Beşinci Mevsim

Lilinin de böyle bir hayali vardı. Aynı apartmanda oturacaktik beni en alt kata koymuştu... Gerçek hayatta bu kadar iyi gecinemezdik belki de. :confused:
Elimize mi yapışacak sanki bir iki tık tık... bitanemm :KK60: hayat da hep bize güzel baksın inşallah. Bana bir tel borcun var bak.... unutmadım.
Mavişimin güzelliğinden bahsettin ya az önce ben de bayılıyorum onun saf güzelliğine. Baloncukum iyice merak etsin. Belki mutfağa bir iki güncel foto düşer bakarsın.
Ben de apartmanımdan bahsedecektim de uzatmayım dedim 😂

Lilinin de böyle bir hayali vardı. Aynı apartmanda oturacaktik beni en alt kata koymuştu... Gerçek hayatta bu kadar iyi gecinemezdik belki de. :confused:
Elimize mi yapışacak sanki bir iki tık tık... bitanemm :KK60: hayat da hep bize güzel baksın inşallah. Bana bir tel borcun var bak.... unutmadım.
Mavişimin güzelliğinden bahsettin ya az önce ben de bayılıyorum onun saf güzelliğine. Baloncukum iyice merak etsin. Belki mutfağa bir iki güncel foto düşer bakarsın.
Bence anlaşırdık, iyi insanlar heryerde iyidir
Burası sanal olsa bile bazı insanlarn kimseyle anlaşamayacağı belli oluyor bazen yorumlar okuyorum, Allahım bu nasıl egodur diyorum :KK70:

İşte buuuuuu oley oley oleyyy oleyyy 🎈🎈

Bence anlaşırdık, iyi insanlar heryerde iyidir
Burası sanal olsa bile bazı insanlarn kimseyle anlaşamayacağı belli oluyor bazen yorumlar okuyorum, Allahım bu nasıl egodur diyorum :KK70:

İşte buuuuuu oley oley oleyyy oleyyy 🎈🎈
Yaptım başardım...:KK73::KK73::KK73:
Egoyla işimiz olmadı hiç baloncukum . Bu sayfa hep mütevazı, güzel insanların buluşma yeri oldu. Oncemiz de böyleydi. Minik ayriliklarimiz oldu belki ama gönül bağımız hep sağlam kaldı. Sen burayı nasıl keşfetmiştin ilk sayfalara bakıp hatırlamaya çalışacağım nedense eskiden beri tanişiyormusuz gibi geliyor :KK68:

Yaptım başardım...:KK73::KK73::KK73:
Egoyla işimiz olmadı hiç baloncukum . Bu sayfa hep mütevazı, güzel insanların buluşma yeri oldu. Oncemiz de böyleydi. Minik ayriliklarimiz oldu belki ama gönül bağımız hep sağlam kaldı. Sen burayı nasıl keşfetmiştin ilk sayfalara bakıp hatırlamaya çalışacağım nedense eskiden beri tanişiyormusuz gibi geliyor :KK68:
Ben yeni üye olmuştum abla, sen topiği yeni açmıştın, herkes kaynamıştı diğer topiklerde
Sonra biraz okudum baktım herkes sevgi dolu olgun, desim aranıza dalayım
Ki doğru hissetmişim herkes arasına aldı beni, çok sevdim bende sizi
İnşallah sizde beni sevmişsinizdir🎈

Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim.
Olur ya...
Kalp durur ...
Akıl unutur...
Ben dostlarımı ruhumla severim.
O ne durur ne de unutur...

Hz. Mevlana
:KK200: Sayfa sakinleri canım arkadaşlarım:KK200:
Hayırlı, huzurlu musmutlu güzel bir gün geçirmeniz nasip olsun. Cumanız mübarek olsun.
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim.
Olur ya...
Kalp durur ...
Akıl unutur...
Ben dostlarımı ruhumla severim.
O ne durur ne de unutur...

Hz. Mevlana
:KK200: Sayfa sakinleri canım arkadaşlarım:KK200:
Hayırlı, huzurlu musmutlu güzel bir gün geçirmeniz nasip olsun. Cumanız mübarek olsun.
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Hayırlı cumalar canım😘😘😘

Selam kızlar hayırlı cumalar🙏🙏🙏

Biz çok şükür dün evimize geldik eşimde şehirdışındaydı o da geldi :21:

Birazdan an eme geçeceğiz 🥳🥳

Siz neler yaptınız bakalım hayat nasıl gidiyorrrr🤔🤔🤔

Selam kızlar hayırlı cumalar🙏🙏🙏

Biz çok şükür dün evimize geldik eşimde şehirdışındaydı o da geldi :21:

Birazdan an eme geçeceğiz 🥳🥳

Siz neler yaptınız bakalım hayat nasıl gidiyorrrr🤔🤔🤔
Ohhh bol bol hasret giderin iyicee
Üşüyorum valla onun dışında hayat herzaman ki güzel, bazen bizi yorsada biz gülecek birşeyler bulmalıyız :KK36:

Ohhh bol bol hasret giderin iyicee
Üşüyorum valla onun dışında hayat herzaman ki güzel, bazen bizi yorsada biz gülecek birşeyler bulmalıyız :KK36:
Aynen canım🥰🥰

Niye kız sen nerde yaşıyorsun çok mu soğuk ki kalın giyin bari üşütme👍👍👍

Hayat canım sınavvv o yüzden rabbim ne verirse başımız üstüne hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inşallahhh🙏🙏🙏🙏

X