- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizede efenimMutlu pazarlar olsun efenim
Aaa ohh iyi dinlenmeler, bende misafirdi sınavdı oydu buydu derken bitti haftasonu, yarn iş varBen burdayımmmmmm canım eşim iş için şehir dışına çıktı bizde kayınvalideme geldik tatildeyizzzzzzz
Sen nasılsın bakimmmm
Yaa ne güzel burask buz ve yağmurluSlm kizlar
Haftasonu hava guzel olunca verdim kendimi temizlige
Simdi bir cay iceyim dedim sonra kizlari yikayip yemegimi hazirlicam insallah
Kolay gelsin canımSizede efenim
Aaa ohh iyi dinlenmeler, bende misafirdi sınavdı oydu buydu derken bitti haftasonu, yarn iş var
Yaa ne güzel burask buz ve yağmurlu
Mevlana der ki
"Sevdiginin nazını değil,
Kahrını çekmektir sevda.
Onunla bir ömür degil.
Onun için bir ömürdür sevda..
Eline el değmesini degil.
Gölgesine gölge degmesini kıskanmaktır sevda..
Yürürken dikenli yollardan daragacina,
Son dileğinde onu görebilmeyi istemektir sevda..
Yani demem o ki:
Herkesin harcı degildir sevda."
Hayırlı akşamlar kızlar.
@Lilimam
mavimli
@zukkum
@oynakbasi34
@sonundaoldu
@YENA
@Su perisi86
@baloncuk
Kmsl Hnd
@sena34
umutluanne83
Bulamiyorum
Evet bende uğruyorum ama senden başka kimse yok cnm. İnşallah herkez iyidirHerkesçikler nerde
Bilmiyorum ki yok oldularEvet bende uğruyorum ama senden başka kimse yok cnm. İnşallah herkez iyidir
Burdasınız ama yoksunuz topikte kendi kendime deli gibi şarkı söylüyordumBen burdayim
Oh oh sen burdasin nasilsin görüsmeyeliBurdasınız ama yoksunuz topikte kendi kendime deli gibi şarkı söylüyordum
İyiyim mavimli sen nasılsın, nasıl gidiyorOh oh sen burdasin nasilsin görüsmeyeli
Nolsun canim kosusturmaca. Evi temizlememem gerek, yemek yapmam gerek, camasir atmam gerek, gözümde nasil büyüyor pesimde iki cocukİyiyim mavimli sen nasılsın, nasıl gidiyor
Valla herkesçikler beni bırakıp gitti
Bir selam bile atmıyorlar
Kolay gelsin, yaaa ne mutlu yaa 2 çocuk, allah bağışlasınNolsun canim kosusturmaca. Evi temizlememem gerek, yemek yapmam gerek, camasir atmam gerek, gözümde nasil büyüyor pesimde iki cocuk
Evet çalışıyorum :) çalışmaya çalışıyorumBal0ncuk sen calisiyor muydun?
Iki cocuk evet 40 yasimda supriz ikisi birden geldi. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.Kolay gelsin, yaaa ne mutlu yaa 2 çocuk, allah bağışlasın
Evet çalışıyorum :) çalışmaya çalışıyorum
41 kere maşallah yaaaa, bende ikiz istiyorummmmmmm hatta üçüzzzzIki cocuk evet 40 yasimda supriz ikisi birden geldi. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Merhaba canım bir başka başlıkta gördüm çok eski b başlık, tek yumurta ikizlerine hamileymişsin o zaman. İst And yakası perinayolog tavsiyesi başlığıydı. Maşallah bebeklerini kucagına sağlıkla almışsın Allah uZun ömürler versin. Benimde tek yumurta ikizi de arayışındayım iyi takip edecek bir dr? Tavsiyen varmı? Çok korkuyorum bu ttts riskinden, sağol ..Bugün evdeyim cocuklarla. Vakit olunca girip bir bakayim dedim de kimse yok gercekten sansima