Geldi ama baloncuk nasılsın demediTeşekkür ederim canım. Ölüm bazen kurtuluş oluyor. Son zamanlarda bayağı ağrıları çoktu. Allah rahmet eylesin.
Yazarlar inşallah ...mavimli niye efkarlı... inşallah değildir ya...gelse de sorsak
Kız yerim seni ben...vakit bulamamıştır yoksa der....
Başınız saolsun. Ben bile bi yere çıkamıyorum geçen gün pazar günü yegenımım doğum günü kutlaması vardı gidemedim işlerimiz çıktı o günYarışmayi kazanmak nere ben nere
Canım abimin kayınvalidesi vefat etti iki hafta önce...hava şartları nedeniyle gidememistik bu hafta sonu hava güzel olunca başsağlığina gittik...
Gemlik’te ben küçük kumlaya sık sık gittiğimiz bilirim yazlık alacaktık vazgeçtiler annemler.Canım Cuma günü Bozüyük' ten geçtik bilsem selam bırakırdım oralara...
Mudanya' ya bir iki balık yemeye gittik biz de..yazın çok kalabalık oluyor. Trilye' yi gezdiniz mi
Makarna salatası güzel olur... kornişon da doğra harika oluyor...
Hiç iyi değilim
Anaammmm bende diyorm sorun neKizlar selam hepinize.
Efkarliyim cünkü verdigim kilolari geri aldim
Bir haftaya yakindir IF yapiyorum esimle. Yani 8 saat yemek 16 saat aclik.
Iradesizligime kiziyorum nolcak.
Bir de istanbulu özlüyorum
Cocuklar icin diyip kaldik burda ama yüregim orda kaldi. Sanirim bu da yeme olayini tetikliyor. Bir nevi kacis noktasi.
Neyse pazartesi günü yogaya basliyorum. Bir degisiklik iyi gelir belki.
Sizler nasilsinuz?Bal0ncuk sen nasilsin kuzum?
ıf diyeti bende denedim aralıklı oruç..;Kizlar selam hepinize.
Cocuklar icin diyip kaldik burda ama yüregim orda kaldi. Sanirim bu da yeme olayini tetikliyor. Bir nevi kacis noktasi.
Hiiiii neler duyuyorum
Günaydın herkese migi buralar bize kalacak anlaşılangünaydin sizi kahvaltıya mi çagirsak
çay kahvaltılar oh mis mis
günden daha çok kAHVALTILIK seviyorum.:)
çok güzel oluyor bide masada oturuyorsun.
Yakın olsaydık ben gelirdim kahvaltıya mis misbak çok yakın samimyet biri çikarsa kesin kahvaltıya çagirirm:)
yok ki öle.. herkes yüzünü çeviriyor:/
gün bu akraba günü ( nedense ben sevmedim mecburi katılıyorum daha yaparsa yokderim :/
degil mi nelere hazirlarim bak gerçekten :)Yakın olsaydık ben gelirdim kahvaltıya mis mis
Canım balincukun dediği gibi tek derdin kilo olsun başka ciddi bir şey olmasın onun çaresi var verirsin gider hem de zevk alırsın. İstanbul özlemi de tatillerle halledilir tatlım moralini bozma..Kizlar selam hepinize.
Özlemini nasıl iyi anlıyorum bilemezsin....Kizlar selam hepinize.