Beşinci Mevsim

ama ben pirinç pilavına bayılıyorum
Artık bayilmayacaksin kuzum...
İlk başlarda yine ye ama kaşık hesabı yap...
Diyelim bir hafta dört kaşık , öbür hafta üç, sonra iki sonra hiç yemiyorsun... hani bir nerde deme...çünkü ilk kasiktan sonra zaten elin ikinciye gidiyor...o yüzden ikiden sonra yok...istediğin kiloya ulaştıktan sonra korumada yersin ...ertesi gün dengeleyerek dikkatli bir şekilde...uzmanlık alanım bak bunlara kulak ver yabana atma...

çayıda şekerli içerdim
bugün şekeri bıraktım çayda
ekmeği kesinlikle bıraktım
çikolata felan nasıl bırakacam bilmiyorum ama bırakacam
ben zaten hep doldurdum yazın buzdolabımı sebze yemekleri var
pirinci keseyim
su tüketmezdim günde 1.5 lt su içmeye başladım
yine kilo veremessem oturup ağlayacam

Canım bitter çikolata yiyebilirsin iki kare kadar... sıkıntı olmaz...suyu ikiye çıkar...yeşil çaya alışmaya bak...limonlu dene...taze zencefil de çok faydalı kilo verme sürecinde bağışıklığın azalmaz

yeşil çay ne işe yarıyor abla
birde zencefil felan nasıl kullanacam
birde bunlar gebeliğe engel olmaz demi

Tenceresiz kaldim anne kız minişkooom ne gülüyosun
Mutlu oldum seni görünce
Elinden geleni yapıyorsun belki yavaş gider ama gider inşallah

Mutlu oldum seni görünce

Elinden geleni yapıyorsun belki yavaş gider ama gider inşallah
Ben de seni görünce mutlu oluyorum miniğim vallahi bak kukrimi azerini falan çok özledimde çok uzak kaldığımdan bi selam bile vermeye utanıyorum sen selamımı söyle tabi nevresteye de iyi misin minnoşum?

Ben de seni görünce mutlu oluyorum miniğim vallahi bak kukrimi azerini falan çok özledimde çok uzak kaldığımdan bi selam bile vermeye utanıyorum sen selamımı söyle tabi nevresteye de iyi misin minnoşum?
Çok mu uzak sanki söylerim baş üstüne ama sende gel bak

Yoğunluk geçmedi mi daha

evet bir kase çorba
bir litre su
ve öğlen 6.00 adım tempolu yürüyüş yapıldı parkta

zeytinyağı kilo aldırırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…