- 9 Ocak 2012
- 14.780
- 28.303
Al benden de okadar canım , güya astrologlar kovalarda herşeyin güzel olacağını söylüyorlar hani nerdeyse o güzellikler
Merhaba millet, beni soran sormayan etiketleyen herkese teşekkür ederim genşler Tubişkom gibi bende de yolunda gitmeyen şeyler var ondan girmiyorum buralara da, inşallah düzelir yoluna girer herşey, zaten ne biçim 2020 'ydi böyle felaketlerden gözümüzü açamadık, Allah sonumuzu hayır etsin ...
Ay @HasibeG ya mutfakta bize de yeni halini göster ya da ben de özelden isterim ne o öyle kişiye özel resimler atta accuk keyfimiz yerine gelsin şekerim.
Haydi öptüm hepinizi canlar
yaaa çok üzüldüm cnm.
gerçekten yorucu oluyor. çaresiz kalıyorsun falan. her şey bomboş geliyor. Allah sonumuzu hayra çıkarsın inş. dilerim ikimizin de tüm sorunları olanlarında bir çırpıda düzelir hayatlarımız.
Asla dediğim pat pat konuştuğum şeyleri yaşıyorum ;(
öpüyorum cnm güzel haberlerle buluşalım inş
Ahh cnm ne güzel dualar bunlar çok çok amin..Merhaba tatlım hayatındaki karışıklıkların bir an önce düzelmesini çözülmesini diliyorum. oglun ve sen öncelikle sağlıklı olun diğer şeyler bir şekilde yoluna girer. Huzurun dirligin daim olsun tubişim.
Sen de sabret tatlım güzel günler seni bekliyor. Her şeye inat gulumsemekten sakın vazgeçme. Çok öpüyorum gül yüzünden.
Rabbim de senin o güzel yüreğine göre versin inş