Beşinci Mevsim

Lilim senin kafanın karışık haline kurban olurum ben :KK60: :KK200: :KK60:
Benim hafıza aşure gibi mübarek. :olamaz: Doğum günleri arka arkaya unutmamişsin helal sana..:nazar: B baloncuk yaşlıyım deme bak bana ayıp oluyor. Çıtırim balım neşemizin gülen yüzü lilim benim ilk göz ağrımdi öncesinde kimseyi onun kadar sevmemiştim. En zor sıkıntılı anlarda bir anda ortaya çıkan bir kişiliktir. Çoğu zaman yaşimla dalga geçse de bilir ki ben onu cebimden çıkarırım . :KK76:Onunla dost oluşun beni çok mutlu etti. Seni de çok sevdim biliyorsun. :KK200:

Evet farkettim ama görmezden geliyorum caktirma 🤦
Yaaa elim ayağm birbirine dolaştı şimdi haa pff :KK43: :KK70:

Benim hafıza aşure gibi mübarek. :olamaz: Doğum günleri arka arkaya unutmamişsin helal sana..:nazar: B baloncuk yaşlıyım deme bak bana ayıp oluyor. Çıtırim balım neşemizin gülen yüzü lilim benim ilk göz ağrımdi öncesinde kimseyi onun kadar sevmemiştim. En zor sıkıntılı anlarda bir anda ortaya çıkan bir kişiliktir. Çoğu zaman yaşimla dalga geçse de bilir ki ben onu cebimden çıkarırım . :KK76:Onunla dost oluşun beni çok mutlu etti. Seni de çok sevdim biliyorsun. :KK200:
Bende hepinizi çok seviyorum, burdaki herkes o kadar olgun ki böyle keşke herkesle aynı şehirde olsaydık, hayatmdaki en gerçek dostlukları edinirdim :KK43:

Aşure deme bak canım çekiyo :p

Canımsın güzelliğim benim, senle herşey güzel herşey kolay , hayata daha güzel bakıyor insan, bi küçük yazışmak bile bana ne iyi geldi bilsen.... seni çooook seviyorum can ablam :KK200:

Yine yanlış etiket yaptın ayol o baloncuk bizim ki değil :KK70:

Yaaa elim ayağm birbirine dolaştı şimdi haa pff :KK43: :KK70:

Bende hepinizi çok seviyorum, burdaki herkes o kadar olgun ki böyle keşke herkesle aynı şehirde olsaydık, hayatmdaki en gerçek dostlukları edinirdim :KK43:
Lilinin de böyle bir hayali vardı. Aynı apartmanda oturacaktik beni en alt kata koymuştu... Gerçek hayatta bu kadar iyi gecinemezdik belki de. :confused:
Aşure deme bak canım çekiyo :p

Canımsın güzelliğim benim, senle herşey güzel herşey kolay , hayata daha güzel bakıyor insan, bi küçük yazışmak bile bana ne iyi geldi bilsen.... seni çooook seviyorum can ablam :KK200:
Elimize mi yapışacak sanki bir iki tık tık... bitanemm :KK60: hayat da hep bize güzel baksın inşallah. Bana bir tel borcun var bak.... unutmadım.
Mavişimin güzelliğinden bahsettin ya az önce ben de bayılıyorum onun saf güzelliğine. Baloncukum iyice merak etsin. Belki mutfağa bir iki güncel foto düşer bakarsın.

X