Beşinci Mevsim

Aynen canım🥰🥰

Niye kız sen nerde yaşıyorsun çok mu soğuk ki kalın giyin bari üşütme👍👍👍

Hayat canım sınavvv o yüzden rabbim ne verirse başımız üstüne hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inşallahhh🙏🙏🙏🙏
Yok aksine ben dışında kimse üşümüyor evin içinde doğalgaz hamam gibi olsa bile bir agdır üşüyorum bende anlamadım bu işi :KK70:

Ben de iyiyim kızlar. Dün ev işim yarım kalmıştı onu bitiriyorum. Bu arada saçıma zeytinyağı bakımı yaptım. Birkaç saat sonra yıkarım. Handecim Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin ailenle. Baloncukum kan degerlerinde bir tuhaflık olabilir. En son ne zaman baktirmistin. Psikolojik de olabilir eşin yanında değilse onu özlemiş olabilirsin :KK60: Canım ayaklarını sıcak tut. Çorabın üzerine patik falan da giy.

Ben de iyiyim kızlar. Dün ev işim yarım kalmıştı onu bitiriyorum. Bu arada saçıma zeytinyağı bakımı yaptım. Birkaç saat sonra yıkarım. Handecim Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin ailenle. Baloncukum kan degerlerinde bir tuhaflık olabilir. En son ne zaman baktirmistin. Psikolojik de olabilir eşin yanında değilse onu özlemiş olabilirsin :KK60: Canım ayaklarını sıcak tut. Çorabın üzerine patik falan da giy.
Ohhhhhh misss gibi olmuştur saçların şimdi🤣🤣🤣

Sağol canım rabbim ayırmasın ama iş konusu kesinleşince bayağı bir ayrı kalacaz sağlık olsun yapacak birşey yok🥰🥰🥰🥰

Canım kansızlık filan olabilir bence bi tahlil yaptır👍👍
Geçen ay her birşeyim dipçik gibiydi canm ya bilemedim :KK70:

Ablacım eşim 6 ay temelli geldi aralıktan beri yanımda, özlemedim 🙈🙈🙈🙈
Nasıl bekletiyrsunuz zeytinyağında ya :KK43:

Sevgi pitircigim:KK25::KK25:Nesen huzurun daim olsun tatlım. Napiyorsun bakalım keyfin yerinde mi?
Umudum nasılsın? Çocuklar iyi mi? Kayseri'de hayat nasıl gidiyor:KK60::KK68:
Sagol ablam iyiler hamdosun, en miniğim idaryolu enfeksiyonu oldu onla ugrastım biraz, canım nasıl sancılandı görmeliydiniz😢ama sükürler olsun antibiyotikler işe yaradı atlattık, inşlah bidaha yaşamayız😑maşallah kar cok sogukla, ayazla ugrasıyorumm. 15 tatil malum bebeler de evde, arkalarını toplamakla geciyor günüm. RABBİM alıştıgımızdan geri koymasın, yavrularla imtihan etmesin cümlemizi😊sizi cok seven kardesiniz 😘😘😘seviliyonuzzz😍

IMG-20200131-WA0016.jpeg
balkonum😁

X