Beşinci Mevsim

Nolur fazla kaybolma diye evrene mesaj gönderiyorum. Çok üzüldüm. İnşallah her şey umdugun gibi olur bitanem.
Slm ablam geldim msjini aldım
Burasiz yapamadim aktiflestirdim üyeliğimi alışkanlık olmuş bdv bakıyorum tam benlik konu cvp yazamiyorum sabah kazene yazdim

Yena ablam sen nasılsın
Kilo durumun nasıl senin pozitif enerjini özledim valla banu ablaninda
Geçti tatlım..iyiyim gayet. Sen nasılsın. Takımda izne ayrıldım stres de yok
Bende izne ayrıldım abla bol bol topigindeyim ona göre
mavimli
Cancagizim sen nelerdesinbebisler nasıl?
Kilo Aldinmi? Yoksa beni gectinmi 76.9 gördüm gecen hafta artı gördüm biraz gerildim izne ayrıldım sen neler yapıyorsun

Kız çok sevindim...eski serenam şimdiki su perim...yine çok su içiyor musun? İyi olmuş izin....acelemiz yok şekerim...Bol bol gel tabi kızları da cagiririz sık sık...

Kız çok sevindim...eski serenam şimdiki su perim...yine çok su içiyor musun? İyi olmuş izin....acelemiz yok şekerim...Bol bol gel tabi kızları da cagiririz sık sık...
Evet ablam ya kurtulamiyorum ilaclarida bıraktım raporum bitti yenilemeye gitmek istemiyorum

Yazdimmi bilmiyorum ankisiyete bozukluğu teshisi konuldu 3ay once bana depresyonda vardı onu atlattım

Kalp carpintilariyla başladı hersey ölüm korkusu deprem hastalık hastasi oldum

Günlerce uyudum yataktan kalkamadim ilaclarin etkisiyle

Cok şükür iyiyim arada ataklarim oluyor
Şu içinde en kısa zamanda endokrin gideceğim hem testleri hem raporu yeniletcem

Slm ablam geldim msjini aldım
Burasiz yapamadim aktiflestirdim üyeliğimi alışkanlık olmuş bdv bakıyorum tam benlik konu cvp yazamiyorum sabah kazene yazdim
Yaaa hoşgeldin perimiz :) seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende bazı anlar bunalıyorum, olumsuz şeyler okuyunca acaba diye aklıma takıyorum, bende böyle olacam bendemi şunu olacam, ya çocuğum olmassa felan psikoloji gidiyor sonra hemen bu topiğe gelip canlanıyorum kendime geliyorum, sanırım olumsuz şeyleri hopp göz ardı etmemiz lazm

Durumunu biraz biliyorum canım.Endişe etmekte haklısın ama bu yaşam kaliteni düşürecek seviyeye iniyorsa baş etme yollarını bulmak zorundasın. Zamanla normale döner böyle olmasını ümit ediyorum en azından.

Baloncukum fazla derinlere inme bak yuzmem o kadar iyi değil. Ölüm olmasın her şeyin çaresi var. Göz ardı etmek demisin periye çok doğru tatlim...

Bulamiyorum
Canım senin yaptigin diyeti araştırdım tebrik ediyorum okudukca gözüm korktu ıyi dayanmissin masallah
Önceki sonraki resimlerini heyecanla bekliyorum canım
Insallah cnm yeni forma aldim elime gelsin insallah guzel bir oncesi sonrasi yapicam

Sabah kalktık kızımla kahvaltı sonrası ortalığı topladım büyük kızım okuldan geldi yemek yicez şimdi

Bugğn babamın doğumgünü ona pasta yapıp götüreceğim biraz da kurabiye filan

Kızlar eşim iş değişikliği yapacak birkaç yıl ayrı kalacaz ama bizim için çocuklar için iyi bir birikim olacak inşallah tabi herşeyden önce hayırlısı olsun diyoruz rabbim hepimizin kaderini güzel yapar inşallah

Siz de dua edermisiniz hayırlısıyla olur inşallahhh

Eşten ayrı kalmayı bilirim, biz 4 senelik ilişki 1.5 senesi evli olarak ayrıydık yeni yan yana geldik ama çok şükür kızın var, evde ses olacak, ben duvarlarla dertleşiyordum, birde annelik hasreti eklenince bir ara sanırım artık akıl dengemi kaybediyorm diye düşünmüştüm ama sizinki kısa sürer ve sonu güzel olur inşallah, rabbim hayırlısını versin

Aynen. Canım yalnızlık zor olacaktır ama çocuklarıma iyi bir gelecek için sabretmem lazım

Herkesin sınavı farklı işte rabbim ne verirse hayırlısını nasip eyler inşallahhh

Allah düşündüğü işte başarı kolaylık bereket hayır nasip etsin canım. Hayırlısıyla olsun kuzum. Ailenin geleceği için fedakarlık gerekebiliyor Allah senin de yardımcın olsun sorunlarla baş edebilme gücü versin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…