Yaaaaa inşallah en kısa zamanda çok güzel fiyata satılır ablacımEvet migim... Gerçek en gerçek adım Meryemgözlerin ah o gözlerin
Laf aramızda harika çiğköfte yaparım.Gaziantepli olmak da pek havalı canım...
Elhan abla çok sever ama asla terk etmez sevdiklerini.
İhmal edebilir
Baloncukum ve bal küpü arkadaşlarım...
Antalya'daki 2+1 evimizi satılığa çıkardık.
3+1 güzel bir ev bulduk...Nolur dua edin bir an önce bizim ev satılsın kızlar .. beğendiğim ev satılırsa biraz uzelecegim sanki...Sahibi bekletmez...
Teşekkür ederim tatlım. Bol amin...Yaaaaa inşallah en kısa zamanda çok güzel fiyata satılır ablacım
İnşallah inşallah inşallah
İyiyim canım kilo alıp gidiyorumİyiyim şükür sen nasılsın
Ayyyyyyyy yakın olsak yoğurursun vallaEvet migim... Gerçek en gerçek adım Meryemgözlerin ah o gözlerin
Laf aramızda harika çiğköfte yaparım.Gaziantepli olmak da pek havalı canım...
Elhan abla çok sever ama asla terk etmez sevdiklerini.
İhmal edebilir
Baloncukum ve bal küpü arkadaşlarım...
Antalya'daki 2+1 evimizi satılığa çıkardık.
3+1 güzel bir ev bulduk...Nolur dua edin bir an önce bizim ev satılsın kızlar .. beğendiğim ev satılırsa biraz uzelecegim sanki...Sahibi bekletmez...
Bende takıma girdim en son tartıda 84 u görünceİyiyim canım kilo alıp gidiyorum
Ayyyyyyyy yakın olsak yoğurursun valla
İnşallah gönlündeki ev nasip olur canım
Eline koluna sağlıkKızlarrrrrr günaydınnnnnn❤❤❤❤❤
Akşam ıspanaklı tepsi böreği yaptım ilk defa bugün pişireceğim normalde tepsi yufkası açamam ablam sağolsun bi tarif verdi onu yaptım
Canım bende takıma geri dönecem yaaaa böyle olmuyor zaten 6. Takımda izindeydim sen kaçıncı takımdasınBende takıma girdim en son tartıda 84 u görünce
Teşekkür ederim canım inşallah olmuştur daha pişirmedimEline koluna sağlık
Eminim mis gibi olmuştur
kız diyete gir bak ispanaklı börek cıks olmadi :) şaka bi yana börekler on nurmara olmuştur:)Kızlarrrrrr günaydınnnnnn❤❤❤❤❤
Akşam ıspanaklı tepsi böreği yaptım ilk defa bugün pişireceğim normalde tepsi yufkası açamam ablam sağolsun bi tarif verdi onu yaptım
6. takım ilk göz agrim ilk diskalifiye olduğum takim salaklıkla yapmışım offCanım bende takıma geri dönecem yaaaa böyle olmuyor zaten 6. Takımda izindeydim sen kaçıncı takımdasın
Teşekkür ederim canım inşallah olmuştur daha pişirmedim
Bu son 4 ayıdır filan inan ki doyduğumu bilmiyorum yaaa kara delik var sanki boğazımda ne versem gidiyorkız diyete gir bak ispanaklı börek cıks olmadi :) şaka bi yana börekler on nurmara olmuştur:)
Yaaaaa. Niye diskalifiye oldun kiiiii6. takım ilk göz agrim ilk diskalifiye olduğum takim salaklıkla yapmışım off
geri dönemiyorum ...
o idarem bozuldu hedefime hiç ulaşamadim diskalifye resmen modumu düşürüyor.
2016 senesinde olmuşum..Bu son 4 ayıdır filan inan ki doyduğumu bilmiyorum yaaa kara delik var sanki boğazımda ne versem gidiyor
Yaaaaa. Niye diskalifiye oldun kiiiii
Anladım canım ama benim takıma geri dönmem lazım yoksa kilo aldı başını gidiyor2016 senesinde olmuşum..
takım kurallari hiç uymadığım için diskalifiye oldum..
4. takımda free yarışıyorum.. free daha iyi geldi bana
Ben kilo veririm yürüyüşümü ihmal etmiyorum günde toplam 1 saati buluyorum...Anladım canım ama benim takıma geri dönmem lazım yoksa kilo aldı başını gidiyor
Tabiki de canım geç yemek kilo yapıyor akşam en geç 6 da yemelisin ben yemezsem kilo veriyorum da sorun yemekteBen kilo veririm yürüyüşümü ihmal etmiyorum günde toplam 1 saati buluyorum...
tek sorun akşam 8 de hurharca yemek yemek...
siş uyuyorum kilolu uyaniyorum ödem bi patlıyor..
gene sabit kalmaya başariyorum bünyem bu şekilde alıştı
88 oldumhoop 84 olurum tekrar üstesine çıkıyorum al ver işte..
bilmiyorum geç yemek yediğimden kaynaklı olduğu düşünüyorum
6 da eve oluyorum..Tabiki de canım geç yemek kilo yapıyor akşam en geç 6 da yemelisin ben yemezsem kilo veriyorum da sorun yemekte
Spor konusunda ise spor salonuna yazılacam ona bile gidip sormaya üşeniyorum
Canım sen 6 da evde olduğunda dünden kalan yemeklerden yesen eşin gelince de yoğurt filan ye beraber oturun sofraya6 da eve oluyorum..
yemek hazirlanma kurma saati 8 i buluyor
eşim 7:30 ta geliyor..
bu akşam yemekleri eşim yapacagi için 9 u bulabilir.
o yüzden ben kilo veremiyorum
geç yemek yemek kilo aldirir diyosun benim kilom sabit kaliyor
niye çünkü gündüz yürüyorum...evden çarşıya doğru 20 dk.. çarşıdan dolmuşa biniyorum. işe gidiyorum..
gelincede ayni şekilde 20 dk..
öğle arasi da 30 dk yürüyüş mevcut.. işte toplam 1 saat...
kilo neden veremiyorsam akşamlari geç yediğimdendir..
eşime ayrı yiyelim teklif ettim hayır diyor aç kalmami istemiyomuş beyefendi. diyor ki sen hayatta kilo veremezsin ...
adam beraber yemek istiyormuş bide agzimi sakızatiyormuşum... rahatsiz oluyormuş beyedendi ben hiç yemek istemiyorum eşimle beraber yemek yemeyi..Canım sen 6 da evde olduğunda dünden kalan yemeklerden yesen eşin gelince de yoğurt filan ye beraber oturun sofraya
Bak hele eşine hem geç yediriyor hem kilo veremezsin diyor
O zaman yeme canım sen erken ye eşin gelince de yoğurt salata filan yersinadam beraber yemek istiyormuş bide agzimi sakızatiyormuşum... rahatsiz oluyormuş beyedendi ben hiç yemek istemiyorum eşimle beraber yemek yemeyi..
bana kalırsa Akşam yemek yemem.:)
IF diyetime geçerim:)
6-12 yemegi ye bi daha yeme modunu düşünürüm yani:)