Beşinci Mevsim

Yok aksine ben dışında kimse üşümüyor evin içinde doğalgaz hamam gibi olsa bile bir agdır üşüyorum bende anlamadım bu işi

Ben de iyiyim kızlar. Dün ev işim yarım kalmıştı onu bitiriyorum. Bu arada saçıma zeytinyağı bakımı yaptım. Birkaç saat sonra yıkarım. Handecim Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin ailenle. Baloncukum kan degerlerinde bir tuhaflık olabilir. En son ne zaman baktirmistin. Psikolojik de olabilir eşin yanında değilse onu özlemiş olabilirsin Canım ayaklarını sıcak tut. Çorabın üzerine patik falan da giy.

Ohhhhhh misss gibi olmuştur saçların şimdi

Sağol canım rabbim ayırmasın ama iş konusu kesinleşince bayağı bir ayrı kalacaz sağlık olsun yapacak birşey yok

Canım kansızlık filan olabilir bence bi tahlil yaptır
Geçen ay her birşeyim dipçik gibiydi canm ya bilemedim

Ablacım eşim 6 ay temelli geldi aralıktan beri yanımda, özlemedim
Nasıl bekletiyrsunuz zeytinyağında ya

Sevgi pitircigimNesen huzurun daim olsun tatlım. Napiyorsun bakalım keyfin yerinde mi?
Umudum nasılsın? Çocuklar iyi mi? Kayseri'de hayat nasıl gidiyor
Sagol ablam iyiler hamdosun, en miniğim idaryolu enfeksiyonu oldu onla ugrastım biraz, canım nasıl sancılandı görmeliydinizama sükürler olsun antibiyotikler işe yaradı atlattık, inşlah bidaha yaşamayızmaşallah kar cok sogukla, ayazla ugrasıyorumm. 15 tatil malum bebeler de evde, arkalarını toplamakla geciyor günüm. RABBİM alıştıgımızdan geri koymasın, yavrularla imtihan etmesin cümlemizisizi cok seven kardesiniz seviliyonuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…