Sehlinam Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 991 647 103 18 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehlinam #1 Uzun zamandır uğraşmama rağmen beslenmemi düzene sokamıyorum. Bu sebepten günlük olarak burdan paylaşıp sorumluluğumu artırmak fikrindeyim. Sağlıklı beslenme sebeplerim: 1.Kabızlık sorunu 2.Mantar (şekerli yiyeceklerin tetiklediğini duydum) 3.Şekeri abartınca sivilce sorunu oluyor 4.Hormonal düzensizlikler YASAKLAR: 1.Toz şeker/ çikolata 2.Kızartma ve yağlı yemek 3.Acı 4.Çips tarzı abur cubur 5.Qazlı içecekler MUTLAKAlar: 1.Meyve 2.Su Son düzenleme: 23 Ekim 2020
Uzun zamandır uğraşmama rağmen beslenmemi düzene sokamıyorum. Bu sebepten günlük olarak burdan paylaşıp sorumluluğumu artırmak fikrindeyim. Sağlıklı beslenme sebeplerim: 1.Kabızlık sorunu 2.Mantar (şekerli yiyeceklerin tetiklediğini duydum) 3.Şekeri abartınca sivilce sorunu oluyor 4.Hormonal düzensizlikler YASAKLAR: 1.Toz şeker/ çikolata 2.Kızartma ve yağlı yemek 3.Acı 4.Çips tarzı abur cubur 5.Qazlı içecekler MUTLAKAlar: 1.Meyve 2.Su
N nesrinerturk Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2018 1.364 504 123 43 29 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehlinam #2 meyve de şeker var. çok az tavsiye ediyorsunuz sanırım
Sehlinam Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 991 647 103 14 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehlinam #3 nesrinerturk .!.: meyve de şeker var. çok az tavsiye ediyorsunuz sanırım Genişletmek için tıkla... Yok o anlamda değil, bildiğimiz normal şekeri abartılı kullandığımı fark etdim. Onu kesmeyi hedefliyorum.
nesrinerturk .!.: meyve de şeker var. çok az tavsiye ediyorsunuz sanırım Genişletmek için tıkla... Yok o anlamda değil, bildiğimiz normal şekeri abartılı kullandığımı fark etdim. Onu kesmeyi hedefliyorum.