Aaaaa bizde merak ettik abla seni enmson hastaydınBenden de bol kalp ve öpücükler tatlım... Ankara'dayım çok fazla giremiyorum misafirlik bitsin gelicem inşallah.
Tatil ve eğlenmek mi....gülsem mi ağlasam mı kuzum bilemedim şimdiAaaaa bizde merak ettik abla seni enmson hastaydın
Tatildeysen bol bol stres at eğlen
Çok özledik seniiiii❤
Ayy abla sonra yazdığın msjı gördüm, ne diyim bilemedimTatil ve eğlenmek mi....gülsem mi ağlasam mı kuzum bilemedim şimdi
İnşallahhhhh canım yaaaa bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunYaparsın yetersin, kadnlarn anaç ruhu herşeyin üstesinden gelir
Sonunu düşünerek hayal et, zaten alışınca çorap söküğü gibi gelecek
Sağol canım zaten öyle düşünüyorum hayal ediyorum bakalım artıkAllah yardımcınız olsun canım ...
Herşey güzel olacak diye düşünüp teselli et kendini
Yaaaa üzüldüm bak şimdi hayatttan ve yediklerinden zevk almaya bak canım geldikten sonra kendi düzenine dönersinTatlişim Ankara'ya geldik... Kayınpeder, görümce , kayın, hala, teyze onların çocukları eş sülalesi ziyaretleri kapsamında deli danalar gibi o kapı senin bu kapı benim girdi çıktı yapıyorum ve hiç mutlu değilim tatlım.ne yeme düzeni kaldı ne uyku....tatiller ve bayramlar hep kabusum olur. İnan ben de çok özledim. İyi haberlerinizi almak sevindirdi. Yarın akşama evimdeyim inşallah.
Baya zor gidiyor ablam cok agrilarim varEnerjini çok güzel yansıtıyorsun,iyi ki varsın beybisi
Canım nasılsın, nasıl gidiyor?
Nasıl gidiyor selincim
Herşey yolundadır umarım..
Biraz abartmış olabilirim tabiAyy abla sonra yazdığın msjı gördüm, ne diyim bilemedimAllah yardımcın olsun ne diyim
Kendi evimin sultanlığı bir başka güzel canım ya....İnşallahhhhh canım yaaaa bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Sağol canım zaten öyle düşünüyorum hayal ediyorum bakalım artık
Yaaaa üzüldüm bak şimdi hayatttan ve yediklerinden zevk almaya bak canım geldikten sonra kendi düzenine dönersin
Büşracim Allah kolaylık versin canım . Kontroller nasıl gidiyor. Her şey yolunda gider inşallah. Doğum sonrası toparlan kiloları beraber hallederiz inşallah. Şu an bunu düşünmek için erken ama olsun ablan seni bekliyor unutma.Baya zor gidiyor ablam cok agrilarim var
milkk Kmsl Hnd @HasibeG Su perisi86 @umutluanne83 YENA Elhan
minik kalp0753 @sonundaoldu @Lilimam @ISILDURU Aijoo @_Gulnihal_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Hepinize kucak dolusu sevgiler
O kadar agrim var ki kg falan baska hicbirsey gozumde yok. Önceki aksam acildeydim birseyde cikmiyor niye agrim var anlamiyorum :'(Kendi evimin sultanlığı bir başka güzel canım ya....
Büşracim Allah kolaylık versin canım . Kontroller nasıl gidiyor. Her şey yolunda gider inşallah. Doğum sonrası toparlan kiloları beraber hallederiz inşallah. Şu an bunu düşünmek için erken ama olsun ablan seni bekliyor unutma.
Ablacım biz sana diyorz her halinle güzelsinBiraz abartmış olabilirim tabifazla da kötü sayılmam canım...diyet yapamıyorum ya hırçınlığım biraz da ondan. Bir gün kaldı şunun şurasında. İyi dileğin için teşekkürler bitanem.
İyiyim miniğim ne yapıyorsmsağol canım nasılsın
Ablacım biz sana diyorz her halinle güzelsin
İyiyim miniğim ne yapıyorsm
Kuzum ne yapton bebek olayını bir ara moralmen çökmüştün sonra yok oldun, gittin aramızdannapim oturuyom öle günlerin geçmesini bekliom :) sen
Ablacım biz sana diyorz her halinle güzelsin
Kuzum ne yapton bebek olayını bir ara moralmen çökmüştün sonra yok oldun, gittin aramızdan
Hayırlısı olsun kuzum, rabbim sağlık versintüp bebek denemesi yaptım canım oda olumsuz oldu
inşallah canım hayırlısı hakımızda zamanı değilmiş demek ki başlarkende o kdar umutluydum ki :)Hayırlısı olsun kuzum, rabbim sağlık versin
Birdaha denersin
Elhan akrabacilik oynunu bitirir bitirmez tam tekmil gelecek tatlım...az kaldı
Baya zor gidiyor ablam cok agrilarim var
inşallah canım hayırlısı hakımızda zamanı değilmiş demek ki başlarkende o kdar umutluydum ki :)
Daha 34 haftayi bitirmedim daha 1 ay var. Gecmeyen bir ağrı var iste anlam veremiyorumHasretle bekliyoruz Meryem'im♥
Nasıl bir ağrı canım.. doğum az kaldı degilmi ?
Allah yardımcın olsun bitanem
Hakkında hayırlısı canım.. vardır vakti saati
Şükür 1-2 tık iyiEnerjini çok güzel yansıtıyorsun,iyi ki varsın beybisi
Canım nasılsın, nasıl gidiyor?
Nasıl gidiyor selincim
Herşey yolundadır umarım..
Merhaba canım bendende kucak dolusu sevgiler ❤❤daha sık gelmeye caliscammilkk Kmsl Hnd @HasibeG Su perisi86 @umutluanne83 YENA Elhan
minik kalp0753 @sonundaoldu @Lilimam @ISILDURU Aijoo @_Gulnihal_
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Hepinize kucak dolusu sevgiler
Kolay gelsin canımSlm cnm ❤❤❤
Sali gunu denetlememiz var gunlerim yogun geciyor eve gidince uyuyakaliyorum. Takimada az girebiliyorum. Idare edin beni birazcik