Göbeğim varAllah'ım Allah'ım buna mi üzülüyorsun şimdi...kilo yok ki...
KarpuzO göbeğini yerim senin
Ayva mı, mandalina mı
Yavrum 163 cm boy 54 kiloda göbek olsa nolur... Evde Leslie yap ...biraz mekik gider o...üzülmeye değmez...karın kaslarin zayıf sadece...Karpuz
Abla ekmek çok yiyorum yaYavrum 163 cm boy 54 kiloda göbek olsa nolur... Evde Leslie yap ...biraz mekik gider o...üzülmeye değmez...karın kaslarin zayıf sadece...
Azalt yavaş yavaş.Abla ekmek çok yiyorum ya
Ekmeksiz yemeğin tadını almıyorumAzalt yavaş yavaş.
Farkındasın işte . Karbonhidrat çıksın tabagindan.
Meryem canim evle ilgili bilgilerini paylasir misin özelden.Migim çok sağ ol kuzum... inşallah bir an önce satılır...hep emlakçılar arıyor ...kiracıyı sık sık rahatsız ederler diye eşim onlarla uğraşmak istemiyor. Ciddi bir ilacı çıkar inşallah.
Senin de gönlüne göre bir yazligin olur inşallah. Gemlik çok göç alan bir ilçe canım... doğası çok güzel denize girilen yerleri çok az...çok da kalabalık bunları göz önünde bulundur.
Baloncukum hoş geldin. İlaçlar biraz rahatlattı mi seni...Topiğinizin neşesi geldiiiiiiii hu huuuuu
Merhabaaaaaa
Günaydınnnnnnn günaydııınnnnnn
Güüüüünnaaayyyydddııınnnnnnn
Ablacım valla daha 3 gün oldu umarm etki ediyordur ama en azndan o saçma kaşınmam geçti çok şükürBaloncukum hoş geldin. İlaçlar biraz rahatlattı mi seni...
Ben de kaşıntıyı merak ettim. Hamileyken olmustum. Sevindim geçtiğine...Eşinin enfeksiyonu da geçmiş Ohhh Ohhh... Tedavi olduktan sonra tabi geçecek...Doktorlar en uzak ihtimalleri söyler hastasina...hiç belli olmaz 30 aydan önce de güzel haberler alabiliriz. Duaya devam kuzum...Ablacım valla daha 3 gün oldu umarm etki ediyordur ama en azndan o saçma kaşınmam geçti çok şükür
Dün eşimin kontrolü vardı, onda enfeksiyon geçmiş, ilerleme var
Doktor tedavi verdi 30 ay snra bir daha gidecez %60 bilemedin 70 düzelme olur bence dedi... Hayırlısını diliyorum
Ayyy30 yazmışım töbeeeeeBen de kaşıntıyı merak ettim. Hamileyken olmustum. Sevindim geçtiğine...Eşinin enfeksiyonu da geçmiş Ohhh Ohhh... Tedavi olduktan sonra tabi geçecek...Doktorlar en uzak ihtimalleri söyler hastasina...hiç belli olmaz 30 aydan önce de güzel haberler alabiliriz. Duaya devam kuzum...
İyi akşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamlarrrbir kerede siz bana şöyle işveli cilveli günaydın deseniz şaşarım zaten
neyse günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iYİYİM ABLACIMİyi akşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamlarrr
Ben de cilveli cilveli akşamlar derim nolmus yani
Naber fıstık...
Günaydın bitanemm.GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Günaydın bitanemm.
Hayırlı bereketli güzel bir gün geçirirsin inşallah.
Naparsin tedaviler ne durumda
3 ay sonra gidecez kontrole ablaBugün baş ağrısı ile geçiyor günüm. Gece sahur yaptım sabah ağrı kesici ile iftar ettim.
Allah başka dert vermesin.Dersim bitti eve geldim kahvemi içiyorum balkonda mis gibi bir hava var...mutfağa dur fotomu atayım sen de gör havanın misliğini