Berhüdar ol ❤Ben yeni geldim ama çok tatlis insanlar var yaElhan ablam Zipzip- Bonus @Negoo @Youlost16 en sevdiklerim
Ne yapacaksın yarisma.icin
Kendi kaptaninida etiketlemiyor
Ne yaptigini görelim de duruma gore yedirmeyiz
ben tatlı yapmam bu yarışma nedense tatlılar boğuşuyor elimin avucumu yalıyorum yok yemem....Ne yapacaksın yarisma.icin
Etiketlere geldimKaptanda burda
Aksam yemegini bir saat daha erken yiyebilsen cook.güzel olur canim ama calistigin icin zor olur biliyorumben tatlı yapmam bu yarışma nedense tatlılar boğuşuyor elimin avucumu yalıyorum yok yemem....
burschetta yaptım diyetik.. :)
kepek ekmeginden hemde.:)
böle bişey bulsam yerim..
ama akşam yemegi yememem lazim hepsi kocam yüzünden.
SürprizNe yapacaksın yarisma.icin
Etiketlere geldim
Hep migi nin yizundenKaptanda burda
kız diyetlik yap :)Sürpriz
IF diyeti düşünüyorumAksam yemegini bir saat daha erken yiyebilsen cook.güzel olur canim ama calistigin icin zor olur biliyorum
Biliyorum canim ozgeyle eski komsuyuzYawrukush u etkiledim şimdi burda degil Akşam burada:)
o amerikada olduğu için burdaki saatleri ayni degil.
valla mı nerdeki?Biliyorum canim ozgeyle eski komsuyuz❤
Bunu Karatay la yapınca müthiş oluyorIF diyeti düşünüyorum
16 saat aç 8 saat yemek..
söle bi durum 6dan 12ye kadar yemek ...
12 den sonra cıks.. 16 saat oluyor:)
bi gün yapmışım kocam dişarda yediğinde..
O zaman tanismamistik burda tanistik kaptan oldugunda sonra bir baktik komsu ciktikvalla mı nerdeki?
degilmi:)Bunu Karatay la yapınca müthiş oluyor
ankaralı mısınız?O zaman tanismamistik burda tanistik kaptan oldugunda sonra bir baktik komsu ciktik
Evet canim ankarada yaşıyorumankaralı mısınız?
ya takımın de pembe26 mi bi kız vardi ayrılmış baktığımda ..adı GamzeEvet canim ankarada yaşıyorum
Evet canim o izne ayrildi gecenlerde yazdi belki yeniden gelirim diyeya takımın de pembe26 mi bi kız vardi ayrılmış baktığımda ..
sonra bi daha göremedim benim şehrimdeydi..Evet canim o izne ayrildi gecenlerde yazdi belki yeniden gelirim diye