• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beslenme ve Diyetetik okuyanlar

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
Beslenme ve Diyetetik okuyan var mı arkadaşlar?
Ya da bu mesleği yapan?
Meslek hakkında bilgi edinmek istiyorum.
Dersler konusunda, çalışma prensibi konusunda vs.

sayısaldan giriliyor ben gecen yıl hazırlandım sınava 1. bölümden alan üniversiteler de vardı 2. bölümden de ben arastırmıstım gayet güzel iş bulma imkanları var hatta ege beslenme diyetetik 1 puanla olmayınca baya yıkılmıstımmafoldumben ben düşün derim...

diyolar ki önceden iyiydi çünkü kendi işyerlei açabiliyolarmış.sonra bi yasa mı ne çıkmış artık açamıyoalrmış.

İş bulma imkanı ve ücretleri nasıl? Ben de merak ediyorum.
MF3 ve Ygs2 den alıyor. Ygs'den alan yüksekokul sanırım.Ya bir de bunların farkları nasıl yani 1.bölümden girenle 2.bölümden giren diyetsiyen arasında nasıl bir fark olur iş ortamında?

İş bulma imkanı ve ücretleri nasıl? Ben de merak ediyorum.
MF3 ve Ygs2 den alıyor. Ygs'den alan yüksekokul sanırım.Ya bir de bunların farkları nasıl yani 1.bölümden girenle 2.bölümden giren diyetsiyen arasında nasıl bir fark olur iş ortamında?

beslenme diyetetik dediği sürece aynı, ama bide beslenme uzmanlıgı gibi bölümler var 1. bölümden alan onlar 2 yıllık mı 4 yıllık mı hiç bir fikrim yok... 1. ve ya 2. bölümden almak üniversitenin kararı geçen yıl hacettepe yeditepe 2. bölümden ,ege 1. bölümden alıyordu,hepsi de iyi üniversiteler .bu yıl kılavuzu görmedim hangi üniversiteler hangi bölüme bakıyor ama mezun olduğunda bi fark olmuyor

beslenme diyetetik dediği sürece aynı, ama bide beslenme uzmanlıgı gibi bölümler var 1. bölümden alan onlar 2 yıllık mı 4 yıllık mı hiç bir fikrim yok... 1. ve ya 2. bölümden almak üniversitenin kararı geçen yıl hacettepe yeditepe 2. bölümden ,ege 1. bölümden alıyordu,hepsi de iyi üniversiteler .bu yıl kılavuzu görmedim hangi üniversiteler hangi bölüme bakıyor ama mezun olduğunda bi fark olmuyor

teşekkür ederim a.s.

ben gıda teknolojisi okuyorum dgs ile geçiş yapmayı düşünüyorum.lys veya ygsyle zor kazanmak ama bu şekilde o kadar zor değil gibi

Back