Beşinci Mevsim

Yarın 15 inşallah
Bugün kontrole gittik zayıflamış üzüldüm
3.100 falan ooması gerekliymiş
Hâlâ doğdupu kiloda desem ☹️ 2.700 gibi işte
Gündüzleri sakin uyuyor. Geceleri nerdyse hiç
Hatta ağlıyo hep :KK43: yani ben yeni verdim süt diye 3 saat yeter gibi düşünüyordum
Doktor guk dese ver dedi bugün
1 hafta öyle denicem
Canım inşallah kilo alır
Allah bagislasin saglikla büyüsün canim. Üc saat cok gec yeni dogana. Doktor hakli canim. Ver memeyi doysun kilo alir merak etme bebis 🥰

Doktorun dediği gibi yap bakalım. Sık sık emzirmeyi dene. Üzüldüm bak şimdi. Sen de netten araştır süt yapıcı gıdalarla beslen. Kendine çok iyi bak. Sütün besleyiciligini artır. Gerekirse takviye ürünler kullan doğal olanından. Kilo alır zamanla . Doğumdan sonra odemleri atmistir o yüzden kiloda değişiklik görülmeyebilir. Doktorlar biraz abartirlar. Merak edip stres yapma sütün azalmasin tatlım. Bu anne topikleri var ya oralara takıl arada. Güzel tüyolar alırsın...
Slm kizlar
Ben yine kahvemi yaptim ve sizleri okuyorum

Genelde kahve icecegim zaman oturabildigim icin dinlenmek icin kahveyi bahane ediyorum :KK48: :kahve:

Geceleri ac oldugu icin de surekli agliyor olabilir cnm. Bol bol su ic ve saatli degil bebek her istediginde emzir. Insallah sut miktarinda sikinti yoktur yeterli geliyordur.
Benim 3.de hem emzirme hem mama takviyesi olmasina ragmen kilo alimi zor olmustu ama sonradan toparladi. Her hafta kilo kontrolune gidiyorduk. Haftalik 40 gr almasi gerekir diyordu benimki 20-30 anca aliyordu. 1 ay sonra dogum kilosunu yakalamis olmasi lazim diyordu benimki 1 ay 1 hafta sonra yakali vs vs vs ama simdi masallah kizima.
Bir sekilde toparliyorlar merak etme izme kendini 😙
Allah bagislasin saglikla büyüsün canim. Üc saat cok gec yeni dogana. Doktor hakli canim. Ver memeyi doysun kilo alir merak etme bebis 🥰
Aminnn
çok sağolun kızlar
Daha dikkatli olucam bu sefer💕

Yarın 15 inşallah
Hâlâ doğdupu kiloda desem ☹ 2.700 gibi işte
Hatta ağlıyo hep :KK43: yani ben yeni verdim süt diye 3 saat yeter gibi düşünüyordum
1 hafta öyle denicem
Canım inşallah kilo alır
Toparlanır selin üzülme, tosuncuk gibi bir melek olur en yakın zamanda inşallah 🙏

Yaaa seni yerim benim hayırlı ve çıtır kertenkelem 😍:anne:
Asıl benim Elhan'ım dünya tatlısı, vefalı, dost gibi dosttur hem de çıtır mı çıtırdır :KK8:
Çok iyi düşünmüşsün elhanım. Arizona'dan çıkar gelir uğrarım ara ara :KK60:
Hoşgeldiniz ana kertenkele, sağlıkla kucağınıza alın evladınızı 🙏

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün yoğunluktan ugrayamadim :KK66: Aslında şimdi de daha işim var ama Size bakmadan başlamak istemedim ♡

Dün sabahtan biraz temizlik yaptım sonra da akşama kadar ancak evde yaptığım işi bitirdim :KK66: sonrada yemek falan derken sizmisim :KK70:

Bugün de yine penye temizleme işi gelecek :KK66: aslında bana iyi oldu hem ek gelir hemde ona dalında kaçamak yapmak aklıma bile gelmiyor :KK70:
Yanlız bir tek su icmem lazım ki ödem oluşmasın sabit oturmaktan :KK66:
Haftasonu misafirim var diye getirmeyecek o zaman daha rahat bakarım buraya :KK66:

Dün yoğunluktan ugrayamadim :KK66: Aslında şimdi de daha işim var ama Size bakmadan başlamak istemedim ♡

Dün sabahtan biraz temizlik yaptım sonra da akşama kadar ancak evde yaptığım işi bitirdim :KK66: sonrada yemek falan derken sizmisim :KK70:

Bugün de yine penye temizleme işi gelecek :KK66: aslında bana iyi oldu hem ek gelir hemde ona dalında kaçamak yapmak aklıma bile gelmiyor :KK70:
Haftasonu misafirim var diye getirmeyecek o zaman daha rahat bakarım buraya :KK66:
Maşallah ya ne çok misafir ağırlayan topik, bende geleyim size bir 5 çayına 🙈🙈

Yarın 15 inşallah
Hâlâ doğdupu kiloda desem ☹ 2.700 gibi işte
1 hafta öyle denicem
Canım inşallah kilo alır

Doğduktan sonra kilo kaybı olması normal diye biliyorum. Ödemi falan atiyomus bebek..
3saat ara fazlaymış ama yeni doğan bebek daha sık emzirilmeli canım..
Yaaa seni yerim benim hayırlı ve çıtır kertenkelem 😍:anne:
Asıl benim Elhan'ım dünya tatlısı, vefalı, dost gibi dosttur hem de çıtır mı çıtırdır :KK8:
Çok iyi düşünmüşsün elhanım. Arizona'dan çıkar gelir uğrarım ara ara :KK60:

Elhanin dostu bizim de dostumuzdur 🥰her zaman bekleriz..
Aslında iyiyim ama bazen duygusallık çöküyor, 2 gündür meraklanıyorum sonucu ne olacak acaba diye 🙈 depresif olabiliyorum,
Sen nasılsın 😘🌹

Olumsuz düşünmüyoruz kuzum..
Gönlünce ,dilediğince gelişsin inşallah 🙏😘

Kolay gelsin banucum.. 🥰

Doğduktan sonra kilo kaybı olması normal diye biliyorum. Ödemi falan atiyomus bebek..
3saat ara fazlaymış ama yeni doğan bebek daha sık emzirilmeli canım..

Elhanin dostu bizim de dostumuzdur 🥰her zaman bekleriz..

Olumsuz düşünmüyoruz kuzum..
Gönlünce ,dilediğince gelişsin inşallah 🙏😘

Kolay gelsin banucum.. 🥰
Yena 🌹❤️ gelişin ne kadar belli oluyor neşeli neşeli beğenilerle, nasılsın

İzmir'de iki gündür hava aşırı güzel.. günlük, güneşlik..
Böyle olunca neşe doluyor insan 💃😁

Dışarıda işlerim var yemekten sonra çıkacağım ve kaçamak yapıp bir yarim saati kendime ayiracagim patron duymasın 🤪
Bir yerde oturup kahve keyfi tek başıma en sevdiğim eylem ..☺️

X