Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kuru üzüm zaten....tekrar okur söylerim sana...Aaa bu mevsimde nerde bulacam üzüm :) kuru siyah üzüm olurmu acebe ya :) kadıncağızda hamile böyle soruyorum ama
Aaaa mutlaka deniyecem, bi yerden başlayıp aramı düzeltmem lazm
Aa tamam ablacım çok sağolCanım kuru üzüm zaten....tekrar okur söylerim sana...
Hemen ye tamam mı birebirmiş.Aa tamam ablacım çok sağol
Vallahi canım bugünlerde aşırı bi pasta börek canım istiyor anlamadım vallahiYemek tamamda hamur işleri beceremiyorum ya ne yapacam ben böyle, hazır alıncada çok para
Evde var şimdi kavanozda yemezdim, eşim sever, hemen yemeye başlıyorum :)Hemen ye tamam mı birebirmiş.
Benimde regl olcam diye korkuyorum, olmamam lazımVallahi canım bugünlerde aşırı bi pasta börek canım istiyor anlamadım vallahi
Ahahabbhhhhhhh çok iyi olmuşşşşşBen de ıspanaklı börek yaptım
Gelin pastasını elestirip börek yiyen arkadaşa yena denir
Bak şimdi o olayı düşünmek yokkkklkBenimde regl olcam diye korkuyorum, olmamam lazım
Yok yok inancım tam, burası bana güç veriyor, bu ay olmazsa gelecek ay kesin, sıkı başlıyorum beslenmeye, siyah kuru üzüm misssBak şimdi o olayı düşünmek yokkkklk
Tamammı❤❤❤❤
Ayyyyy hadi bakalım canım rabbim yüzünü güldürür inşallahhhhYok yok inancım tam, burası bana güç veriyor, bu ay olmazsa gelecek ay kesin, sıkı başlıyorum beslenmeye, siyah kuru üzüm misss
Bu mesajı bekliyordum işte...Yavrum benim...Yok yok inancım tam, burası bana güç veriyor, bu ay olmazsa gelecek ay kesin, sıkı başlıyorum beslenmeye, siyah kuru üzüm misss
Ellerine sağlık sadece tadına baktin di mi tatlımAhahabbhhhhhhh çok iyi olmuşşşşş
Benim canımda tepsi de börek istiyor el açması ama ben açmayı beceremiyorum
Gelin pastasını da ilk defa yaptım gerçekten çok güzel oldu çok da hafif
Immmmmm şeyyyyyyyy yaniiiiiiiiiiiEllerine sağlık sadece tadına baktin di mi tatlım
Anlaşıldı merkez tamamImmmmmm şeyyyyyyyy yaniiiiiiiiiii
Hayırrrr
İnşallah herşey yolunda gider kuzuHayırlı cumalar, Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
Bugün dualarınıza talibim