Beta 38.58'den 21.27e düştü adetime 4 gün var (çatlatma iğnesi)

baharsensin0906

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
175
32
25
Hanımlar kasık ağrılarım var ve betam düştü erken biliyorum ama düşen birşey tekrar yükselir mi ? yorumlarınıza morallerinize ihtiyacım var ...

beklentimi yüksek tutunca çok üzülüyorum hiç umudum yok biliyor musunuz çoğunluk yükselmez diyor ama Rabbim bilir ..
Herkese bakma sen bakarsın yükselir umutsuz olma canını da sıkma moralin bozulmasın. En kötü bidaha ki regl ne tekrar ilaç içersin iğne yaparlar kaybedeceğin 20 gün olur en fazla canım. İçini ferah tut sen yine de. Bende beklemedeyim Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah

Öyle tabi Rabbim hayırlısını güzel haberler versin hepimize ben sadece eşimin sevincini üzmek istemiyorum açıkcası çok hevesli sürekli babamıyım ben diyor ..

Öyle tabi Rabbim hayırlısını güzel haberler versin hepimize ben sadece eşimin sevincini üzmek istemiyorum açıkcası çok hevesli sürekli babamıyım ben diyor ..
Regl ne kadar bişey deme test yap duruma göre hareket et canım. Pozitif te olabilirsin çünkü belli olmaz. Sen bekle negatif çıkarsa açıklarsın durumu biraz üzülür ama yapacak bişey yok

Regl ne kadar bişey deme test yap duruma göre hareket et canım. Pozitif te olabilirsin çünkü belli olmaz. Sen bekle negatif çıkarsa açıklarsın durumu biraz üzülür ama yapacak bişey yok
adetime 4 gün var hayırlısı Allahtan dün kaset testte silik çıkmıştı onu gördü ağladı benim içinde zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…