Beşinci Mevsim

YENA YENA ama öyle... sen özel ve biriciksin.
:KK200: :KK36::KK36::KK200:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Sennde öylesin ki..♥♥♥😘😘😘
Evde var şimdi kavanozda yemezdim, eşim sever, hemen yemeye başlıyorum :)

Durduğun kabahat beybisi..
Hemen başla. Sonra da yansın geceler Pelinsu eceler :KK8: :eğlence::KK76:
Ahahabbhhhhhhh çok iyi olmuşşşşş👍👍👍
Benim canımda tepsi de börek istiyor el açması ama ben açmayı beceremiyorum

Gelin pastasını da ilk defa yaptım gerçekten çok güzel oldu çok da hafif😋😋😋

Hemen çıkar aklından o kötü duyguyu 🤨😅
Ellerine sağlık sadece tadına baktin di mi tatlım :confused:

Hı hı evet sadece tatmış😅
Immmmmm şeyyyyyyyy yaniiiiiiiiiii :kızgın:

Hayırrrr:KK55:

İşte Elhan, sorunun cevabı bir üstte 🤪😅

Günün gecene kadar aydın olsun muhabbet kuşum...Senin mesajlarının sıcaklığı gece de bizi ısıttı sen hep gel...
Kaptanim nasıl sevindim iyi olmana... temizlik yapıyorsan sağlık iyi demek ki...hele bir de el emeği küçük işler yapman da çok güzel. Kacamaktan alıkoyar seni. Güzel haberlerle bekliyoruz seni.
Yenam geldiği yeri aydınlatır. Muhteşem bir enerjisi var kuzum onun...buradaki en sevdiğim insanlardan biridir. Aydınlık yüzüm benim YENA YENA Mmmmm💝💝💝💝💝💝💝
Bilmem mi...bizi hep bu güzel havalar mahvetti.😂😂😂afiyet olmuştur inşallah bazen ben de kendimle olmayı severim şimarmayi da...
Selam gençlik hoş geldin kuzu...biz de özlüyoruz girmesek duramıyoruz işte...eşim bağımlısin sen tik tık Meryem koymuş adımı...mesaj yazarken tek parmakla yazarım hep güler bana 😁 böyle becerebiliyorum napim...hemin de bagimliyim işte ...biz de yıl sonuna sanki geldik gibi...sınavlar 30 da başlayacak ondan sonra ders falan kalmaz...çok öpüyorum tatlim habersiz bırakma bizi...
Tıktık Meryem mi:halay:bayıldım ya her şey mi yakışır bir insana MaşAllah:KK200: senin içinde yoğun zamanlar çok haklısın. Rabbim sana da kolaylıklar versin güzelce tatiline kavuştursun inş cnm hemşerim:KK15:

Tıktık Meryem mi:halay:bayıldım ya her şey mi yakışır bir insana MaşAllah:KK200: senin içinde yoğun zamanlar çok haklısın. Rabbim sana da kolaylıklar versin güzelce tatiline kavuştursun inş cnm hemşerim:KK15:
Amin kuzum...hep beraber kolay olsun işlerimiz...Tiktikçi Meryem selam eder gözlerinden öper :KK60: :KK36: :KK200:

Ah ablam hizli topiklere yetisemiyorum ben :KK70: evde kucuk bir canavar, karnimda bicirikla simdiden zorlaniyorum.
Nasilsiniz cumleten :-)
Büşram benim... Allah kolaylık versin. Takvimine baktım üç aydan az kalmış. Üçünüz de sağlıklı olun da...önemli olan bu... İyiyim ben kızlar da iyi ..arada bir buluşuyoruz burada ..gelisinle heyecanlandım tatlım...dualarimdasin güzel güzel yasayin...huzurunuz yerinde olsun ablasının güzeli... :KK60: :KK36: :KK200:

Burdayımmmmmmmm uzun uzun zaman sonra yemeğe çıktık moral depoladım🙈

Ah ablam hizli topiklere yetisemiyorum ben :KK70: evde kucuk bir canavar, karnimda bicirikla simdiden zorlaniyorum.
Nasilsiniz cumleten :-)
Yaaaa ne güzel, Allah bağışlasın🎈

Büşram benim... Allah kolaylık versin. Takvimine baktım üç aydan az kalmış. Üçünüz de sağlıklı olun da...önemli olan bu... İyiyim ben kızlar da iyi ..arada bir buluşuyoruz burada ..gelisinle heyecanlandım tatlım...dualarimdasin güzel güzel yasayin...huzurunuz yerinde olsun ablasının güzeli... :KK60: :KK36: :KK200:
Sona yaklasirken telasimda artiyor. Ocak başında badana yaptircaz stresliyim nasil olcak nasil gitcek havalarda soguk malum. Sonra bebek hazirliklarim pek yok yetisebilecek miyim, ev temizligi falan kafamda büyüyor ya

X