Beşinci Mevsim

Evet yılsonu kapatmaları uzun sürüyor ama bende haftaya başlayacak yoğunluk :)
Yaaa çok teşekkür ederim 🙈🙈🙈🌹🌹🌹

Senin yoğunluğun ne canım ,çalışıyormusun?
Kurban olduklarım ben sizi geç bulmuşum hiç unutabilir miyim:rolleyes:
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım :KK5:
Tatlişlarim inşallah her şey yolundadır. Aklımda ve yüreğimdesiniz. Çıtır bacilarim benim. :KK74:
Nasılsın meryemcim
Nasıl gidiyor

Ruhumuz dinlensin :KK68:

Ayy nasil iyi geldi...
Paylaşımına sağlık🥰🥰🥰

Iyi geceler kizlar
Yeni haftaya basladik her zamanki gibi kosturmacali cuma gelsede tatile girsek :confused: :KK70:
He valla cuma gelse haftanın ortası zaten surda ne kaldı mubareğe dayan tatlım😂
Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Bugün de gececi gibi oldum ama diyetimin ilk günü süper geçti ♡♡♡

Sabahtan biraz ev işi yaptım tam dur kızlara bakayım derken benim penyeler geldi :KK70: üstüne de Annem ( gerek yok dememe rağmen ille bana yardıma geliyor :KK70: hayır gözler de katarakt var ama çok zevkliymis diye inatla geliyor tabi ben onunki leri ayrı koyup sonra kontrol ediyorum hak geçmesin eksik yaparsa diye :KK66: )

Aklimdayken sizlere menümü de paylaşayım;

Sabah uyanınca 07.30 da
1 kupa limonlu sıcak su

Kahvaltı 09:00da
2 haşlanmış yumurta

Ara 11:00de
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 13:00de
4 kaşik zeytinyağlı pırasa
2 kaşik yoğurt
1 bol limonlu turp ( söğüş dogradım )

Ara 15.30 da
1 şekersiz Nescafe

Akşam 19.00da
1 ufak kase Mercimek çorbası
1 parça tavuk ızgara ( avuç içinden az büyük )
Bol limonlu kırmızı lahana salatası

En son isim bitince kendime bir kahve daha yaptım ♡ birde ufak kızdan kalma 1/2 ceviz yedim :KK70:

Su ancak 1 litre içtim :KK43: o konuda sisemi önüme koymam şart yoksa unutuyorum işe dalıp :KK66:

Yarın daha iyi bir menü olacağına eminim ama genel olarak memnunum :KK66:
Yavrum bu ne... muhteşemsin kesinlikle daha iyi olacak...kasmadan gerilmeden keyifle devam et lütfen heyecan bastı beni...😇
YENA YENA evet canım beni de sorumluluk kısmı çok kasıyor yemek saati uyku saati banyo saati falan diye kendimi çok geriyorum haliyle zor oluyor ama o gayet sakin yani çocuklar kendi aleminde👍👍

69 kiloyum canım

Geçen sene ne güzel 58 kiloya kadar inmiştim ama kendimi çok saldım😩😩😩
Kumsalim azar azar gider tatlım. Saldım deme salma😊 karbonhidratlardan şekerlerden uzak dur... önceden indiysen yine yapabilirsin. Gaz mi gerek ne gerek söyle iteklenmek dürtülmek istersen çekinme...verelim şu fazliklari...
Kilon fazla değil ama dikkatli ol canım..
Kilolar çok acımasız maalesef..🤨

Ben de özledim ama öylesine yoğunum ki.. sene sonu olunca yığınla iş var..

İyi ki aramizdasin sen de kuzum.. enerjine bayılıyorum 🥰
Yenommmmm 💝😍💝

Ruhumuz dinlensin :KK68:
Bayılarak dinlediğim bir keman virtüözü...kitap okuma saatlerinde dinliyoruz çocuklarla. Çok teşekkürler kuzum.💝

Nasılsın meryemcim
Nasıl gidiyor

Ayy nasil iyi geldi...
Paylaşımına sağlık🥰🥰🥰
Bebeğim iyiyim ben de. Az önce harika bir film izledim. " Breakthrough" Türkçesi bilmiyorum. Gerçek bir hikayeden uyarlanmış.

He valla cuma gelse haftanın ortası zaten surda ne kaldı mubareğe dayan tatlım😂
Yavrum bu ne... muhteşemsin kesinlikle daha iyi olacak...kasmadan gerilmeden keyifle devam et lütfen heyecan bastı beni...😇
Kumsalim azar azar gider tatlım. Saldım deme salma😊 karbonhidratlardan şekerlerden uzak dur... önceden indiysen yine yapabilirsin. Gaz mi gerek ne gerek söyle iteklenmek dürtülmek istersen çekinme...verelim şu fazliklari...
Yenommmmm 💝😍💝
Bayılarak dinlediğim bir keman virtüözü...kitap okuma saatlerinde dinliyoruz çocuklarla. Çok teşekkürler kuzum.💝

Bebeğim iyiyim ben de. Az önce harika bir film izledim. " Breakthrough" Türkçesi bilmiyorum. Gerçek bir hikayeden uyarlanmış.

Hemen not aldım kuzum.. sen begendiysen kesin harikadır 😘

Slm kizlar
Kizlar gec yatti bu gece. Onlari yatirinca biskuvili pasta yaptim hem ortanca seviyor hem de buyuk icin okula koyarim dedim.
Isim bitince makineye kahve koydum demlensin diye. Salona oturmaya gectim. Kahve demlenesiye benim gozler gidiyor icim geciyor. Inat ettim kalktim aldim kahveyi simdi kahvemi icip giz kapaklarimla savasip sizleri okuyorum :KK48:

Ayy nasil iyi geldi...
Paylaşımına sağlık🥰🥰🥰
Evet çalışıyorum 🎈 rica ederim nasılda ruhu dinlendiriyor ya 🌹😘

Slm canlar intwrnetim bitmek üzere😞onun icin buralarda olamıycam 26sına kadar kendinize iyi bakın beni unutman emii💞😘
Sende kendine iyi bak, hemencecik gel özliyecez seni arkadaşım 🌹

Kizlar herkesler iyidir insallah 😘😘
İyiyiz canım sen nasılsın?

X