Nasılsın cnm, az kaldk doğumaTesekkur ederim gunaydinn :)
Yaaaa kolay gelsinnnnSlm cnm ❤❤❤
Sali gunu denetlememiz var gunlerim yogun geciyor eve gidince uyuyakaliyorum. Takimada az girebiliyorum. Idare edin beni birazcik
Canımmm sevgilermilkk Kmsl Hnd Bulamiyorum @Su perisi86 @umutluanne83 YENA Elhan
@minik kalp0753 @sonundaoldu @Lilimam @ISILDURU @aijoo @_Gulnihal_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Hepinize kucak dolusu sevgiler
Sagol cnmNasılsın cnm, az kaldk doğuma
Yaaaa kolay gelsinnnn
Yaaaa güzeller güzeli anne, özlettin kendini nasılsın, bebiş nasılCanımmm sevgilerNapıosun?
Oo teşellilerYaaaa güzeller güzeli anne, özlettin kendini nasılsın, bebiş nasıl
İyiyim şükür her zaman ki gibi enerjiğim ❤❤❤
Sen nasılsın
Tesekkur ederim gunaydinn :)
Kötü yazdım msjı
Zor yazıyrm
Herkesçikler kendini çok özletiyorEnerjini çok güzel yansıtıyorsun,iyi ki varsın beybisi
Canım nasılsın, nasıl gidiyor?
Nasıl gidiyor selincim
Herşey yolundadır umarım..
Ayyyyy kuzummmmmmmilkk Kmsl Hnd Bulamiyorum @Su perisi86 @umutluanne83 YENA Elhan
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Hele sen hele senAyyyyy kuzummmmmm
Nasılsın
Yaaaaaa bırakmadımHele sen hele senbırakıp gittim beni buralarda
Aaaaa gittimi enişteYaaaaaa bırakmadım
Kaynanadayım eşim iş için şehir dışına gitti
Napıyorsun bakalım işler nasıl gidiyor
Canım şuanda sertifika alıyor herhangi bir sıkıntı çıkmazsa 1 aya yurt dışına gidecekAaaaa gittimi enişte
Yaaa ağlama evet zor ama sonu çok güzel hele ki çocuklarınız için harikaaaaaCanım şuanda sertifika alıyor herhangi bir sıkıntı çıkmazsa 1 aya yurt dışına gidecek
Zaten çocukları düşünüyoruz ama bende tek başıma yetebilecek miyim açıkçası çok korkuyorumYaaa ağlama evet zor ama sonu çok güzel hele ki çocuklarınız için harikaaaaa
Hayırlısı olur inşallah
Yaparsın yetersin, kadnlarn anaç ruhu herşeyin üstesinden gelirZaten çocukları düşünüyoruz ama bende tek başıma yetebilecek miyim açıkçası çok korkuyorum
Allah yardımcınız olsun canım ...Zaten çocukları düşünüyoruz ama bende tek başıma yetebilecek miyim açıkçası çok korkuyorum
Benden de bol kalp ve öpücükler tatlım... Ankara'dayım çok fazla giremiyorum misafirlik bitsin gelicem inşallah.milkk Kmsl Hnd Bulamiyorum @Su perisi86 @umutluanne83 YENA Elhan
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Tatlişim Ankara'ya geldik... Kayınpeder, görümce , kayın, hala, teyze onların çocukları eş sülalesi ziyaretleri kapsamında deli danalar gibi o kapı senin bu kapı benim girdi çıktı yapıyorum ve hiç mutlu değilim tatlım.