- 16 Mart 2008
- 45.497
- 221.244
Zeytinyağı karataycilara göre aldırmıyor...ben o şekilde kilo verdim tatlım...bağırsaklar için çok faydalı.evet bir kase çorba
bir litre su
ve öğlen 6.00 adım tempolu yürüyüş yapıldı parkta
zeytinyağı kilo aldırırmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeytinyağı karataycilara göre aldırmıyor...ben o şekilde kilo verdim tatlım...bağırsaklar için çok faydalı.evet bir kase çorba
bir litre su
ve öğlen 6.00 adım tempolu yürüyüş yapıldı parkta
zeytinyağı kilo aldırırmı
heh tmm yemeklerimin vazgeçilmezi zeytinyağıZeytinyağı karataycilara göre aldırmıyor...ben o şekilde kilo verdim tatlım...bağırsaklar için çok faydalı.
Naber canım
iyiyiz abla sen nasılsınNaber canım
Seni böyle enerjik görmek ne guzel
İyiyim canım acuk gripal enfeksiyon söz konusu onun dışına dipçik gibiyimiyiyiz abla sen nasılsın
özledik
huuuuuuuuuuuuuu hayalimdeki ablaDün tüm gün alanlardaydim.. nasıl yorulmuşm anarşik yanım sağolsun bagirmaktan sesim kısık
Geçmiş kadınlar günümüz kutlu mutlu olsun♥
geçmiş olsun ablaİyiyim canım acuk gripal enfeksiyon söz konusu onun dışına dipçik gibiyim
Keşke yakın olsaydık ..huuuuuuuuuuuuuu hayalimdeki abla
beni çağırsaydınnnnnnnnn
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun abla
Yenam kaç defa dedim beni bu kadar yalnız bırakma diye..Meryemcim ben yokken hasretimden üyeliğini iptal etmişsin galiba
Tatlım hiç gerek yoktu özelden görüşüyoruz zaten yetmiyomu sana
Bugün kuaföre takıldım tatlım...saçımı kestirdim, boyattim...mutfağın en güzel yerine asacağım bak....yok abla yok kimse demiyor hepsi bizi terk etti
Yaaaaa sen her halinle fıstık gibisinBugün kuaföre takıldım tatlım...saçımı kestirdim, boyattim...mutfağın en güzel yerine asacağım bak....
Hele bi gözlerime bak...Yaaaaa sen her halinle fıstık gibisin