Beşinci Mevsim

Yaaa ne kdar tatlısınız ya
Allah kabuk etsin ablacım

Aminnnn canım ♡ Cumlemizin :KK66:

Abla mıııı yok teyze de, O kaç yaşında haberin var mı ????

oynakbasi34 oynakbasi34 Banuşkoooooom hoşgeldin canım nasılsın, vallahi çok özlettin kendini ❤❤❤❤ herşey yolundadır umarım. Gelse de uzun uzun gününü yazsa çok özledik diyoduk 🤗🤗🤗 seni gördüğüme çok sevindim canım.
Allah kabul etsin 🥰😘😘😘

Kız nerden bilsin benim geceleri saymadigimi ve aslında 20 yaşında olduğumu :KK70:
Benim ufaklık bile yaşımı sorunca tabiki 19 geceleri saymiyorsun ki diyordu bir ara :KK70: :KK70:
40im çıktı :KK70: Ama ne demişler kadınlar şarap gibidir sene geçtikçe değeri artar :KK70:

Valla bende sizleri özledim :KK66: Şu korona dan aklım gitti ilk 2 hafta temizlik yapacağım diye :KK70: Şimdi artık alıştım dışarı cikmadigim için de daha iyiyim :KK66:
Evde çocuklar ve eşim de olunca fırsat bulamamistim ama sağ olsun Elhancigim tuttu elimden kız gel dedi :KK70:

Bana kıyamazsnz hiç biriniz
Küçüküm ben :oops:

Anammmm yirim seni beni :KK70:
Kız benim kalbim de kendim gibi pufuduk kimseyi yemem ( aç olsam da :KK70: )

Aminnnn canım ♡ Cumlemizin :KK66:

Kız nerden bilsin benim geceleri saymadigimi ve aslında 20 yaşında olduğumu :KK70:
Benim ufaklık bile yaşımı sorunca tabiki 19 geceleri saymiyorsun ki diyordu bir ara :KK70: :KK70:
40im çıktı :KK70: Ama ne demişler kadınlar şarap gibidir sene geçtikçe değeri artar :KK70:

Valla bende sizleri özledim :KK66: Şu korona dan aklım gitti ilk 2 hafta temizlik yapacağım diye :KK70: Şimdi artık alıştım dışarı cikmadigim için de daha iyiyim :KK66:
Evde çocuklar ve eşim de olunca fırsat bulamamistim ama sağ olsun Elhancigim tuttu elimden kız gel dedi :KK70:

Anammmm yirim seni beni :KK70:
Kız benim kalbim de kendim gibi pufuduk kimseyi yemem ( aç olsam da :KK70: )
Neyseki bana kıyamayan var :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

Kızlar nereye kayboldunuz :KK70:

Neyse Aksam yemegi sonrası ailecek kuran okuyacagiz ♡ Sizlere de dua eder geç saatte damlarim ben :KK66:

Bana da dua etmeyi ihmal etmeyin :KK70: kocama şöyle bol kazançlı bir iş tabi korona önce bir bitsin de :KK70:
Banu hosgeldin nerelerdesin nasilsin görüsmeyeli? Nickini görünce bir mutlu oldum. 🥰

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Gece bir türlü yatmak bilmeyince sabah da geç uyaniyoruz maalesef :KK43:
Onuda ufak ufak düzene sokmam lazım :KK66:

Umarım bugün hepimiz için çok daha güzel geçer ♡
Şükür bugün omuzlarim çok daha iyi :KK66: Umarım bir kaç güne tamamen geçer de bende daha rahat hareket ederim ♡

Banu hosgeldin nerelerdesin nasilsin görüsmeyeli? Nickini görünce bir mutlu oldum. 🥰

Hoşbulduk canım ♡
Korona virüs maduru olarak eve tikilip kaldık ailecek :KK70: eşim o süreçten hemen önce işsiz kaldı ama biz tabi şu anda iyiki diyoruz yoksa her An ya hasta olursa diye tedirgin olacaktık :KK43:
1 aydır evdeyiz ve tabi hiç iş bitmiyor öyle olunca :KK70: çok sıkı diyet tabi yalan oluyor ama şükür Kilo almadım daha fazla :KK70:
Bakalım bende biraz daha dikkat edip bari şu zorunlu karantina süreci bitene kadar az da olsa eksi görmüş olmak istiyorum :KK66:

İnan benimde hep aklıma geldiniz de sağ olsun eşim ve çocuklardan fırsat olmuyor :KK70:
Bende sizleri gördüğüme çok sevindim ♡ inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz ♡

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Gece bir türlü yatmak bilmeyince sabah da geç uyaniyoruz maalesef :KK43:
Onuda ufak ufak düzene sokmam lazım :KK66:

Umarım bugün hepimiz için çok daha güzel geçer ♡
Şükür bugün omuzlarim çok daha iyi :KK66: Umarım bir kaç güne tamamen geçer de bende daha rahat hareket ederim ♡

Hoşbulduk canım ♡
Korona virüs maduru olarak eve tikilip kaldık ailecek :KK70: eşim o süreçten hemen önce işsiz kaldı ama biz tabi şu anda iyiki diyoruz yoksa her An ya hasta olursa diye tedirgin olacaktık :KK43:
1 aydır evdeyiz ve tabi hiç iş bitmiyor öyle olunca :KK70: çok sıkı diyet tabi yalan oluyor ama şükür Kilo almadım daha fazla :KK70:
Bakalım bende biraz daha dikkat edip bari şu zorunlu karantina süreci bitene kadar az da olsa eksi görmüş olmak istiyorum :KK66:

İnan benimde hep aklıma geldiniz de sağ olsun eşim ve çocuklardan fırsat olmuyor :KK70:
Bende sizleri gördüğüme çok sevindim ♡ inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz ♡
banu abla nasılsın :KK68:

banu abla nasılsın :KK68:

Çok geç oldu ama şükür iyiyim :KK66:
Senin nasıl geçti bakalım günün ♡

Ben bugün kızın ödevleri fazlaca olunca ( Öğretmen sağ olsun bizi de dahil etti ) akşam yemeği saatine kadar onunla boğuştum :KK70:

Birde benim büyük kız nette dua ve hatun zinciri yapan bir sayfaya den gelmiş :KK66: kendi salavat zincirine dahil olmuş bana da Anne Hatime de katılmak istermisin dedi :KK66: her hafta ne kadar katılım olursa okadar hatim ♡ ona da dahil olup bir cüz ustelendim ♡ nasılsa bol bol boş vakit var bari manevi yöne de biraz daha ağırlık vereyim dedim ♡

Çok geç oldu ama şükür iyiyim :KK66:
Senin nasıl geçti bakalım günün ♡

Ben bugün kızın ödevleri fazlaca olunca ( Öğretmen sağ olsun bizi de dahil etti ) akşam yemeği saatine kadar onunla boğuştum :KK70:

Birde benim büyük kız nette dua ve hatun zinciri yapan bir sayfaya den gelmiş :KK66: kendi salavat zincirine dahil olmuş bana da Anne Hatime de katılmak istermisin dedi :KK66: her hafta ne kadar katılım olursa okadar hatim ♡ ona da dahil olup bir cüz ustelendim ♡ nasılsa bol bol boş vakit var bari manevi yöne de biraz daha ağırlık vereyim dedim ♡
İyiyim abla teşekkür ederim
Manevi anlamda kendi kendini öyle yönlendirmesi ne güzel
ALLAH bağışlasn abla

İyiyim abla teşekkür ederim
Manevi anlamda kendi kendini öyle yönlendirmesi ne güzel
ALLAH bağışlasn abla

Allah razı olsun canım ♡ Rabbim inşallah sanada öyle bir güzel premses nasip etsin. ..Aminnnn
Valla hiç özellikle biz tembihlemiyoruz aksine o genelde beni uyarır Anneeeee şunu yapma bunu yapma diye hatta bazen anaaa günaha girdinnnnn diye makara yapar :KK70:

ama pko gebeliğe engel değilki... pkolular gayet gebe kalabiliyorlar... ilginç bir doktormuş :KK70: resmen demorilize :KK70:
Aynen bende sasirdim ne kdr negatif konusmus ben 17 18 yasmdan beri pko oldgmu biliyordum hicbir zaman hamile kalamazsin denmedi 22 yasnda evlendim 26 yasmda bebek dusundk pko ile hemen olmaz bukdr zaman da dusunmedgmzz icin 6 ay 1 sene bekleme dedim heveslenme dedm esim o baslsdi hamilesinde hamilesin diye ana baktimki hamileyim ... 45 50 gunde regl olurdum bide

X