hiç yemem sadece yoğurt salata yerim :) yeterli:)O zaman yeme canım sen erken ye eşin gelince de yoğurt salata filan yersin
6. TakımCanım bende takıma geri dönecem yaaaa böyle olmuyor zaten 6. Takımda izindeydim sen kaçıncı takımdasın
Teşekkür ederim canım inşallah olmuştur daha pişirmedim
Migim çok sağ ol kuzum... inşallah bir an önce satılır...hep emlakçılar arıyor ...kiracıyı sık sık rahatsız ederler diye eşim onlarla uğraşmak istemiyor. Ciddi bir ilacı çıkar inşallah.günaydin..
elhan abla umarim o ev satılır istedigi eve kavuşursun inşallah :)
benimde yazlık ev alma hayalimiz var.
eşim gemlik taraflari istiyor.
eşim o taraflara ev almak istiyor 1+1 lik yazlık..Migim çok sağ ol kuzum... inşallah bir an önce satılır...hep emlakçılar arıyor ...kiracıyı sık sık rahatsız ederler diye eşim onlarla uğraşmak istemiyor. Ciddi bir ilacı çıkar inşallah.
Senin de gönlüne göre bir yazligin olur inşallah. Gemlik çok göç alan bir ilçe canım... doğası çok güzel denize girilen yerleri çok az...çok da kalabalık bunları göz önünde bulundur.
Canım mısın sen benim misin herseyim misin sennnn melekkkkk
Canimsin
Canım mısın sen benim misin herseyim misin sennnn melekkkkk
sırf sizin için zayıflatacagim var yaCanimsin
Minişkoooo merhaba canım seni görmek çok güzel
Kız ben geçen sene gerçekten çok güzel kilo vermiştim zipzip gerçekten çok motive ediyor ama orayı bırakınca verdiğim kilolar geri geldi inşallahhh vereceğim hepsini yaza fit anne olarak girelimmmmm
Birşeyler yapsan kayısı uemek içmek gibi yada bir tık yediklerini değiştirsenben 86 rotasını bi kırabilsem...;
kıramiyorum bi türlü..
sen zaten çok uzak kaldın burdanMinişkoooo merhaba canım seni görmek çok güzel
Ben de 6. takıma giriş yapıp kaçtımama yine karar verirsem dönmeye ordayım inşallah,Meryem hatunum nerde ben ordayım
İnşallah ben bu hafta iyi bir eksi bekliyorum çünkü geçen hafta sarmalar börekler ekmekler cosmustum onlar gidijce eksilecegim :))Kız ben geçen sene gerçekten çok güzel kilo vermiştim zipzip gerçekten çok motive ediyor ama orayı bırakınca verdiğim kilolar geri geldi inşallahhh vereceğim hepsini yaza fit anne olarak girelimmmmm❤❤❤❤
akşam yemek sıkıntı geç yiyorum..Birşeyler yapsan kayısı uemek içmek gibi yada bir tık yediklerini değiştirsen
geeçn hafta poğaça yaptıiım için bu hafta çeki düzene girdimsen zaten çok uzak kaldın burdan
Çok özledim ondan kızıyorum :))
İnşallah ben bu hafta iyi bir eksi bekliyorum çünkü geçen hafta sarmalar börekler ekmekler cosmustum onlar gidijce eksilecegim :))
Sen benim bugün yapacağımı görsen nasıl dayanacagim bilmiyorumgeeçn hafta poğaça yaptıiım için bu hafta çeki düzene girdim
çok şükür ki kilo almadim.
bi kilo vermiş olsam mutlu olucam.
Ne yapacaksın yarisma.icinSen benim bugün yapacağımı görsen nasıl dayanacagim bilmiyorum
Kendi kaptaninida etiketlemiyor