Beşinci Mevsim

Elhan Elhan mantarla ilgili yemek tarif varmi?
buılamadim ben ya:kızgın:
Tatlim tavuklu bir tarifim var...
Tavukları marine ediyorum kuşbaşı ...bir kaşık yoğurt, bir yemek kaşığı sıvı yağ, baharat, bir kaşık biber salçası karıştır yarım saat beklesin.
Sonra kızgın tavaya al karışımı varsa kırmızı kapya biber, yeşil biber onun üzerine mantarlar hepsini ara ara karıştırarak pişir ....harika oluyor...

Merhaba herkese
Nasılsınız? Ben iyi değilim içim acıyor :KK43:
Elhan ablacım kurban olurum senin kalbine sevgine arayıp beni bulmuşsun
İnan neden banlandığıma dair fikrim yok
Ne hakaret ettim ne küfür ne hiç birşey
Yapmamda zatn :KK43: siyasi dinide konuşmadm
Kadınların okumasına karşı çıkıp evliliği savunan birine fikrimi söyledim
Aksine ben hakaret yedim ama sağlık olsun

Merhaba herkese
Nasılsınız? Ben iyi değilim içim acıyor :KK43:
Elhan ablacım kurban olurum senin kalbine sevgine arayıp beni bulmuşsun
İnan neden banlandığıma dair fikrim yok
Ne hakaret ettim ne küfür ne hiç birşey
Yapmamda zatn :KK43: siyasi dinide konuşmadm
Kadınların okumasına karşı çıkıp evliliği savunan birine fikrimi söyledim
Aksine ben hakaret yedim ama sağlık olsun
10 sayfa kadar okudum ben de bulamadım kuzum..şikayet etmiş demek ki o hem öğrenci hem evli olan arkadaş...Orada güzel bir ortamın var çok sevindim senin gibi bebe hayali kuran insanlara ümit aşilaman da çok güzeldi .... Sağlık olsun. Hepimizin içi acıyor kuzum... Allah tüm şehitlerimizi cennetine alsın inşallah. Dua ediyoruz başka bir şey elimizden gelmiyor. Allah ailelerine sabır versin.

10 sayfa kadar okudum ben de bulamadım kuzum..şikayet etmiş demek ki o hem öğrenci hem evli olan arkadaş...Orada güzel bir ortamın var çok sevindim senin gibi bebe hayali kuran insanlara ümit aşilaman da çok güzeldi .... Sağlık olsun. Hepimizin içi acıyor kuzum... Allah tüm şehitlerimizi cennetine alsın inşallah. Dua ediyoruz başka bir şey elimizden gelmiyor. Allah ailelerine sabır versin.
Amin inşallah ablacım

Selam herkese nasılsınız?
Biz patlama sesleriyle ürküyoruz :KK43:
Siz baloncuk nasılsın demeyin daha
Hıh :63::63::63:

X