Yok aksine ben dışında kimse üşümüyor evin içinde doğalgaz hamam gibi olsa bile bir agdır üşüyorum bende anlamadım bu işiAynen canım
Niye kız sen nerde yaşıyorsun çok mu soğuk ki kalın giyin bari üşütme
Hayat canım sınavvv o yüzden rabbim ne verirse başımız üstüne hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inşallahhh
Ahanabhhh niye kız öyleYok aksine ben dışında kimse üşümüyor evin içinde doğalgaz hamam gibi olsa bile bir agdır üşüyorum bende anlamadım bu işi
Hiç bir fikrim yokAhanabhhh niye kız öyle
Canım kansızlık filan olabilir bence bi tahlil yaptırHiç bir fikrim yok
Ohhhhhh misss gibi olmuştur saçların şimdiBen de iyiyim kızlar. Dün ev işim yarım kalmıştı onu bitiriyorum. Bu arada saçıma zeytinyağı bakımı yaptım. Birkaç saat sonra yıkarım. Handecim Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin ailenle. Baloncukum kan degerlerinde bir tuhaflık olabilir. En son ne zaman baktirmistin. Psikolojik de olabilir eşin yanında değilse onu özlemiş olabilirsinCanım ayaklarını sıcak tut. Çorabın üzerine patik falan da giy.
Geçen ay her birşeyim dipçik gibiydi canm ya bilemedimCanım kansızlık filan olabilir bence bi tahlil yaptır
Ablacım eşim 6 ay temelli geldi aralıktan beri yanımda, özlemedimBen de iyiyim kızlar. Dün ev işim yarım kalmıştı onu bitiriyorum. Bu arada saçıma zeytinyağı bakımı yaptım. Birkaç saat sonra yıkarım. Handecim Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin ailenle. Baloncukum kan degerlerinde bir tuhaflık olabilir. En son ne zaman baktirmistin. Psikolojik de olabilir eşin yanında değilse onu özlemiş olabilirsinCanım ayaklarını sıcak tut. Çorabın üzerine patik falan da giy.
Günaydın kızlarrr
Mutlu haftasonlarıı
Günaydın kızlarrrrr
NaberrrrrrGünaydınnnnnn herkese❤❤
İyiyim kuzum senden naber?Naberrrrrr
Sagol ablam iyiler hamdosun, en miniğim idaryolu enfeksiyonu oldu onla ugrastım biraz, canım nasıl sancılandı görmeliydinizSevgi pitircigimNesen huzurun daim olsun tatlım. Napiyorsun bakalım keyfin yerinde mi?
Umudum nasılsın? Çocuklar iyi mi? Kayseri'de hayat nasıl gidiyor
Ben o şehirde donarak ölürüm
Sen hangisehirdeydin cnm?Ben o şehirde donarak ölürüm
Bilmiyorum kiSen hangisehirdeydin cnm?
Kayseri cnm burası, sen hangi sehirdesinBilmiyorum kio balkonın halini görüdkten slnra ben kar nedir bilmem ama orası böyle doğuda bi yer sanki
Evetttttt biri daha kayseriden atmıştı allahımKayseri cnm burası, sen hangi sehirdesin