ama ben pirinç pilavına bayılıyorumPirinç, patates, şeker , unlu gıdalar , kızartma da kesilirse ne yersen ye kuzum ...ikiniz de kolayca verirsiniz. Öğünleri hep aynı saatlerde yiyin.
Artık bayilmayacaksin kuzum...ama ben pirinç pilavına bayılıyorum
çayıda şekerli içerdimArtık bayilmayacaksin kuzum...
İlk başlarda yine ye ama kaşık hesabı yap...
Diyelim bir hafta dört kaşık , öbür hafta üç, sonra iki sonra hiç yemiyorsun...hani bir nerde deme...çünkü ilk kasiktan sonra zaten elin ikinciye gidiyor...o yüzden ikiden sonra yok...istediğin kiloya ulaştıktan sonra korumada yersin ...ertesi gün dengeleyerek dikkatli bir şekilde...uzmanlık alanım bak bunlara kulak ver yabana atma...
Canım bitter çikolata yiyebilirsin iki kare kadar... sıkıntı olmaz...suyu ikiye çıkar...yeşil çaya alışmaya bak...limonlu dene...taze zencefil de çok faydalı kilo verme sürecinde bağışıklığın azalmazçayıda şekerli içerdim
bugün şekeri bıraktım çayda
ekmeği kesinlikle bıraktım
çikolata felan nasıl bırakacam bilmiyorum ama bırakacam
ben zaten hep doldurdum yazın buzdolabımı sebze yemekleri var
pirinci keseyim
su tüketmezdim günde 1.5 lt su içmeye başladım
yine kilo veremessem oturup ağlayacam
yeşil çay ne işe yarıyor ablaCanım bitter çikolata yiyebilirsin iki kare kadar... sıkıntı olmaz...suyu ikiye çıkar...yeşil çaya alışmaya bak...limonlu dene...taze zencefil de çok faydalı kilo verme sürecinde bağışıklığın azalmaz
Bacım zayıflamam lazım
Mutlu oldum seni görünce
Elinden geleni yapıyorsun belki yavaş gider ama gider inşallahçayıda şekerli içerdim
bugün şekeri bıraktım çayda
ekmeği kesinlikle bıraktım
çikolata felan nasıl bırakacam bilmiyorum ama bırakacam
ben zaten hep doldurdum yazın buzdolabımı sebze yemekleri var
pirinci keseyim
su tüketmezdim günde 1.5 lt su içmeye başladım
yine kilo veremessem oturup ağlayacam
Mutlu oldum seni görünce
Elinden geleni yapıyorsun belki yavaş gider ama gider inşallah
Ben de seni görünce mutlu oluyorum miniğim vallahi bakMutlu oldum seni görünce
Elinden geleni yapıyorsun belki yavaş gider ama gider inşallah
Çok mu uzak sankiBen de seni görünce mutlu oluyorum miniğim vallahi bakkukrimi azerini falan çok özledimde çok uzak kaldığımdan bi selam bile vermeye utanıyorum sen selamımı söyle tabi nevresteye de iyi misin minnoşum?
Yoğun değilim canım tamamen utançtanÇok mu uzak sankisöylerim baş üstüne ama sende gel bak
Yoğunluk geçmedi mi daha
Dur o zamanYoğun değilim canım tamamen utançtan
Yok yok ben gidip iki kurabiye yapayımhayır gitmeyin
AbooovDur o zaman
Anam unuttum..... . Çayları unut .. zencefil yağ yakımını artırıyor ama hamilelikte kullanımı nasıl bilmiyorum..yeşil çay ne işe yarıyor abla
birde zencefil felan nasıl kullanacam
birde bunlar gebeliğe engel olmaz demi