorlar ana nedenı bu kımysal olaylar sanırım varmış bildikleri

Ben dış gebelik yaşadığım da özele gidiyordum doktoruma sonlara gelince beta gelmene gerek yok artık aile hekimine takip ettir bir iki baktırmaya düşer demişti aradan günler geçmesine rağmen 25 de takılı kaldı düşmemiş yada bilmiyorum farklı yer olduğuna mı doktoruma söyledim oda iki gün sonra gel dedi gittim değerim düşmüş anlamadım yani o kadar zaman düşmeyen değer iki güne düşmüş belki farklı yerlerden kaynaklı da olabilir olabiliyor yani bilmiyorum tabi hakkınız da hayırlısı olsun
Öyle canım rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🏻 💜

Çok üzüldüm inan ki hayırlısı neyse o olsun ❤️ en azından doğal hamile kalabiliyormuşsun bunu öğrenmiş oldun ne diyeceğimi bilemiyorum
Bende öyle canım ne düşüneceğmi ve ne yapacağımı bilmiyorum yarın büyük ihtimalle adetle atarım ya da bilmiyorum bı aklım da diyor yarın ilk kan verdiğin yere yinede git ver ama üzülmeye devam etmekte istemiyorum

Back
X