Beşinci Mevsim

Tesekkur ederim cnm
Ozel mesajina bak attim resim
Haftaya cuma karaciger temizligi yapicam insallah buyuk ihtimalle 6lari gorurum.

Tesekkur ederim cnm
Ozel mesajina bak attim resim
Haftaya cuma karaciger temizligi yapicam insallah buyuk ihtimalle 6lari gorurum.
Gördüm gördüm ayy ne güzel kilolar gittikce genclesmissin
Maşallah keske bende cesaret edebilsem
Hic bozdugun oldumu
Ama çok begendim fit görünüyorsun

inşallah canım hayırlısı hakımızda zamanı değilmiş demek ki başlarkende o kdar umutluydum ki :)
Kuzum ner nasip vaktine esirdir, geç olsun güç olmasın inşallah

Kızlar herkese geçmiş olsun elazığ ve yakınında olan illeride etkilemiş

Rabbim korusun inş can kaybı olmaz tv izleyemiyorum şuan
Biz çevre ildeyiz o nasıl bir sallanmaydı, şiddetinden çok uzun sürmesi korkttu bizi
Elazığdakilerin Allah yardımcısı olsun

Baloncukum ben seni niye İstanbul' da yaşıyorsun diye biliyorum
Aaaa hayır abla istanbul çok çok uzak benim istanbula varmam için 16 saat yol gitmem lazm
Ama yemin ediyorum nasıl korktum varya ablacım, eşime diyorum bitmiyor ya bitmiyor sallanma, o anda sadece annemi babamı kardeşimi düşündüm, eşime bakıyordum evet ölecem sanırım dedim içimden
Eğer biz bile bunu hissetiysek
Allah elazığ ve Malatyada yaşayanların yardımcısı olsun birde hava buzz buzz
Bugün oraya gidecek yardım tırlarına elimden geldiğince katkıda bulundum

Allah bir daha yaşatmasın tatlım. 99 depreminde İstanbul'da oturuyordum neler hissettiğini biliyorum. Allah depremzedelerimizin yardımcısı olsun
Sen fiili duanı da yapmışsın Allah kabul etsin canım. Mahsuru yoksa nerede oturuyorsunuz? Belki söylemiş de olabilirsin. Unutmuşum demek ki...mutfak bölümü de var hatırlatırım

Amin inşallah ablacım
Mutfak :)

Gülüm nihalim hayırlı akşamlar tatlım...ikizlerimizin güzel annesi nasılmış? Bebeler napıyor .. gülmeye başladılar mi inşallah iyilerdir
Elhamdülillah iyiyim ablacim ikizler de buyuyorlar Allah'ın izniyle. Henüz küçük oldukları için gulmuyorlar ama yakındır inşaallah sen de iyi misin ablacım?

Meraba kızlar.. uzun zamandır giremiyordum buraya.
biraz karışık günler yaşıyorum da mazur görün. öpüyorum hepinizi.
Al benden de okadar canım , güya astrologlar kovalarda herşeyin güzel olacağını söylüyorlar hani nerdeyse o güzellikler

Merhaba millet, beni soran sormayan etiketleyen herkese teşekkür ederim genşler Tubişkom gibi bende de yolunda gitmeyen şeyler var ondan girmiyorum buralara da, inşallah düzelir yoluna girer herşey, zaten ne biçim 2020 'ydi böyle felaketlerden gözümüzü açamadık, Allah sonumuzu hayır etsin ...

Ay Bulamiyorum ya mutfakta bize de yeni halini göster ya da ben de özelden isterim ne o öyle kişiye özel resimler atta accuk keyfimiz yerine gelsin şekerim.

Haydi öptüm hepinizi canlar

Meraba kızlar.. uzun zamandır giremiyordum buraya.
biraz karışık günler yaşıyorum da mazur görün. öpüyorum hepinizi.
Merhaba tatlım hayatındaki karışıklıkların bir an önce düzelmesini çözülmesini diliyorum. oglun ve sen öncelikle sağlıklı olun diğer şeyler bir şekilde yoluna girer. Huzurun dirligin daim olsun tubişim.
Sen de sabret tatlım güzel günler seni bekliyor. Her şeye inat gulumsemekten sakın vazgeçme. Çok öpüyorum gül yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…