- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
Oo teşekkür ederimGüzel katibem tatlı annem.
Yaz kızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo teşekkür ederimGüzel katibem tatlı annem.
Dın dındın günaydınnnnnnGünaydın dın dın
Ben de çok düşündüm ama memur oldUğum için çalışoyorım
Yoksa yüzde milyon bırakmıştım işi
Benim ki sadece yorgunluk da depil, işyeriyle başa çıkamıyorumm açıkçası
İşlerin yoğunluğu
Haksızlıklar...
Hak arayamama...
Ezilme de diyenilirim
8 sene oldu ama çok da depiştiremedim kendimi
Günaydın güzel annemizGünaydın
Aynen öyle amin sağol
İyi şükür ama her gece istisnasız ortalama sabaha kadar pişpişliyorum
Kendi beceriksizliğimden kaynaklanıyor
Her gece mi uykusuz olurum. Gündüzleri annem oluyo allahtan ve bazı geceler o varken uyuyorum. Bazen de eşim bakıyo 2-3 saat uyuyorum
Göğüslerim acıyo, az emzirebiliyorum dayanıyorum elimden geldiğince
Doktora gittim daha en başında antibiyotik vb verdi ama bu zaten emzirenlerde ortak sorun. Uykuya düşkün de değilim, çalışırken haftasomları bile erken kalkarım ama gece uykusuna çok ihtiyacım var. Gündüz vakit ols sa. Da uyuyamıyorum. Evlatlarımız için herşeye değer inan şikayet depil ama her gün akşamdan gece ne yapacağım endişesi yaşıyorım ve her ama her gece sorun yaşıyorum sabaha kadar. Hem de yoğun şekilde. Çıplık çıplığa ağlıyo. Altınımdepiştiriyorum. Süt veriyorım mama veriyoruz. Omuzumda gazını çıkarmaya çalışıyorım yok ama annemde öyle güzel duruyo ki giç ağlamıyo desem yalan olmaz
Dın dındın günaydınnnnnn
Günaydın güzel annemiz
O her kurumda her sektörde var malesef, bende işimi srviyorum ama açıkçası bu tarz şeyler beni yoruyor, hele ki işinde emek etmeyen insanlarn senden öne geçmesi insanı deliye döndürüyor, bide ben işimde acayip hırslıyım, haksızlık olduğunda eve ağlayarak geldiğimi bilirim, ama çalışmadan da olmuyor, insan alışınca vazgeçemiyor, dilinde istifa edecem sözcükleri dolansada, icraata geçiremiyor bende 6 senedir aralıksız çalışıyorum rabbim sağlık nasip etsin, ah bide evladımı kucağıma alsam başkada birşey istemem
Tesemkur ederim abla ❤❤❤Rüzgar yaptı her çatıda ayrı bir makam...
Yine senin hayalini gördüm bu akşam...
Hançeremden alev gibi çıktı bu çığlık:
-Git istemem! .. Git istemem! .. Çık odamdan çık! ..
Ah! .. Ne dedim? . Hayır gitme.. Hayır gitme... Gel! ..
Ben git dedim, dedim ama sen işitme... Gel! ..
Sensin beni en onulmaz yerimden vuran,
Fakat sensin yine boş ömrü dolduran...
Bu çılgının senden başka muini var mı? ..
Gitme... Beni senden başka kimse anlar mı? ..
Gözlerimi sen ki başka bir ufka açtın...
Nerdesin ya? .. Nerdesin ya? .. Ah neden kaçtın? ..
Yapyalnızım... Etrafımda yok senden bir iz...
Odam sessiz... Dışarda yağan kar sessiz...
Bu geceler dayanılır gibi değil ki...
Ey şimdi bu satırları okuyan bil ki:
Istıraplar yüz katlı kış gecelerinde...
Fakat kızgın yanardağlar çıksa bağrımda,
Senin için ben her derde katlanırım da
Derim ki: 'Bu gecelerin ızdırabiyle,
Ben ağlasam, harap olsam, çıldırsam bile;
Sen ateşli vücudunla ısınan rahat,
Yatağında bir rahibe saffetiyle yat...
Yat ve uyu! .. Bu tatlı kış gecelerinde...'
Sabahattin Ali
@Lilimam
YENA
@sonundaoldu
@zukkum
@umutluanne83
@mavimli
@Bonus
Bal0ncuk
milkk
@oynakbasi34
Bulamiyorum
@mavitosbik07
clara
@aijoo
Bu gece yureklerinizde kardelenler açsın............
Akşamlar aydınlık günlerin habercisidir. Güneş yolunuzu aydınlatsın.
Kış ve kar hep sobabaşi mutlu çocukluğumu hatırlatır bana.
Bu mutluluğu arkadaşlarımla paylaşmak geldi içimden.
Şiir duyguların tercumanidir.
Benim de dilimden döküldü sayın kendiniz için.
Meryem Özcan
Ayyyy bende sınavlarına girmiştim sadece 2 kelimeyle kaybettimAdliyede katibim
Canım ne kadarlık bebeğin gazı mı oluyor acabaAynen öyle amin sağol
İyi şükür ama her gece istisnasız ortalama sabaha kadar pişpişliyorum
Kendi beceriksizliğimden kaynaklanıyor
Her gece mi uykusuz olurum. Gündüzleri annem oluyo allahtan ve bazı geceler o varken uyuyorum. Bazen de eşim bakıyo 2-3 saat uyuyorum
Göğüslerim acıyo, az emzirebiliyorum dayanıyorum elimden geldiğince
Doktora gittim daha en başında antibiyotik vb verdi ama bu zaten emzirenlerde ortak sorun. Uykuya düşkün de değilim, çalışırken haftasomları bile erken kalkarım ama gece uykusuna çok ihtiyacım var. Gündüz vakit ols sa. Da uyuyamıyorum. Evlatlarımız için herşeye değer inan şikayet depil ama her gün akşamdan gece ne yapacağım endişesi yaşıyorım ve her ama her gece sorun yaşıyorum sabaha kadar. Hem de yoğun şekilde. Çıplık çıplığa ağlıyo. Altınımdepiştiriyorum. Süt veriyorım mama veriyoruz. Omuzumda gazını çıkarmaya çalışıyorım yok ama annemde öyle güzel duruyo ki giç ağlamıyo desem yalan olmaz
Hos buldum canim. Forumda bazen iki laf edecek bir geyik konusu bakiniyorum ama hicbirine tam dahil olamadim nedense, siteye sık ugruyorum ama uzun uzun kalmiyorum belki de ondan, derin bir iletisim kuramadim. Uzaktan taniyip sevdiklerim var sadece :)clara canım hoş geldin İsmim Meryem. Geceleri saymadan 25 yaşındayım. Sen de şimdi toplama çarpma işiyle uğraşip yorma kendini. İki erkek çocuğum var. Edebiyat öğretmeniyim. Bursa'da yaşıyorum. Sohbet grubumuz çok tatlı insanlardan oluşuyor. Fırsat buldukça gel muhabbet edelim. Seni de tanıyalım arzu edersen.
Olsun ama daha çok yazman gerekirdi o yüzden üzülme. O sınırAyyyy bende sınavlarına girmiştim sadece 2 kelimeyle kaybettim
Gazı yok aslında, doktor da gazsız dediCanım ne kadarlık bebeğin gazı mı oluyor acaba
Ahh kıyamam .. kolay değil tabii zor ama bir o kadar da mükemmel zamanlar..
Her fırsatta uyumani tavsiye ediyorum her açıdan iyi gelir sana emin ol.. uyuyamazsan bile uzanarak dinlen canım..
Bol bol kokla içine çek kokusunu büyüyünce hiç izin vermiyorlar öptürmeye :)
Çalışmaya alışan ev de yapamıyor .. hem zor hem çok güzel .. bu zaman da çalışmadan da olmuyor nedense ..
Ne güzel ben de edebiyatı şiiri seven ince ruhlu insanları çok severim.Şiirin cok guzeldi, teşekkür ederiz, edebiyati da siiri de cok severim Elhan
Aynı dertten muzdarip gönül dostları var burda emin ol emmacim. Güvenli bir sayfadır burası baloncukumuz hamile kalırsa keyfimiz bine katlanacak . Çoğumuz diyet kardeşiyiz eskiden tanisikligimiz var. Yoğun duygular içerisinde zaman zaman buluşuyoruz burada. Bu saatten sonra gönül kapını tiklatiriz zaten. Kızım var deyince içim bir hoş oldu. Benimkiler erkek olunca kızlara aşırı bir sevgim var. Allah bütün evlatlarımızı esirgesin sağlıkla büyüsünler.Hos buldum canim. Forumda bazen iki laf edecek bir geyik konusu bakiniyorum ama hicbirine tam dahil olamadim nedense, siteye sık ugruyorum ama uzun uzun kalmiyorum belki de ondan, derin bir iletisim kuramadim. Uzaktan taniyip sevdiklerim var sadece :)
Ismimi ve sehrimi soylemeden tanisalim, taniyan cikmasi ihtimalinden cekiniyorum :)))
36 yasindayim, 4 yaşında kizim var, onunla vakit geciriyoruz. KK'yi pek severim cok severim :))) Tanistigima memnun oldum. Ara sira muhabbetlerinize ugramak isterim yer varsa YENA
Bal0ncuk
Ayyyy bende sınavlarına girmiştim sadece 2 kelimeyle kaybettim
Canım ne kadarlık bebeğin gazı mı oluyor acaba
Hos buldum canim. Forumda bazen iki laf edecek bir geyik konusu bakiniyorum ama hicbirine tam dahil olamadim nedense, siteye sık ugruyorum ama uzun uzun kalmiyorum belki de ondan, derin bir iletisim kuramadim. Uzaktan taniyip sevdiklerim var sadece :)
Ismimi ve sehrimi soylemeden tanisalim, taniyan cikmasi ihtimalinden cekiniyorum :)))
36 yasindayim, 4 yaşında kizim var, onunla vakit geciriyoruz. KK'yi pek severim cok severim :))) Tanistigima memnun oldum. Ara sira muhabbetlerinize ugramak isterim yer varsa YENA
Bal0ncuk
Bu şarkı niye hep dinleyenleri ağlatır çozebilmis değilim... muhteşem ötesi yaaa
Emzirmeyimi birakicaksin ? Sakın bırakma emzirdikce süt kanalları aktive olur biliyorsun...Gazı yok aslında, doktor da gazsız dedi
Doymuyor sanırım
Sütüm az
Humana içiyorum üçüncü kutum
Bi bana etki etmedi herhalde
Bırakıcam
Mama veriyoruz
1 aylık
Yok çayı bırakıcamEmzirmeyimi birakicaksin ? Sakın bırakma emzirdikce süt kanalları aktive olur biliyorsun...
Bol bol yeşillik ye dereotu özellikle,bol su , sekersiz komposto,gaz olayı olmasa baklagil ve bulgur bir numero süt yapıcı aslında :)
Mesela oğlum da kuru börülce salatası yapardım akşamina sarı inek modun da olurdum