- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
YAşlısın işte yalan mı biz teyze diyoz 42 yeKiz ne yaslisi topu topu 42 yasindayim
Seni yerim yaa ne çok özledim
Ayrıca mavimli çok güzel Bal0ncuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YAşlısın işte yalan mı biz teyze diyoz 42 yeKiz ne yaslisi topu topu 42 yasindayim
Nickten öyle hissediliyor zatenYAşlısın işte yalan mı biz teyze diyoz 42 ye
Seni yerim yaa ne çok özledim
Ayrıca mavimli çok güzel Bal0ncuk
Kendisi de öyle valla ben bayılıyorum O naNickten öyle hissediliyor zaten
Yok canim niye hissedesin biz hep genciz zatenÇıtır çıtırrrr
Neden demiyorsunuz ya, kendimi saygısız hissettim
İçimden bir his bu topikteki hatunlar manken diyorKendisi de öyle valla ben bayılıyorum O na
Yaaa maşallah ablacımYok canim niye hissedesin biz hep genciz zaten
O senin güzelligin caniminiciKendisi de öyle valla ben bayılıyorum O na
Harbi öyle hangi birini diyimİçimden bir his bu topikteki hatunlar manken diyor
Evet farkettim ama görmezden geliyorum caktirmaHahah mavimli sayemde teyze oldun
Yaaa elim ayağm birbirine dolaştı şimdi haa pffEvet farkettim ama görmezden geliyorum caktirma
Bende hepinizi çok seviyorum, burdaki herkes o kadar olgun ki böyle keşke herkesle aynı şehirde olsaydık, hayatmdaki en gerçek dostlukları edinirdimLilim senin kafanın karışık haline kurban olurum ben
Benim hafıza aşure gibi mübarek. Doğum günleri arka arkaya unutmamişsin helal sana.. B baloncuk yaşlıyım deme bak bana ayıp oluyor. Çıtırim balım neşemizin gülen yüzü lilim benim ilk göz ağrımdi öncesinde kimseyi onun kadar sevmemiştim. En zor sıkıntılı anlarda bir anda ortaya çıkan bir kişiliktir. Çoğu zaman yaşimla dalga geçse de bilir ki ben onu cebimden çıkarırım . Onunla dost oluşun beni çok mutlu etti. Seni de çok sevdim biliyorsun.
Aşure deme bak canım çekiyoLilim senin kafanın karışık haline kurban olurum ben
Benim hafıza aşure gibi mübarek. Doğum günleri arka arkaya unutmamişsin helal sana.. B baloncuk yaşlıyım deme bak bana ayıp oluyor. Çıtırim balım neşemizin gülen yüzü lilim benim ilk göz ağrımdi öncesinde kimseyi onun kadar sevmemiştim. En zor sıkıntılı anlarda bir anda ortaya çıkan bir kişiliktir. Çoğu zaman yaşimla dalga geçse de bilir ki ben onu cebimden çıkarırım . Onunla dost oluşun beni çok mutlu etti. Seni de çok sevdim biliyorsun.
Yine yanlış etiket yaptın ayol o baloncuk bizim ki değilLilim senin kafanın karışık haline kurban olurum ben
Ben demek istemedim baktm o 2007 girmiş en sonYine yanlış etiket yaptın ayol o baloncuk bizimki değil
Bizim ki harf değil rakamlı bebişim yani o değil sıfır yazacaksın ElhanBen demek istemedim baktm o 2007 girmiş en son
Lilinin de böyle bir hayali vardı. Aynı apartmanda oturacaktik beni en alt kata koymuştu... Gerçek hayatta bu kadar iyi gecinemezdik belki de.Yaaa elim ayağm birbirine dolaştı şimdi haa pff
Bende hepinizi çok seviyorum, burdaki herkes o kadar olgun ki böyle keşke herkesle aynı şehirde olsaydık, hayatmdaki en gerçek dostlukları edinirdim
Elimize mi yapışacak sanki bir iki tık tık... bitanemm hayat da hep bize güzel baksın inşallah. Bana bir tel borcun var bak.... unutmadım.Aşure deme bak canım çekiyo
Canımsın güzelliğim benim, senle herşey güzel herşey kolay , hayata daha güzel bakıyor insan, bi küçük yazışmak bile bana ne iyi geldi bilsen.... seni çooook seviyorum can ablam
Çok uğraştım her defasında yanlış giriliyor. Var bir tuhaflıkYine yanlış etiket yaptın ayol o baloncuk bizim ki değil