Baloncukum sen icimizde patlayan sesleri duymuyirsun ki aynı endişe bizde de var kuzum...Selam herkese nasılsınız?
Biz patlama sesleriyle ürküyoruz
Siz baloncuk nasılsın demeyin daha
Hıh
Ah ablacım ben merkezdeyimBaloncukum sen icimizde patlayan sesleri duymuyirsun ki aynı endişe bizde de var kuzum...hep iyi ol kuzum...zor bir zamandayiz geçecek inşallah elden bir şey gelmiyor..
Daha tedbirli davranıyor ordu sen merak etme canım...Ah ablacım ben merkezdeyim
Ama merkeze kadar taa kaç km uzaklıkta düşen iha'nın sesi geldi
Bir hışımla yerimizden kalktık rabbim korusun
Eğer biz böyle elimiz kalbimizdeysek
Allah asker analarına sabır versin
Zor bekleyişböyle varya gidip sıcak çorba yemek kek götüresim var o ana kuzularına, için gidiyor
Aijoo doğum yaptınmı hayırlısı ile inşallah
Yaaaa çok sevindimEvet 36+6 da 13 gun once dogum yaptim. Tesekkur ederim sordugun icin :)
Amin sağolasın inşallahYaaaa çok sevindim
Allah sağlıkla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah
Canım hayırlı olsun geçmiş olsun. Çok şükür prensesine kavuştun...Evet 36+6 da 13 gun once dogum yaptim. Tesekkur ederim sordugun icin :)
Teşekkür ederim. Eslem Zeynep ismi :)Canım hayırlı olsun geçmiş olsun. Çok şükür prensesine kavuştun...
Demek geldi Almila miydi ismi...Güzel bir isim söylemiştin tam hatırlayamadım...
Migicim boş ver asmasin. Bir şarkı söyle bir bakmışsın işleri bitirmişsin işleri keyifli hale getir...Bu haftaki tarifler çok güzeldi...seç seç yap....Kolay gelsin bir başladın mı gerisi gelir.Selam kızlar güne gittim geldım geldı sira bana
15 gün boyunca maratonum başlıyor
Eşimle perde yıkama kavgası ettik
Neymiş ben asmam
İyi dedim
Haftaya yıllık izine çıkacam inşallah
Ev temizliğim başlayacak
Camlar silinecek
Bi çok iş
Ne yapacağım da karar da verıldı
Off bunlar pek canım isteyeceğim değildi
valla ne yapacagimi akla karayi seçmek zorundayim.Migicim boş ver asmasin. Bir şarkı söyle bir bakmışsın işleri bitirmişsin işleri keyifli hale getir...Bu haftaki tarifler çok güzeldi...seç seç yap....Kolay gelsin bir başladın mı gerisi gelir.
Menünü merak ederiz fırsat bulduğunda yazarsan bakarız...Bir de plan yapalım her şey tıkır tıkır ilerlesin.
hiç cicim cıcım yapma hiçCanımmcımmmmmmm❤❤❤❤
Baloncummmmmmmm❤❤❤❤❤
Yaaaaaaaaaaaaaahiç cicim cıcım yapma hiç
altınmııııııııııııYaaaaaaaaaaaaaa❤❤❤❤
Ne yapim kızzzzz atar yaparsam altın almadan barışmam
Valla bilemiyorum o zaman bana trip atma sen zararlı çıkarsınaltınmıııııııııııı
altını kim bulmuşta ben bulayım
hele benn ah ahay sonunu getiremiyorum
ölsem ruhunuz duymayacak başka topiklerde ip atlıyorsunuzValla bilemiyorum o zaman bana trip atma sen zararlı çıkarsın