Ben de apartmanımdan bahsedecektim de uzatmayım dedimLilinin de böyle bir hayali vardı. Aynı apartmanda oturacaktik beni en alt kata koymuştu... Gerçek hayatta bu kadar iyi gecinemezdik belki de.
Elimize mi yapışacak sanki bir iki tık tık... bitanemmhayat da hep bize güzel baksın inşallah. Bana bir tel borcun var bak.... unutmadım.
Mavişimin güzelliğinden bahsettin ya az önce ben de bayılıyorum onun saf güzelliğine. Baloncukum iyice merak etsin. Belki mutfağa bir iki güncel foto düşer bakarsın.
Varlığımı nasıl da derinden hissettirdim dimi ama
Bence anlaşırdık, iyi insanlar heryerde iyidirLilinin de böyle bir hayali vardı. Aynı apartmanda oturacaktik beni en alt kata koymuştu... Gerçek hayatta bu kadar iyi gecinemezdik belki de.
Elimize mi yapışacak sanki bir iki tık tık... bitanemmhayat da hep bize güzel baksın inşallah. Bana bir tel borcun var bak.... unutmadım.
Mavişimin güzelliğinden bahsettin ya az önce ben de bayılıyorum onun saf güzelliğine. Baloncukum iyice merak etsin. Belki mutfağa bir iki güncel foto düşer bakarsın.
İşte buuuuuu oley oley oleyyy oleyyy
Yaptım başardım...Bence anlaşırdık, iyi insanlar heryerde iyidir
Burası sanal olsa bile bazı insanlarn kimseyle anlaşamayacağı belli oluyor bazen yorumlar okuyorum, Allahım bu nasıl egodur diyorum
İşte buuuuuu oley oley oleyyy oleyyy
Ben yeni üye olmuştum abla, sen topiği yeni açmıştın, herkes kaynamıştı diğer topiklerdeYaptım başardım...
Egoyla işimiz olmadı hiç baloncukum . Bu sayfa hep mütevazı, güzel insanların buluşma yeri oldu. Oncemiz de böyleydi. Minik ayriliklarimiz oldu belki ama gönül bağımız hep sağlam kaldı. Sen burayı nasıl keşfetmiştin ilk sayfalara bakıp hatırlamaya çalışacağım nedense eskiden beri tanişiyormusuz gibi geliyor
28 Kasim' da yazılan ilk mesaj.Ne kadar sevgi dolu insanlar
Merhabalar, takipte kalsam benide sevebilirmisiniz
Yaaa evet, duygulandım şuan tüylerim ürperdi28 Kasim' da yazılan ilk mesaj.
Yoğun sevgi içeriyor. Hala beraberiz çok şükür
İyi ki beraberiz tatlım...Yaaa evet, duygulandım şuan tüylerim ürperdi
Ne güzel insanlarsınız
Geçen ay sizin varlığınız sayesinde atlattım bazı şeyleri
İyi ki varsınız
Amin inşallah ablacımİyi ki beraberiz tatlım...
Biriktirdigimiz anılarımız hep sevgi dolu olsun.
Sevgi pitircigimYaaaaa sende çok harikasın
Çok seviyoruz seniiii
Umudum nasılsın? Çocuklar iyi mi? Kayseri'de hayat nasıl gidiyorBende sizi cok seviyemmmm
İyiyim ablacım sen nasılsın?Sevgi pitircigimNesen huzurun daim olsun tatlım. Napiyorsun bakalım keyfin yerinde mi?
Umudum nasılsın? Çocuklar iyi mi? Kayseri'de hayat nasıl gidiyor
Hayırlı cumalar canımBen dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim.
Olur ya...
Kalp durur ...
Akıl unutur...
Ben dostlarımı ruhumla severim.
O ne durur ne de unutur...
Hz. Mevlana
Sayfa sakinleri canım arkadaşlarım
Hayırlı, huzurlu musmutlu güzel bir gün geçirmeniz nasip olsun. Cumanız mübarek olsun.
Ohhh bol bol hasret giderin iyiceeSelam kızlar hayırlı cumalar
Biz çok şükür dün evimize geldik eşimde şehirdışındaydı o da geldi
Birazdan an eme geçeceğiz
Siz neler yaptınız bakalım hayat nasıl gidiyorrrr
Aynen canımOhhh bol bol hasret giderin iyicee
Üşüyorum valla onun dışında hayat herzaman ki güzel, bazen bizi yorsada biz gülecek birşeyler bulmalıyız