Beşinci Mevsim

Adanalıyık Allah ın adamıyıkkk

Tüm herşey stresten diyorsunuz yani :) ama aklından çıkarabilenlerede hayranım, gelecek ay birde böyle deniyeyim bakalım :)

Ben gelenee kadar kimse kalmamış ya yaaaa
Neyse canlar... Hayırlı huzurlu geceleriniz oldu
Esas ben gelene kadar kimse kalmamış iyi geceler kızlar
Selam kızlar nerelerdesiniz ya iyi geceler

meraba cnm. geçmiş olsun evet bendim. tedaviye başlamana sevindim. ben de ilaç tedavisine başlamıştım ama ilaçlar karaciğerime zarar verince hemen bıraktırmışlardı. sonra psikolog terapisine başladım.. çok daha iyiyim. yani artık hastaneyi bıraktım.
inş sen de biran önce toparlarsın.
bol bol inşirah nas felak ayetel kürsi oku. şifa oldu bana bu dualar.

saol cnm. hepimizin yavrusu inş bu güzel dilekleri görsün..

Sağol canım ilk psikiyatrise gittigimde çok kötüydüm dr yatisini yapacaktım ama küçük kızın varmış dedi kendini kötü hissettiginde bekleme gel konuşalım dedi

Iki ilac baslatti ikinci gitmemde biraz rahatlamıştım ilacın birisi bağımlılık yapan türden olduğu için o ilacı kesiyor bi gun içiyorum bir gün icmiyorum

Diger ilaç ıyi geldi endişelerim korkularım biraz azaldi 17 aralikta randevum var bakalım ne diyecek gerçekten çok zor bır sey

Ocak ayında ben 34 kızım 4 yaşına girecek önümüzdeki sene ikinci çocuğu istiyorum allah nasıp ederse tüp bebek deniycez

Ama bu endişe ve korkularim hamileligimi kabusa cevirirmi bunları dr konusacagim

Bi yanım çok istiyor bi yanimda ıkinci çocuk 2kat stres sorumluluk diyor kızım 10yil sonra kavuştum ve çok nazlı büyüttük
Eger 2 yapmazsam ilerde çok pişman olursam diye düşünmeden edemiyorum biz 3kardesiz o tek kalsın istemiyorum

Böyle düşünceler ahhhh ahhh

Ben de öyleyim Meryem'im.. hala 20 li yaşlarda gibiyim :)))
Gönül yaşı yaslanmasin zaten :)

Aman çok iyi geldi.. teşekkür ederim kuzum
Evet canım gerçekten kulağğa çok hoş ve kibar geliyor ama cadım hiç de kibar değilll

Çok guzelmis ismi gerçekten.. mutlu seneleri olsun..
Günaydın ben o canını okuyandan ne çok isterim

Allah gönlüne göre versin canım

Mesleki deformasyon hahah
Çok tatlısın
Hosbuldum ☺ tesekkurler. Lilimam etiketleyivermis sagolsun

Hep gel artık emi

Nice mutlu yaşları olsun oğluşun..
Kızlar misafirim var çok uğrayamıyorummmmm

Kolay gelsin. Yatılı misafirmi?
İyi akşamlar yaa baya konuşmuşsunuz, geçmiş yapmaya niyet ediyorum şuan

Oku ve sohbete katıl sen de

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın..
Kilo verimin nasıl gidiyo ?

Yaa geçmiş olsun peri, biz kadınlar çok güçlüyüz herşeyi atlatırız

Ya kimse kimsenin iç yaşamını bilmez hayatımızı birbirimize anlattığımız kadar biliyoruz ama çocuk konusunda öyle düşünemiyeceğim, kesinlikle yapmalısın, kesinlikle kardeşi olmalı, arayı daha çok açma, hatta eğer mümkün ise ikiz olsun, tüp bebekte öyle imkan var sanırım :)

Yena dönüşün muhteşem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…