Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acil işlerini yap sen de yat dinlen diyeceğim mümkünseNapıosunuz kızlar
Ben uzanıyorum. Bebek uyuyor. Gece mesaisi başlar, sabah biter gündüzleri uyuyor kereta
Ya kıyamam bebeğimize ya, ne yapsın bebek olmak bunu gerektiriyor, masum meleklerNapıosunuz kızlar
Ben uzanıyorum. Bebek uyuyor. Gece mesaisi başlar, sabah biter gündüzleri uyuyor kereta
Okuyorum 2 gündür, rabbim hayırlısını versin inşallah, sağlıkla hayırlı zamanda olsun, ama ne bileyim ilk defa iğne kullandım ya, olmazsa yıkılırım ya, çünkü çok heycanlıyımBal0ncuk canım, günde bir meryem suresi oku alsatmadan. sağlıkla ve hayırla gelsin
Sakın ha...yikilirim falan deme. Allah'ın gücüne gitmesin. Sen elinden geleni yapıyorsun bu sefer tutmazsa bir daha bir daha...gencecik kızsın tatlım...vakti zamanı geldiğinde hiçbir şey engel olamaz. Biz duaya devam edelim. Her şeyi olgunlukla karsilamalisin.Ya kıyamam bebeğimize ya, ne yapsın bebek olmak bunu gerektiriyor, masum melekler
Okuyorum 2 gündür, rabbim hayırlısını versin inşallah, sağlıkla hayırlı zamanda olsun, ama ne bileyim ilk defa iğne kullandım ya, olmazsa yıkılırım ya, çünkü çok heycanlıyım
:) inşaallahhhAcil işlerini yap sen de yat dinlen diyeceğim mümkünse
Allah kabul etsinYa kıyamam bebeğimize ya, ne yapsın bebek olmak bunu gerektiriyor, masum melekler
Okuyorum 2 gündür, rabbim hayırlısını versin inşallah, sağlıkla hayırlı zamanda olsun, ama ne bileyim ilk defa iğne kullandım ya, olmazsa yıkılırım ya, çünkü çok heycanlıyım
Uyuyamamis benim kuzum.İyi tatlım nolsun yemek yapıyorum. Öğleden sonra bebiş görmeye gidecegiz okul ogretmenleriyle. Kızlar yine sinir olacak börekleri karbonhidratlari gomerken.Yine ben nasılsınız
Bazen insanın ruhu yoruluyor ablacım, elde olmadan öyle oluyor ama nasip tabiSakın ha...yikilirim falan deme. Allah'ın gücüne gitmesin. Sen elinden geleni yapıyorsun bu sefer tutmazsa bir daha bir daha...gencecik kızsın tatlım...vakti zamanı geldiğinde hiçbir şey engel olamaz. Biz duaya devam edelim. Her şeyi olgunlukla karsilamalisin.
Doğru ama bence düşünmeyen yokturAllah kabul etsin
Çok adapte olmaMaya çalış
Şartlandırma kendini
35 e kadar yolu var de geç
Çünkü düşündükçe gecikir
İyiyiz sen nasılsın bütün işleri halletinmi melek uyurken :)Yine ben nasılsınız
Kolay gelsinnUyuyamamis benim kuzum.İyi tatlım nolsun yemek yapıyorum. Öğleden sonra bebiş görmeye gidecegiz okul ogretmenleriyle. Kızlar yine sinir olacak börekleri karbonhidratlari gomerken.
No hiç bi iş yapmıyorumİyiyiz sen nasılsın bütün işleri halletinmi melek uyurken :)
AynenBazen insanın ruhu yoruluyor ablacım, elde olmadan öyle oluyor ama nasip tabi
Doğru ama bence düşünmeyen yoktur
No hiç bi iş yapmıyorum
Uyuyorum o uyurken o da bazen
Uyku tutmuyo. Gece ve sabah 3,5 saat uyudum allah bereket versin, yeter olsun
Sende haklısın insan ancak uyuyor, fırsat varken, azıcık büyüsün daha çok rahatlarsın Allahın izniyle, rabbim ne güzel zamanda göndermişAynen
Ben de takıyordum hep... takmaktan olmuyordu. Regl oldupumda ağlıyordum. Sonra çok takmadım.Tıbben sorun yoktu ikimizde de. 3 sene sonra oldu nerdeyse. 34 yaşıma giricem bu ay.
Sende haklısın insan ancak uyuyor, fırsat varken, azıcık büyüsün daha çok rahatlarsın Allahın izniyle, rabbim ne güzel zamanda göndermiş
Aah ya üzüldüm,İğneyi vurulduğum günden beri sırt bel ağrısı kahrediyor beni, ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum