Beşinci Mevsim

Anneliğin sevabını alıyorsun zaten çocuklar bütün eziyeti hep annelere yapar gelenek bu bitanemm. Büyüyecek geçecek bunlar. Allah kolaylık versin kuzum...

Nolur fazla kaybolma diye evrene mesaj gönderiyorum. Çok üzüldüm. İnşallah her şey umdugun gibi olur bitanem.

Nasıl yaaaaa 5 kilo mu kızzz Bulamiyorum nasıl başardın tebrik ederim

Günaydın kızlar Mutlu haftalardrr❤❤❤❤
Günaydın tatliş

O dönem ne yazdığımı bir geçmişe gidip bakayım tatlım...inan migrenden sarhoş oldum tuttu mu bırakmıyor. Çok özür dilerim bitanem.
Yaaa kıyamam sana, tekrar geçmiş olsun ablacım
Evet kendime zaman tanıdım 6 ay kadar ne kdar başarabilirim bilmiyorum

Abla yaaaaaa
Nasıl yaaaaa 5 kilo mu kızzz Bulamiyorum nasıl başardın tebrik ederim
Sagol cnm. Bir onceki hafta kilo verememistim odemim vardi onlar gitti bir de oruc gunumu degistirdim salir carsamba persembe yaptim cuma 3 gunluk aclik sonrasi olunca oyle oldu

Abla yaaaaaa

Sagol cnm. Bir onceki hafta kilo verememistim odemim vardi onlar gitti bir de oruc gunumu degistirdim salir carsamba persembe yaptim cuma 3 gunluk aclik sonrasi olunca oyle oldu
Ablasının bitanesi her şeyin en güzelini hak ediyorsun az bile söylüyorum. Çabalarının sonucu , durduk yere olmuyor. Manken gibi salın dur ...eşin sana her baktıkça tekrar tekrar aşık olsun.

Günaydın tatliş

Yaaa kıyamam sana, tekrar geçmiş olsun ablacım
Evet kendime zaman tanıdım 6 ay kadar ne kdar başarabilirim bilmiyorum
Canım hastaligi atlattıktan sonra sınav dönemi başladı soru hazırla, yap, kağıtları oku, sozluleri gir derken ihmal ettim bu sayfamızı. Bir de diyet takım sayfamız var mecburen menü bildirimi yorum falan da oluyordu sonra yat zamanı uzak kaldım sizden. Bebeğim ben de sana kıyamam elbette. Hala dualarimdasin hatta her aklıma geldiğinde ...iyi olmana da ayrıca duacinim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…