Beşinci Mevsim

Yaparsın yetersin, kadnlarn anaç ruhu herşeyin üstesinden gelir
Sonunu düşünerek hayal et, zaten alışınca çorap söküğü gibi gelecek
İnşallahhhhh canım yaaaa bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Allah yardımcınız olsun canım ...
Herşey güzel olacak diye düşünüp teselli et kendini
Sağol canım zaten öyle düşünüyorum hayal ediyorum bakalım artık
Yaaaa üzüldüm bak şimdi hayatttan ve yediklerinden zevk almaya bak canım geldikten sonra kendi düzenine dönersin

Ayy abla sonra yazdığın msjı gördüm, ne diyim bilemedim Allah yardımcın olsun ne diyim
Biraz abartmış olabilirim tabi fazla da kötü sayılmam canım...diyet yapamıyorum ya hırçınlığım biraz da ondan. Bir gün kaldı şunun şurasında. İyi dileğin için teşekkürler bitanem.

Kendi evimin sultanlığı bir başka güzel canım ya....
Baya zor gidiyor ablam cok agrilarim var
Büşracim Allah kolaylık versin canım . Kontroller nasıl gidiyor. Her şey yolunda gider inşallah. Doğum sonrası toparlan kiloları beraber hallederiz inşallah. Şu an bunu düşünmek için erken ama olsun ablan seni bekliyor unutma.

O kadar agrim var ki kg falan baska hicbirsey gozumde yok. Önceki aksam acildeydim birseyde cikmiyor niye agrim var anlamiyorum :'(

Elhan akrabacilik oynunu bitirir bitirmez tam tekmil gelecek tatlım...az kaldı

Hasretle bekliyoruz Meryem'im♥
Baya zor gidiyor ablam cok agrilarim var

Nasıl bir ağrı canım.. doğum az kaldı degilmi ?
Allah yardımcın olsun bitanem
inşallah canım hayırlısı hakımızda zamanı değilmiş demek ki başlarkende o kdar umutluydum ki :)

Hakkında hayırlısı canım.. vardır vakti saati

Merhaba canım bendende kucak dolusu sevgiler ❤❤daha sık gelmeye caliscam
Slm cnm ❤❤❤
Sali gunu denetlememiz var gunlerim yogun geciyor eve gidince uyuyakaliyorum. Takimada az girebiliyorum. Idare edin beni birazcik
Kolay gelsin canım
Yaaa yeni gördüm paylasimda bu haftada çok güzel kilolar veriyorsun darısı bizim basimiza
Basarina hayranım 100lu kilolardan 7li kilolara eminim haftaya 6li kilolarida görürürsün

Resim bekliyorumyoğunluğun bitince öncesi sonrası büyük heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…