Ballisin balliYenoşum iyiyim tatlım. Bak sana programımı anlatayım. Toplamda haftada 18 saat dersim var.
Pazartesi, Cuma hiç dersim yok.
Salı günü öğleden sonra (12.50' de bitiyor) dersim yok.
Çarşamba, Perşembe dolu
Haftada iki buçuk gün dersim var.
Okulda beni çok kıskanıyorlar nazar değecek diye ödüm kopuyor.
Offf cok özledim Istanbulu. 40 sene yasadim masal sehirde.Masal şehir İstanbul kokusu sindi her yere.iki yıl yaşadım memleketinde doyamadım inan. Kolay gelsin selincim. Canin sıkıldığında bekleriz hatta mutluluğunu bile paylaşırız ki çoğalsın diye
Ne güzel bir haber bu. Kucagina saglikla almak nasip olsun insallah.Hamileyim abla 2.5 aylık daha. Amin teşekkür ederimm
Valla son hizla zayifliyor kendisi bu sefer isi cok ciddiye almis durumdaSu perisi86 kuzuuuuu özledik la
bak eski arkadaşların hep burada gelirsen görürsün hepsini. Duydum ki bir diyet takımında ter atıyormuşsun
Senin ikizler nasıl cnm, büyüdülermi iyice?Ne güzel bir haber bu. Kucagina saglikla almak nasip olsun insallah.
Büyüdüler 2,5 yasindalar, komikler ya bu yasta. Cok da eglenceliler tabi bir o kadar da yorucular. Eh bosuna gencken cocuk yapin demiyorlar. Canim cikiyor ama cok seviliyorlar o baskaSenin ikizler nasıl cnm, büyüdülermi iyice?
Günaydın
Gü-nay-dınnnnnnnnn
Günaydın Mutlu sabahlar
GÜNAYDING ü n a y d ı n
Ya Maşallah sana ablacım
Sana da maşallah bebeğim.Ya Maşallah sana ablacım
Aminn en güzel duâNe güzel bir haber bu. Kucagina saglikla almak nasip olsun insallah.
Selam canm, burdayım benKızlar nerdesiniz
Tatlım yarın çocuklara soru hazirliyordum.. Yavaş yavaş dönem sonuna yaklaşıyoruz....Kızlar nerdesiniz
Kolay gelsin canım ❤Tatlım yarın çocuklara soru hazirliyordum.. Yavaş yavaş dönem sonuna yaklaşıyoruz....Edebi sanatlar konusu çok karışık basite indirmek de o kadar zor ki. Bir sürü zamanımı aldı. Hani şu tesbih, teşhis, istiare ..... konular vardı ya işte onlar...onun dışında keyfim yerinde cayimi yudumluyorum kral FM açık ilaç gibi radyo Sen naptın Handecim.