Beşinci Mevsim

Haftaya cuma 14. Gün doktor o gün regl olmazsan yap dedi, ama ben olmazsam bir gün daha bekleyecem 28de yapacam hayal kırıklığı yaşamamak adına, çünkü iğnedeki hormon yanıltabilir :KK70:
Tamam canım o zamana kadar hiç birlşey düşünme herşeyi olağana bırak bak yılbaşına rabbimin izniyle 3 kişi gireceksiniz inşallahhhhhhh🙏🙏🙏🙏🙏

İzmir'de iki gündür hava aşırı güzel.. günlük, güneşlik..
Böyle olunca neşe doluyor insan 💃😁

Dışarıda işlerim var yemekten sonra çıkacağım ve kaçamak yapıp bir yarim saati kendime ayiracagim patron duymasın 🤪
Bir yerde oturup kahve keyfi tek başıma en sevdiğim eylem ..☺
İzmirrrrrrr 🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dışarıda işlerim var yemekten sonra çıkacağım ve kaçamak yapıp bir yarim saati kendime ayiracagim patron duymasın 🤪
Ayyyy çok güzel canım afiyet olsun❤️❤️❤️

Günaydınnnnnnn, yaaa bütün gün sizleri bekledim, akşam bi gittim bir sürü sohbet muhabbet misssss :KK76:
Günün gecene kadar aydın olsun muhabbet kuşum...Senin mesajlarının sıcaklığı gece de bizi ısıttı sen hep gel...
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün yoğunluktan ugrayamadim :KK66: Aslında şimdi de daha işim var ama Size bakmadan başlamak istemedim ♡

Dün sabahtan biraz temizlik yaptım sonra da akşama kadar ancak evde yaptığım işi bitirdim :KK66: sonrada yemek falan derken sizmisim :KK70:

Bugün de yine penye temizleme işi gelecek :KK66: aslında bana iyi oldu hem ek gelir hemde ona dalında kaçamak yapmak aklıma bile gelmiyor :KK70:
Yanlız bir tek su icmem lazım ki ödem oluşmasın sabit oturmaktan :KK66:
Haftasonu misafirim var diye getirmeyecek o zaman daha rahat bakarım buraya :KK66:
Kaptanim nasıl sevindim iyi olmana... temizlik yapıyorsan sağlık iyi demek ki...hele bir de el emeği küçük işler yapman da çok güzel. Kacamaktan alıkoyar seni. Güzel haberlerle bekliyoruz seni.
Yena 🌹❤ gelişin ne kadar belli oluyor neşeli neşeli beğenilerle, nasılsın
Yenam geldiği yeri aydınlatır. Muhteşem bir enerjisi var kuzum onun...buradaki en sevdiğim insanlardan biridir. Aydınlık yüzüm benim YENA YENA Mmmmm💝💝💝💝💝💝💝

Bilmem mi...bizi hep bu güzel havalar mahvetti.😂😂😂afiyet olmuştur inşallah bazen ben de kendimle olmayı severim şimarmayi da...
ben de siz özlüyorum ama fırsat bulamıyorum yazmaya bir türlü. :KK15:
nasılsın cnm?? nasıl gidiyor sen de hesap kitap yapıyordun sanırım yoğun musun?? malum yıl sonu geldi yine :KK70:
selamlar gençlik
Selam gençlik hoş geldin kuzu...biz de özlüyoruz girmesek duramıyoruz işte...eşim bağımlısin sen tik tık Meryem koymuş adımı...mesaj yazarken tek parmakla yazarım hep güler bana 😁 böyle becerebiliyorum napim...hemin de bagimliyim işte ...biz de yıl sonuna sanki geldik gibi...sınavlar 30 da başlayacak ondan sonra ders falan kalmaz...çok öpüyorum tatlim habersiz bırakma bizi...

Günün gecene kadar aydın olsun muhabbet kuşum...Senin mesajlarının sıcaklığı gece de bizi ısıttı sen hep gel...
Kaptanim nasıl sevindim iyi olmana... temizlik yapıyorsan sağlık iyi demek ki...hele bir de el emeği küçük işler yapman da çok güzel. Kacamaktan alıkoyar seni. Güzel haberlerle bekliyoruz seni.
Yenam geldiği yeri aydınlatır. Muhteşem bir enerjisi var kuzum onun...buradaki en sevdiğim insanlardan biridir. Aydınlık yüzüm benim YENA YENA Mmmmm💝💝💝💝💝💝💝
Bilmem mi...bizi hep bu güzel havalar mahvetti.😂😂😂afiyet olmuştur inşallah bazen ben de kendimle olmayı severim şimarmayi da...
Selam gençlik hoş geldin kuzu...biz de özlüyoruz girmesek duramıyoruz işte...eşim bağımlısin sen tik tık Meryem koymuş adımı...mesaj yazarken tek parmakla yazarım hep güler bana 😁 böyle becerebiliyorum napim...hemin de bagimliyim işte ...biz de yıl sonuna sanki geldik gibi...sınavlar 30 da başlayacak ondan sonra ders falan kalmaz...çok öpüyorum tatlim habersiz bırakma bizi...

Yaaa utandirdin beni ☺️ve çok duygulandım ve çok mutlu oldum.. çok kiymetlisin çok..iyi ki tanıdım seni ♥️♥️♥️
Fırında patates karnabahar hafif ve pratik oluyor ya, yorgunken bunu yapmak büyük rahatlık :KK76: sizlerde bu akşam ne yemek var 🌹

Afiyet olsun yağlayıp baharatlayip firinliyosun dimi canım ..

Bende mercimekli bulgur pilavı
Pırasa ve salata vardı canım
Bi de gelin pastası yaptım😋😋😋

Gelin pastası dışında gayet güzel menü 😀😀
Afiyet olsun 😘

Yaaa utandirdin beni ☺ve çok duygulandım ve çok mutlu oldum.. çok kiymetlisin çok..iyi ki tanıdım seni ♥♥♥

Afiyet olsun yağlayıp baharatlayip firinliyosun dimi canım ..

Gelin pastası dışında gayet güzel menü 😀😀
Afiyet olsun 😘
Ben de ıspanaklı börek yaptım 😃
Gelin pastasını elestirip börek yiyen arkadaşa yena denir 🤪😀
Evet biraz yağ tuz, pul biber ve kimyon :) tavsiye ediyorum, valla bu topik hamarat, kendimi ezik hissettim :KK70:

Fırında patates karnabahar hafif ve pratik oluyor ya, yorgunken bunu yapmak büyük rahatlık :KK76: sizlerde bu akşam ne yemek var 🌹
Baloncugum bugün cici annemden yeni bir şey öğrendim. Siyah üzümü çekirdeği ile beraber bol bol ye. Doğurganlığı artırıyormuş. B Brunello Cicinelli değil mi annem? İnşallah faydasını göreceksin.
Kerevizi haşladım az bir tavukla yogurtladim onu yedim. Eşim de iki gündür patates köfte tavuklu pilavı yedi. Menüm buydu. Yarın tartı günüm. Üç gündür kabak yiyordum diyet için bakalim yarın bir mucize gösterir mi hiç ümidim yok gibi...

Yemek tamamda hamur işleri beceremiyorum ya :KK43: ne yapacam ben böyle, hazır alıncada çok para
Bebeğim nefis ev yemekleri sitesindeki tarifleri deneyebilirsin boş vakitlerinde dene . Ölçüleri birebir çok kolay yaparsın...Hamur işi dediğin poğaça börek kurabiye kek pasta değil mi? Cheesecake tarifi bile var hiç korkma dene...

Baloncugum bugün cici annemden yeni bir şey öğrendim. Siyah üzümü çekirdeği ile beraber bol bol ye. Doğurganlığı artırıyormuş. B Brunello Cicinelli değil mi annem? İnşallah faydasını göreceksin.
Kerevizi haşladım az bir tavukla yogurtladim onu yedim. Eşim de iki gündür patates köfte tavuklu pilavı yedi. Menüm buydu. Yarın tartı günüm. Üç gündür kabak yiyordum diyet için bakalim yarın bir mucize gösterir mi hiç ümidim yok gibi...
Aaa bu mevsimde nerde bulacam üzüm :) kuru siyah üzüm olurmu acebe ya :) kadıncağızda hamile böyle soruyorum ama 🙈

Bebeğim nefis ev yemekleri sitesindeki tarifleri deneyebilirsin boş vakitlerinde dene . Ölçüleri birebir çok kolay yaparsın...Hamur işi dediğin poğaça börek kurabiye kek pasta değil mi? Cheesecake tarifi bile var hiç korkma dene...
Aaaa mutlaka deniyecem, bi yerden başlayıp aramı düzeltmem lazm :KK70:

X