Yok kız, cok hastamı acaba? Yoksa bırakmazdı bizi
İznin bittimi canımElhan abla en son hasta olmuştu, bana birşey soracaktı sor de dedi sordum ama o bana sormadı, sordu sormadı ay ortalık karıştı
Mutlu haftalar
Bittiİznin bittimi canım
İyi yolculuklar diyeceğim ama çoktan dönmüşsünüzdürBende evdeydim butun gun kayinvalidem koye gitti esim ise gitti ben kizlarla yalniz kaldim.
Yarinda Allah nasip ederse biz koye gidip onuda alip donucez insallah
Kolay gelsin ..:)Bittiaşırı yoğun, birçok işleyişi değiştirmişler, beynim kazan bitmeyeydi iyiydi, hafta hiç mutlu geçmiyor
O dönem ne yazdığımı bir geçmişe gidip bakayım tatlım...inan migrenden sarhoş oldum tuttu mu bırakmıyor. Çok özür dilerim bitanem.Elhan abla en son hasta olmuştu, bana birşey soracaktı sor de dedi sordum ama o bana sormadı, sordu sormadı ay ortalık karıştı
Kafanıza göre kız kıza takılın diye düşündüm sanırım...
Anneliğin sevabını alıyorsun zaten çocuklar bütün eziyeti hep annelere yapar gelenek bu bitanemm. Büyüyecek geçecek bunlar. Allah kolaylık versin kuzum...Sağol ama öyle yoğunum ki ağzıma lokma zor koyuyorum
Annem geldipinde rahatım sadece
Çok bin şükür ama öyle zorlanıyorum ki
Sütüm yetmiyo diye çoktan mamaya başladık ama mama da olmuyo
Yani ben anlamadım
Annem hemen susturuyo
Açken bile uyutuyo
Ben bakarken nerdeyse devamlı aplıyo
Hiç mi durmaz
Benim kötü enerjim kesin
yorgun ve stresliyim
Meme mama dışında gözlerini açık zor görürsün
Hep ağlıyo bendeyken
Nolur fazla kaybolma diye evrene mesaj gönderiyorum. Çok üzüldüm. İnşallah her şey umdugun gibi olur bitanem.Merhaba kızlar
Biraz kafami dinlemek için üyelik iptali istedim
Beni tanıyan arkadaslarim var gruptan diye buraya yazayım dedim elhan ablam banu ablam mavimlim ve msjlastigim bütün adini sayamadığım arkadaşlarım
Çok güzel şeyler öğrettiniz bana hakkınızı helal edin sizleri seviyorum ne zaman hesabımı actiririm bilmem ama sizleri arar bulurum yine
Nasıl yaaaaa 5 kilo mu kızzzKafanıza göre kız kıza takılın diye düşündüm sanırım...kız Asibem güzel citirim benim. Kızlar geçen hafta Asibe bize mucize yaşattı bir hafta da beş kilo verdi neredeyse...biliyor musunuz ne afet oldu o...aman yarabbim...
Günaydın tatlişGünaydın kızlar Mutlu haftalardrr❤❤❤❤
O dönem ne yazdığımı bir geçmişe gidip bakayım tatlım...inan migrenden sarhoş oldum tuttu mu bırakmıyor. Çok özür dilerim bitanem.
Yaaa kıyamam sana, tekrar geçmiş olsun ablacımBal0ncuk bebeğim Hayaller şubata kaldı deyip gulmussun umudunun sürmesi ve gulen imociler koyman bana çok tatlı gelmişti ondan sor demişim...ümidin hep devam etmesini temenni ettigimden senden bu ışığı görmek beni çok mutlu etmişti ...
AminAnneliğin sevabını alıyorsun zaten çocuklar bütün eziyeti hep annelere yapar gelenek bu bitanemm. Büyüyecek geçecek bunlar. Allah kolaylık versin kuzum...
Abla yaaaaaaKafanıza göre kız kıza takılın diye düşündüm sanırım...kız Asibem güzel citirim benim. Kızlar geçen hafta Asibe bize mucize yaşattı bir hafta da beş kilo verdi neredeyse...biliyor musunuz ne afet oldu o...aman yarabbim...
Sagol cnm. Bir onceki hafta kilo verememistim odemim vardi onlar gitti bir de oruc gunumu degistirdim salir carsamba persembe yaptim cuma 3 gunluk aclik sonrasi olunca oyle oldu
Ablasının bitanesi her şeyin en güzelini hak ediyorsun az bile söylüyorum. Çabalarının sonucu , durduk yere olmuyor. Manken gibi salın dur ...eşin sana her baktıkça tekrar tekrar aşık olsun.Abla yaaaaaa
Sagol cnm. Bir onceki hafta kilo verememistim odemim vardi onlar gitti bir de oruc gunumu degistirdim salir carsamba persembe yaptim cuma 3 gunluk aclik sonrasi olunca oyle oldu
Canım hastaligi atlattıktan sonra sınav dönemi başladı soru hazırla, yap, kağıtları oku, sozluleri gir derken ihmal ettim bu sayfamızı. Bir de diyet takım sayfamız var mecburen menü bildirimi yorum falan da oluyordu sonra yat zamanı uzak kaldım sizden. Bebeğim ben de sana kıyamam elbette. Hala dualarimdasin hatta her aklıma geldiğinde ...iyi olmana da ayrıca duacinim.Günaydın tatliş
Yaaa kıyamam sana, tekrar geçmiş olsun ablacım
Evet kendime zaman tanıdım 6 ay kadarne kdar başarabilirim bilmiyorum