Adanalıyık Allah ın adamıyıkkkMerhaba genşşşler keyifler yerindedir umarım
sonundaoldu geçmiş olsun canım küçüğününde doğumgünü kutlu olsun anne babasıyla hatta kardeşleriyle musmutlu nice seneleri olsun
Bal0ncuk canım senin bi hastalığın falan mı var bebişin olmasına engel, öyle bişey yoksa bukadar endişelenme lütfen henüz daha çok yeni evlisiniz olur inşallah, bak delidivaneyi tebrik ettikya işte oda senin gibiydi yeni evli olduğu halde sürekli stresliydi ama oldu çok şükür, zamanını bekliyor bebiş emin ol
Kmsl Hnd Handecim sen nerelisin tabi sakıncası yoksa ismini Mina kattım yazmışsın hani normalde koydum derizya senin ki değişik geldi ondan sordum bu arada kızımın adını ilk Mina koyacaktım sonra vazgeçip Lina koydum ama ikinci olursa yine aklımda Mina
Yaaa yedim hem de çok abarttım eşimde aradı hazırlanın şırdan yemeye götüreyim dedi onu da yedim şuan çok felaket midem ağrıyorrrrCanim cisss onlar misafirler yesin sen yeme tamam mı ...
Ay inşallahBen de ben de...
Yakında isim ararken bulacağız kendimizi. İnşallah.
Tüm herşey stresten diyorsunuz yani :) ama aklından çıkarabilenlerede hayranım, gelecek ay birde böyle deniyeyim bakalım :)Hayırlı zamanda gelecek inşallah sen içini ferah tut canımherkes böyle örnekler vermiş bi tane de ben vereyim ablam 10 seneden sonra ikinciyi istedi ama olmadı tüp bebek denedi oda olmadı bunalıma girdi çok üzüldü sonra umudu kesip stres olmayı bıraktı hemen o ay doğal yolla hamile kaldı, aklın fikrin gece gündüz niye olmuyo diye takılmasın keyifli zaman geçirmeye bak sonra vakit bulamayacaksın
Ben gelenee kadar kimse kalmamış ya yaaaa
Neyse canlar... Hayırlı huzurlu geceleriniz oldu
Selam kızlar nerelerdesiniz yaEsas ben gelene kadar kimse kalmamış iyi geceler kızlar
hadi bakalım ilk günaydını sen de bizlere de günümüz aydın olsun :)
günaydınn canımmm
Günaydın minik kalpgünaydın bacılar
sonundaoldu canım senmiydin tam hatırlamıyorum hastalık hastasıyım bi yerim agrisa hastanedeyim diyen benim depremden sonra korkularim arttı
2 aydir psikiyatrise gidiyorum ilaç tedavisine başladı
Anksiyete baslangicmis çok zor günler geçirdim ölüyorum sandim
Merhaba genşşşler keyifler yerindedir umarım
sonundaoldu geçmiş olsun canım küçüğününde doğumgünü kutlu olsun anne babasıyla hatta kardeşleriyle musmutlu nice seneleri olsun
Bal0ncuk canım senin bi hastalığın falan mı var bebişin olmasına engel, öyle bişey yoksa bukadar endişelenme lütfen henüz daha çok yeni evlisiniz olur inşallah, bak delidivaneyi tebrik ettikya işte oda senin gibiydi yeni evli olduğu halde sürekli stresliydi ama oldu çok şükür, zamanını bekliyor bebiş emin ol
Kmsl Hnd Handecim sen nerelisin tabi sakıncası yoksa ismini Mina kattım yazmışsın hani normalde koydum derizya senin ki değişik geldi ondan sordum bu arada kızımın adını ilk Mina koyacaktım sonra vazgeçip Lina koydum ama ikinci olursa yine aklımda Mina
Sağol canım ilk psikiyatrise gittigimde çok kötüydüm dr yatisini yapacaktım ama küçük kızın varmış dedi kendini kötü hissettiginde bekleme gel konuşalım dedimeraba cnm. geçmiş olsun evet bendim. tedaviye başlamana sevindim. ben de ilaç tedavisine başlamıştım ama ilaçlar karaciğerime zarar verince hemen bıraktırmışlardı. sonra psikolog terapisine başladım.. çok daha iyiyim. yani artık hastaneyi bıraktım.
inş sen de biran önce toparlarsın.
bol bol inşirah nas felak ayetel kürsi oku. şifa oldu bana bu dualar.
Unutuyorum onların yanında yaşımı başımı zaten.Annem kızardı bana bir zamanlar. Kızım iki çocuk annesinin hala çocuk gibisin ağır ol batman tut derdi batman tutmak ne ki...aman kimin umrunda neyse ney derdim annemi çileden çıkaran en küçük çocuğuydum. Enerjim bol tatlım eccük sana da göndereyim mi? İzmir yolu da kısalmış iste bak öğleye yetiştiririm En güzel gün boş gün ders yok dert yok sen nasılsın kuzum şap şup öpim mi seni
Ben de ben deAlkolsuz kevser şarabı nasip olsun Yarabbiiii Bir yâr yüzünden içmem ama bazen aklıma gelen yaralarimin acısını unutmak için. Video koymamiyom yenam ben de sana Tanjucumdan "öyle sarhoş olsam kiii bir daha ayilmasaaasam hediye ettim.
Evet canım gerçekten kulağğa çok hoş ve kibar geliyor ama cadım hiç de kibar değilll
Günaydınben o canını okuyandan ne çok isterim
İsmiyle müsemmadir o...dur o nasıl bir leydi olacak göreceksin sen...Bebişim eğlensin, oynasın cadı derken bile gözümde şipşirin bir şey canlandı ...
Minacık mini mini minnacık
Koşar oynar deli olur anacık
Düz duvardayken Yena' nin ağzı kalır açık
Elhan teyzesi bir buse ister ondan azıcık
selam gençlik. hiç utanmadan yazın. aman hiç durmayın. okuyayım dedim yok bitmez imkanı yok. önüm iş dolu
ehliyet kitabım beni bekler. bitirmem gereken ekstra bir kitabımda bekler beni.
inş az az takip edeceğim geçmişi.
haftasonu minnoş oğlumun doğum günüydü. onla uğraştım kolumun ağrısından da uyuyamadım. kaptanı banuyu andım hepzormuş valla kol omuz ağrısı.
valla cnm bir şey kaçırmadın aslında. burda paylaşmamıştım direkt sonucu yazdım.
Kızlar misafirim var çok uğrayamıyorummmmm
İyi akşamlar yaa baya konuşmuşsunuz, geçmiş yapmaya niyet ediyorum şuan
Sağol canım ilk psikiyatrise gittigimde çok kötüydüm dr yatisini yapacaktım ama küçük kızın varmış dedi kendini kötü hissettiginde bekleme gel konuşalım dedi
Iki ilac baslatti ikinci gitmemde biraz rahatlamıştım ilacın birisi bağımlılık yapan türden olduğu için o ilacı kesiyor bi gun içiyorum bir gün icmiyorum
Diger ilaç ıyi geldi endişelerim korkularım biraz azaldi 17 aralikta randevum var bakalım ne diyecek gerçekten çok zor bır sey
Yaa geçmiş olsun peri, biz kadınlar çok güçlüyüz herşeyi atlatırızSağol canım ilk psikiyatrise gittigimde çok kötüydüm dr yatisini yapacaktım ama küçük kızın varmış dedi kendini kötü hissettiginde bekleme gel konuşalım dedi
Iki ilac baslatti ikinci gitmemde biraz rahatlamıştım ilacın birisi bağımlılık yapan türden olduğu için o ilacı kesiyor bi gun içiyorum bir gün icmiyorum
Diger ilaç ıyi geldi endişelerim korkularım biraz azaldi 17 aralikta randevum var bakalım ne diyecek gerçekten çok zor bır sey
Ya kimse kimsenin iç yaşamını bilmez hayatımızı birbirimize anlattığımız kadar biliyoruz ama çocuk konusunda öyle düşünemiyeceğim, kesinlikle yapmalısın, kesinlikle kardeşi olmalı, arayı daha çok açma, hatta eğer mümkün ise ikiz olsun, tüp bebekte öyle imkan var sanırım :)Ocak ayında ben 34 kızım 4 yaşına girecek önümüzdeki sene ikinci çocuğu istiyorum allah nasıp ederse tüp bebek deniycez
Ama bu endişe ve korkularim hamileligimi kabusa cevirirmi bunları dr konusacagim
Bi yanım çok istiyor bi yanimda ıkinci çocuk 2kat stres sorumluluk diyor kızım 10yil sonra kavuştum ve çok nazlı büyüttük
Eger 2 yapmazsam ilerde çok pişman olursam diye düşünmeden edemiyorum biz 3kardesiz o tek kalsın istemiyorum
Böyle düşünceler ahhhh ahhh
Yena dönüşün muhteşem olduBen de öyleyim Meryem'im.. hala 20 li yaşlarda gibiyim :)))
Gönül yaşı yaslanmasin zaten :)
Aman çok iyi geldi.. teşekkür ederim kuzum ❤
Çok guzelmis ismi gerçekten.. mutlu seneleri olsun..
Allah gönlüne göre versin canım
Mesleki deformasyon hahah
Çok tatlısın
Hep gel artık emi
Nice mutlu yaşları olsun oğluşun..
Kolay gelsin. Yatılı misafirmi?
Oku ve sohbete katıl sen de ☺
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın..
Kilo verimin nasıl gidiyo ?