- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Babasi ameliyat olmustu canim sonrasinda takimda tartisma cikmisti ayrilmistisonra bi daha göremedim benim şehrimdeydi..
en son babasi kalp krizi geçirmişti.
Halen ayni yerde yasiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babasi ameliyat olmustu canim sonrasinda takimda tartisma cikmisti ayrilmistisonra bi daha göremedim benim şehrimdeydi..
en son babasi kalp krizi geçirmişti.
tartışma çıktığında ben yoktum.Babasi ameliyat olmustu canim sonrasinda takimda tartisma cikmisti ayrilmisti
Halen ayni yerde yasiyor
Evet sen bırakıp gitmistintartışma çıktığında ben yoktum.
kilo veremiyorum diye kaçtim gittimEvet sen bırakıp gitmistin
Kacip gitme canim illaki vereceksin su an 4 tesin ozgede cok ilgili bir kaptan onun dediklerini yapkilo veremiyorum diye kaçtim gittim
Tabi de bir de ben ne zaman diyete girsem akşamları yatmadan 3 kaşık yoğurt,,1 çay kaşığı zencefil,,,1 çay kaşığı zerdeçal,,,,1 çay kaşığı tarçın karıştırıp yiyorum üzerine 1 litre su gerçekten çok işe yarıyor bi dene istersen canımsen zaten çok uzak kaldın burdan
Çok özledim ondan kızıyorum :))
İnşallah ben bu hafta iyi bir eksi bekliyorum çünkü geçen hafta sarmalar börekler ekmekler cosmustum onlar gidijce eksilecegim :))
menüye ihmal ediyorumKacip gitme canim illaki vereceksin su an 4 tesin ozgede cok ilgili bir kaptan onun dediklerini yap
evet çok güzel bende yapıyorum ::) ben sodalı ayran içmişim çok güzel kilo verdiriyor dene:)Tabi de bir de ben ne zaman diyete girsem akşamları yatmadan 3 kaşık yoğurt,,1 çay kaşığı zencefil,,,1 çay kaşığı zerdeçal,,,,1 çay kaşığı tarçın karıştırıp yiyorum üzerine 1 litre su gerçekten çok işe yarıyor bi dene istersen canım
Ihmal etme canim yaza daha var yaza kadar hedefine ulasabilirsinmenüye ihmal ediyorum
özge çok iyi ilgileniyor
bide kozmogirl de öle.:)
ihmal etmeseydim çoktan 60 olurdum..
Yaaaa onu hiç denemedimevet çok güzel bende yapıyorum ::) ben sodalı ayran içmişim çok güzel kilo verdiriyor dene:)
Bende başlayacagim şu Akşam yemegi gözden çikarmam lazim...Yaaaa onu hiç denemedim
Yarından itibaren çok güzel başlayacağım inşallahhhhh
Aksam evde kacta oluyorsun canimBende başlayacagim şu Akşam yemegi gözden çikarmam lazim...
6 da evdeyim...Aksam evde kacta oluyorsun canim
Sen 6 da yesen yemeğini esin gelince ona eslik edersin sadece sofrada6 da evdeyim...
8 de yemek..
bugün eşim 7:30 ta eve gelir tavuk işi ustadir..
9 u bulur nedense
akşam yemegi yemek de istemiyorum yoğurt kürü yiyebilirim sadece..Sen 6 da yesen yemeğini esin gelince ona eslik edersin sadece sofrada
Olsun sen aksam yemegini ye diger turlu yemeklere saldirirsinakşam yemegi yemek de istemiyorum yoğurt kürü yiyebilirim sadece..
Seni görünce çok sevindim ben de...Boncukum da doğum kilolarıni vermek için gelir inşallah.Ben yeni geldim ama çok tatlis insanlar var ya Elhan ablam Zipzip- @Bonus @Negoo @Youlost16 en sevdiklerim
Bekliyorum bakalım. Çok dua mi edeyim yani şimdi şişko olasın diyeMinişkoooo merhaba canım seni görmek çok güzel
Ben de 6. takıma giriş yapıp kaçtım ama yine karar verirsem dönmeye ordayım inşallah,Meryem hatunum nerde ben ordayım
Kim o boncuk :))Seni görünce çok sevindim ben de...Boncukum da doğum kilolarıni vermek için gelir inşallah.
Kaçamakçi kızEvet canim o izne ayrildi gecenlerde yazdi belki yeniden gelirim diye