Ahahhahaahhahh çok haklısın canım zayıflama takımındayım gel sendeölsem ruhunuz duymayacak başka topiklerde ip atlıyorsunuz
bende bu boşboğaz varkenAhahhahaahhahh çok haklısın canım zayıflama takımındayım gel sende
Slm cnm yogunluktan buraya ugrayamadim be zamandir umarim iyisinizdir@umutluanne83 nasılsın
YENA ablacım özledik
Lilimam
@mavimli ablacım
Bulamiyorum ablacım
@sonundaoldu nerdesiniz
@ISILDURU abla
su perisi gri olmuş
Slm cnm yogunluktan buraya ugrayamadim be zamandir umarim iyisinizdir
Kız benim boğazım senin boğazını döverbende bu boşboğaz varken
sen annesin doğum yapmışsınKız benim boğazım senin boğazını döver
Kız öyle deme gün geçtikçe kilo alıyorum sende dikkat et canım biraz çok fazla almamaya çalışsen annesin doğum yapmışsın
benim neyime bu boş boğazzzz
inşallah bu aralar çok hamur işi tüketiyorumKız öyle deme gün geçtikçe kilo alıyorum sende dikkat et canım biraz çok fazla almamaya çalış
Ayyyyyy hiç sorma sabah ekmek almak için fırına girdim allah um poğaçqlqr simitler pizzalar beni benden aldı hemen dedim kendime biraz kilo vereyim hepsinden alacağıminşallah bu aralar çok hamur işi tüketiyorum
ve şekerli şeyler yiyorum pof
o fırına girmek ölüm zatenAyyyyyy hiç sorma sabah ekmek almak için fırına girdim allah um poğaçqlqr simitler pizzalar beni benden aldı hemen dedim kendime biraz kilo vereyim hepsinden alacağım
Bende yaaaaaa çok zorlanıyorumo fırına girmek ölüm zaten
böyle çıtır çıtır
bak gördünmü hemen eridim
nerde bende diyet yapacak kapasite
Hoşgeldiiiiin canım ablaaaamEfendim merhabalar ,
@umutluanne83 nasılsın
YENA ablacım özledik
Lilimam
@mavimli ablacım
Bulamiyorum ablacım
@sonundaoldu nerdesiniz
@ISILDURU abla
su perisi gri olmuş
Bulamiyorum ablacım mıııı kız Hasibe benden bile küçük kiiii anlaşıldı Elhan Meryem hatunumdan sonra seninde arkanı toplamak bana düşcek
Naberrr baloncuk
Ahhhh ahhh şöyle keyifle dagitsam da lilim beni toplasa...Bulamiyorum ablacım mıııı kız Hasibe benden bile küçük kiiii anlaşıldı Elhan Meryem hatunumdan sonra seninde arkanı toplamak bana düşcek
Naberrr baloncuk
Küsme bebişim ben baş ağrısıyla cebelleşiyorum ne yaptığımı ne ettiğimi bilmiyorum inan, çocuğa bile ilgi gösteremiyorum bugünlerde fenayım yani
Lili dağılmış onu kim toplasın minnoşumAhhhh ahhh şöyle keyifle dagitsam da lilim beni toplasa...
canım abla demek istemiş demekki ne yaniKüsme bebişim ben baş ağrısıyla cebelleşiyorum ne yaptığımı ne ettiğimi bilmiyorum inan, çocuğa bile ilgi gösteremiyorum bugünlerde fenayım yani
Elhan ablacik kim ki...@umutluanne83 nasılsın
YENA ablacım özledik
Lilimam
@mavimli ablacım
Bulamiyorum ablacım
@sonundaoldu nerdesiniz
@ISILDURU abla
su perisi gri olmuş