Beşinci Mevsim

hoşgeldiniz.. baya enerjik bir giriş oldu ohh beee özlemiştim şu topikte enerjiyi :KK36:
hayırlı kandiller :dua::dua:

banada şu gariban kızın ikizi olsun diye dua edermisin :KK70:

♡♡♡♡ Rabbim inşallah gönlüne göre versin ...Aminnnn

Kız iki deneyle birden huni takmayasin kafana :KK70: Valla ben hep diyorum Rabbim biliyor da bana ikiz vermedi :KK70: 10 sene arayla 2 cadı dogurdum bazen eşime dönüp len bunlari götürüp cami avlusuna mi biraksak diye ( biri 19 diğeri 9 ) boşver hatun bunlar birde taksiye binip dönerler sonra al sana boşa masraf der :KK70:

Şaka bir yana ama Rabbim herkese Annelik duygusunu nasip etsin inşallah :KK66:

♡♡♡♡ Rabbim inşallah gönlüne göre versin ...Aminnnn

Kız iki deneyle birden huni takmayasin kafana :KK70: Valla ben hep diyorum Rabbim biliyor da bana ikiz vermedi :KK70: 10 sene arayla 2 cadı dogurdum bazen eşime dönüp len bunlari götürüp cami avlusuna mi biraksak diye ( biri 19 diğeri 9 ) boşver hatun bunlar birde taksiye binip dönerler sonra al sana boşa masraf der :KK70:

Şaka bir yana ama Rabbim herkese Annelik duygusunu nasip etsin inşallah :KK66:
abla sende aralarında feci yaş bırakmışsın ne etsinler :KK70: ay bide kız olunca en sevdiğim
camiye bırakma ben alırım :KK70:
ben ikiz istiyorum huniyide alırım sorun yok :KK70:

Pazar işimi halledeyim sohbete geliyorum inşallah. Sıkı tutun kaçmasın:halay::halay:

Merak etme bir yere kaçmam :KK70:
Zaten omuzlar tutuk köşe minderi gibim oturuyorum :KK70:

abla ben tanımıyorum tutamam ayıp olur
oynakbasi34 oynakbasi34 lütfen bir yere gitme elhan abla geliyormuş :KK70:

Tut kız tut yumuşak yumuşak :KK70: bir şey olmaz :KK66:
Ben iyisini kendime bir keyif kahvesi yapayım Elhancigim gelene kadar ♡ sohbet kahveyle olursa 40 yılı senle de garantilemiş oluruz :KK66:

abla sende aralarında feci yaş bırakmışsın ne etsinler :KK70: ay bide kız olunca en sevdiğim
camiye bırakma ben alırım :KK70:
ben ikiz istiyorum huniyide alırım sorun yok :KK70:

Ben 19la evlenip 20 ile dogurunca beraber büyüdük desem yeridir :KK70: bütün gün onunla oyna yerlerde sürün derken eşim ilk zamanlar istemedi hani bir tane daha olursa adamcagiz iyice açıkta kalacak hesabı :KK70: birde tabi hani bunun ilerisi var diye :KK66: tabi tam ikinciye niyetlendik pko var dedi doktor ve resmen imkansız çocuk sahibi olman dua et birinci olmuş dedi :KK43:
Ya aşılama yada tüp olur ancak dendi ama ne zaman ki nasip değilmiş diye çocuk fikrini aklımdan çıkardım ( tabi ilkten 3 - 4 ay baya ağladım ) baktım bizim küçük kurbağa yıla çıkmış :KK70: Doktor imkansiz falan dedi hatta aşılama mi yaptırdın diye sordu :KK70:

Kadın doğum doktorum ilk ultrasonda daha nohut kadar bile değilken bir yukarı bir aşağı gittiğini görünce anam bu meslek hayatımda ilk kez bu kadar hareketli bir embriyo gördüm kurbağa gibi bir yukarı bir aşağı zipliyor diyip durdu :KK70: :KK70: :KK70: o günden sonra doğuma kadar her kontrolde bakalım bizim küçük kurbağa ne alemde dedi :KK70:

Hala da hareketli küçük kuşum :KK70: eli dursa ayağı durmaz ama Ablası bile hep diyor valla benden bile akıllı bu bıdık diye :KK70:

Ben 19la evlenip 20 ile dogurunca beraber büyüdük desem yeridir :KK70: bütün gün onunla oyna yerlerde sürün derken eşim ilk zamanlar istemedi hani bir tane daha olursa adamcagiz iyice açıkta kalacak hesabı :KK70: birde tabi hani bunun ilerisi var diye :KK66: tabi tam ikinciye niyetlendik pko var dedi doktor ve resmen imkansız çocuk sahibi olman dua et birinci olmuş dedi :KK43:
Ya aşılama yada tüp olur ancak dendi ama ne zaman ki nasip değilmiş diye çocuk fikrini aklımdan çıkardım ( tabi ilkten 3 - 4 ay baya ağladım ) baktım bizim küçük kurbağa yıla çıkmış :KK70: Doktor imkansiz falan dedi hatta aşılama mi yaptırdın diye sordu :KK70:

Kadın doğum doktorum ilk ultrasonda daha nohut kadar bile değilken bir yukarı bir aşağı gittiğini görünce anam bu meslek hayatımda ilk kez bu kadar hareketli bir embriyo gördüm kurbağa gibi bir yukarı bir aşağı zipliyor diyip durdu :KK70: :KK70: :KK70: o günden sonra doğuma kadar her kontrolde bakalım bizim küçük kurbağa ne alemde dedi :KK70:

Hala da hareketli küçük kuşum :KK70: eli dursa ayağı durmaz ama Ablası bile hep diyor valla benden bile akıllı bu bıdık diye :KK70:
ama pko gebeliğe engel değilki... pkolular gayet gebe kalabiliyorlar... ilginç bir doktormuş :KK70: resmen demorilize :KK70:

ama pko gebeliğe engel değilki... pkolular gayet gebe kalabiliyorlar... ilginç bir doktormuş :KK70: resmen demorilize :KK70:

Hayır birde devler doktoru hani özel olsa para için yaptı diyelim :KK70: pko ya bağlı metabolik sendrom olunca olmaz dendi
Gerci hep derim Rabbim ol dedikten sonra olur zaten :KK66: gerisi teferruat ♡

ya ne güzel ya... resmen mucize desene abla..
o mucize benide bulsa keşke :KK42:

Bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim sanada nasip eder inşallah ve sende bize burdan müjde verirsin ♡♡♡♡
Bende özellikle senin için dua ederim bu gece kuran okurken ♡♡♡♡

Kızlar nereye kayboldunuz :KK70:

Neyse Aksam yemegi sonrası ailecek kuran okuyacagiz ♡ Sizlere de dua eder geç saatte damlarim ben :KK66:

Bana da dua etmeyi ihmal etmeyin :KK70: kocama şöyle bol kazançlı bir iş tabi korona önce bir bitsin de :KK70:

Bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim sanada nasip eder inşallah ve sende bize burdan müjde verirsin ♡♡♡♡
Bende özellikle senin için dua ederim bu gece kuran okurken ♡♡♡♡
Kızlar nereye kayboldunuz :KK70:

Neyse Aksam yemegi sonrası ailecek kuran okuyacagiz ♡ Sizlere de dua eder geç saatte damlarim ben :KK66:

Bana da dua etmeyi ihmal etmeyin :KK70: kocama şöyle bol kazançlı bir iş tabi korona önce bir bitsin de :KK70:
.
Yaaaaa çok teşekkür ederim, gözlerim doldu :KK43:
Böyle şeyler duyunca içim ısınıyor ❤️❤️
Allah kabul etsin ablacım

.
Yaaaaa çok teşekkür ederim, gözlerim doldu :KK43:
Böyle şeyler duyunca içim ısınıyor ❤❤
Allah kabul etsin ablacım

Aminnnn canım inşallah kabul olur da müjdeyi alırız senden ♡

Elhan Elhan ablacım pazara gittin misafirini unuttun
kadıncağız ağaç oldu :KK70:
en sonunda çareyi gitmekte buldu :KK70:
kusura bakma oynakbasi34 oynakbasi34 ablacım :KK70:

:KK70: :KK70:
Bizde o arada ailecek kuranimizi okuduk ♡
Uzun zamandır kızımla okumamistik okulun yoğunluğundan ama bu kez eşim ve küçük kuzum da eşlik etti ♡♡♡
Eşim evlendigimizden beri bildiği halde nasılsa ben okuyorum diye maalesef okumamisti ama bu kez oda takip etti ben sesli

Aminnnn canım inşallah kabul olur da müjdeyi alırız senden ♡

:KK70: :KK70:
Bizde o arada ailecek kuranimizi okuduk ♡
Uzun zamandır kızımla okumamistik okulun yoğunluğundan ama bu kez eşim ve küçük kuzum da eşlik etti ♡♡♡
Eşim evlendigimizden beri bildiği halde nasılsa ben okuyorum diye maalesef okumamisti ama bu kez oda takip etti ben sesli
Yaaa ne kdar tatlısınız ya
Allah kabuk etsin ablacım

Yaaa ne kdar tatlısınız ya
Allah kabuk etsin ablacım
Abla mıııı yok teyze de, O kaç yaşında haberin var mı ????

oynakbasi34 oynakbasi34 Banuşkoooooom hoşgeldin canım nasılsın, vallahi çok özlettin kendini ❤️❤️❤️❤️ herşey yolundadır umarım. Gelse de uzun uzun gününü yazsa çok özledik diyoduk 🤗🤗🤗 seni gördüğüme çok sevindim canım.
Allah kabul etsin 🥰😘😘😘

Abla mıııı yok teyze de, O kaç yaşında haberin var mı ????

oynakbasi34 oynakbasi34 Banuşkoooooom hoşgeldin canım nasılsın, vallahi çok özlettin kendini ❤❤❤❤ herşey yolundadır umarım. Gelse de uzun uzun gününü yazsa çok özledik diyoduk 🤗🤗🤗 seni gördüğüme çok sevindim canım.
Allah kabul etsin 🥰😘😘😘
Yinemi yaaaaaaaa

X