Slm canim Zeynep kamilde Oya hanim var perinatolog. Harika bir doktor. Benimkilerin birinde su az digerinde fazlaydi. Benimkileri o kurtardi. Cok tavsiye ederim. Onun disinda perinatolog Prof.Cihat Sene gittim. Yani Oya hanimi kesfedene kadar. Sonra baska doktora gerek kalmadi zaten.Merhaba canım bir başka başlıkta gördüm çok eski b başlık, tek yumurta ikizlerine hamileymişsin o zaman. İst And yakası perinayolog tavsiyesi başlığıydı. Maşallah bebeklerini kucagına sağlıkla almışsın Allah uZun ömürler versin. Benimde tek yumurta ikizi de arayışındayım iyi takip edecek bir dr? Tavsiyen varmı? Çok korkuyorum bu ttts riskinden, sağol ..
Ücüz olsun insallah o zaman41 kere maşallah yaaaa, bende ikiz istiyorummmmmmm hatta üçüzzzz
Çok ama çok teşekkür ederim cevabınız için. Oya Hanıma mutlaka ulaşmaya çalışacağım hem devlet olması da sık takip olacağı için ekonomik olur. Müteşekkirim size. Rabbim sağlıklı huzurlu gelecekler versin yavrularınıza, hayırlı insanlarla karşılaştırsınSlm canim Zeynep kamilde Oya hanim var perinatolog. Harika bir doktor. Benimkilerin birinde su az digerinde fazlaydi. Benimkileri o kurtardi. Cok tavsiye ederim. Onun disinda perinatolog Prof.Cihat Sene gittim. Yani Oya hanimi kesfedene kadar. Sonra baska doktora gerek kalmadi zaten.
Tavsiyem sakin ama ihtiyatli ol ve mutlaka bir perinatolog takibi sart. Onlarin makineleri de bilgileri de farkli.
Güzel haberler ver bizlere. Allah rahat bir hamilelik ve kolay bir dogum nasip etsin canim.
Burdasınız ama yoksunuztopikte kendi kendime deli gibi şarkı söylüyordum
41 kere maşallah yaaaa, bende ikiz istiyorummmmmmm hatta üçüzzzz
Yena nSılsınHahahah sesin çok güzel
İnşallah canım inşallah ... Allah gönlüne göre versin
Bazen tek başıma konuşmuomSlm canlarım, azcıkta olsa ses soluk cıkmıa buralardanmaşallah iyisiniz hepiniz sevindim. İyi gecelsriniz olsun
İyiyim canım sen nasılsınYena nSılsın
Sende başını alıp gitme ne olur, ne olur tut ellerimi la la la la
GünaydınnnnnnGünaydın o vakitve hayırlı cumalar
Selam canimSlm canlarım, azcıkta olsa ses soluk cıkmıa buralardanmaşallah iyisiniz hepiniz sevindim. İyi gecelsriniz olsun
YirimGünaydınnnnnn
Hayırlı cumalar olsun inşallah
Yena sesine kurban
İyiyim şükür her zaman ki gibi enerjiğimİyiyim canım sen nasılsın
Tesekkur ederim gunaydinn :)milkk Kmsl Hnd Bulamiyorum Su perisi86 umutluanne83 YENA Elhan
minik kalp0753 sonundaoldu Lilimam ISILDURU Aijoo Jawlensky
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Hepinize kucak dolusu sevgiler
Slm cnm ❤❤❤milkk Kmsl Hnd Bulamiyorum Su perisi86 umutluanne83 YENA Elhan
minik kalp0753 sonundaoldu Lilimam ISILDURU Aijoo Jawlensky
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Hepinize kucak dolusu sevgiler